Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Na kazdy temat...
Dostałam bana >.< Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

ban jest zUy
bardzo zUy
100%
 100%  [ 22 ]
Total Votes : 22

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 1:51 am

Za używanie refreshera... Teraz siedzę na mulku... Kikuchiyu mówiła, że też dostała za to, ale jej już aktywowali konto, więc sobie poczekam, aż to zrobią rolleyes . Mule są bardzo przydatne...

Lady Revania
PostPosted: Sun Apr 01, 2007 2:05 am

ojoj to ten programik do nabijania goldow?
wspolczuje sweatdrop

Gem_ma

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 3:06 am

no musze troche poczekac, az mnie odbanuja... trudno sie mowi rolleyes
PostPosted: Sun Apr 01, 2007 4:57 am

*zła jestem wiem*

masz za swoje mrgreen

EvilYuki
Crew

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Sun Apr 01, 2007 5:01 am

Andareen
Za używanie refreshera... Teraz siedzę na mulku... Kikuchiyu mówiła, że też dostała za to, ale jej już aktywowali konto, więc sobie poczekam, aż to zrobią rolleyes . Mule są bardzo przydatne...

Lady Revania

to moze jest nadzieja ze mi tez oddadza konto, juz tyle do nich pisałam ze pewnie maja mnie dosc,ale za wygrana nie dam bo nic złego nie zrobilam...
PostPosted: Sun Apr 01, 2007 5:32 am

Driadaa
Andareen

Lady Revania

to moze jest nadzieja ze mi tez oddadza konto, juz tyle do nich pisałam ze pewnie maja mnie dosc,ale za wygrana nie dam bo nic złego nie zrobilam...

a od kiedymasz bana? moze ubzdurali sobie cos i dali ci jakiegos bana na stale Oo? ja mam nadzieje, ze po pewnym czasie odblokuja mi konto... ile masz juz tego bana? bo Kikuchiyu mowila, ze z mieiac jej jedno konto blokowali...

Insane Lady-sama

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Sun Apr 01, 2007 5:56 am

Andareen
Driadaa
Andareen

Lady Revania

a od kiedymasz bana? moze ubzdurali sobie cos i dali ci jakiegos bana na stale Oo? ja mam nadzieje, ze po pewnym czasie odblokuja mi konto... ile masz juz tego bana? bo Kikuchiyu mowila, ze z mieiac jej jedno konto blokowali...

poł miesiaca, ale napisali mi ze jest na stałe niby, ale chodzi o to ze nic złego nie zrobilam ;(
PostPosted: Sun Apr 01, 2007 5:59 am

Driadaa
Andareen
Driadaa
Andareen

Lady Revania

poł miesiaca, ale napisali mi ze jest na stałe niby, ale chodzi o to ze nic złego nie zrobilam ;(
to cie chyba nie odbanują

DESUDESUARIELLE

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 6:10 am

Driadaa
Andareen
Driadaa
Andareen

Lady Revania

no ale oni tak sobie nie banują przecież, musiałaś coś zrobić, nie napisali żadnego powodu?
PostPosted: Sun Apr 01, 2007 8:33 am

za botowanie niektórych nie odbanowywują rolleyes Inka Jaffara lub Songo Maho parę razy banowali (tj. zakładali nowe konta, które banowali mimo, że już nie botowali eek ), i teraz działają na zupełnie nowych kontach rolleyes

sory, nienawidzę botowania/botujących, nie oczekuj odemnie współczucia rolleyes

don Tachos

Hygienic Noob

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 8:36 am

don Tachos
za botowanie niektórych nie odbanowywują rolleyes Inka Jaffara lub Songo Maho parę razy banowali (tj. zakładali nowe konta, które banowali mimo, że już nie botowali eek ), i teraz działają na zupełnie nowych kontach rolleyes

sory, nienawidzę botowania/botujących, nie oczekuj odemnie współczucia rolleyes

ja te konto mialam juz wczesniej zalozone... wiec moze nie zbanuja i tego... no, al po banie juz nie bede botowac, moze oni jeszcze botowali pozniej...
PostPosted: Tue Apr 03, 2007 10:51 am

hej, wy, ale skad wziasc tego bota? XD
tez cem sprobowac XDD walic czy mnie zbanuja czy nie biggrin

shilian90

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Tue Apr 03, 2007 11:08 am

To ja głupia siedzę i puzzle układam, niespostrzeżenie spamuję na forach, a tu botów ludzie używają i mają GOOOOLDYYYYY domokun Niech mnie się ktoś rzuci, ja chcę CocoKitty!!!! GAfhtFHGSFAsfafsg (wyraz desperacji)
PostPosted: Tue Apr 03, 2007 11:14 am

Mylenka
To ja głupia siedzę i puzzle układam, niespostrzeżenie spamuję na forach, a tu botów ludzie używają i mają GOOOOLDYYYYY domokun Niech mnie się ktoś rzuci, ja chcę CocoKitty!!!! GAfhtFHGSFAsfafsg (wyraz desperacji)
a ja głupia sprzedaje obrazki i robie questy stressed

też mnie kurwica bierze, jak ktos odswieza, dobrze, ze za to banuja, bo to nieuczciwe.

EvilYuki
Crew

Mirwais

PostPosted: Tue Apr 03, 2007 11:37 am

a ja dostalem ban(ana) mrgreen
Reply
Na kazdy temat...

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers