Idziesz? |
Tak |
|
48% |
[ 12 ] |
Nie |
|
12% |
[ 3 ] |
Za daleko mieszkam |
|
40% |
[ 10 ] |
|
Total Votes : 25 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 10:02 am
Wczoraj, gdy jechalam z mama do mieszkania i przejechalysmy obok Powązek, opowiedziala mi, ze jak w wieku lat osiemnastu poszla sobie z nocy z kolezankami na cmentarz. Jakoś tak nabrałam ochoty, by iść. Ale tu wszystko trzeba przygotować, bo warszawskie cmentarze w nocy są zamknięte, dobrze by było pójść na jakiś wiejski.
Chociaż nie, wiejskie też zamknięte...
to kto sie godzi? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 10:12 am
na Okęciu jest taki malutki cmentarzyk, może łatwo by było się na niego włamać, bo to zadupie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 10:26 am
Lady Revania na Okęciu jest taki malutki cmentarzyk, może łatwo by było się na niego włamać, bo to zadupie dramallama a jezdzi tam jakis nocny? coby potem nie lezc z tego wypizdowka piechota ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 10:47 am
a co tam robić bedziemy? Beszcześcić groby? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 11:13 am
Kikuchiyu a co tam robić bedziemy? Beszcześcić groby? twisted ja chcialam tylko pospacerowac... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 11:16 am
EvilYuki Kikuchiyu a co tam robić bedziemy? Beszcześcić groby? twisted ja chcialam tylko pospacerowac... emo no ja też... a nocny to nie wiem czy jeździ, muszę obadać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 11:17 am
najlepiej chlac... oblac na zdrowie trupow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 11:20 am
Gem_ma najlepiej chlac... oblac na zdrowie trupow xp o, dobry pomysl, przyjedziesz do wawy i oblejesz mrgreen ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 11:22 am
Lady Revania Gem_ma najlepiej chlac... oblac na zdrowie trupow xp o, dobry pomysl, przyjedziesz do wawy i oblejesz mrgreen ? z wrocławia confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 11:23 am
Gem_ma Lady Revania Gem_ma najlepiej chlac... oblac na zdrowie trupow xp o, dobry pomysl, przyjedziesz do wawy i oblejesz mrgreen ? z wrocławia confused no to se spedzisz te 8 godzin w pociagu, a co dramallama . dla dobrej sprawy dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 11:40 am
no to se kiedys se pojdziemy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 11:43 am
EvilYuki no to se kiedys se pojdziemy mrgreen no, przy okazji grób baci odwiedzę, bo tam ma rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 11:44 am
Lady Revania EvilYuki no to se kiedys se pojdziemy mrgreen no, przy okazji grób baci odwiedzę, bo tam ma rolleyes no widzisz, przyjemne i pożyteczne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 12:41 pm
ja bym się bała drechów i innych bejsboli _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 12:52 pm
don Tachos ja bym się bała drechów i innych bejsboli _^_ a tam, w Warszawie nie jest z tym tak źle, podobno w Łodzi gorzej mrgreen (do Evil: Kate mi mówiła)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|