i znow mod |
boze coza frajerzy cie wybieraja?!?!? |
|
26% |
[ 5 ] |
XP |
|
15% |
[ 3 ] |
banojjjjj! |
|
36% |
[ 7 ] |
-_-; |
|
0% |
[ 0 ] |
powodzenia |
|
21% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:10 am
mrgreen dzisiaj od noxa pm dostałem i bede rzadzic ale jestem wmorderatorem na czas nie okreslony a nie na zawsze confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 2:03 am
to odbanuj Evil dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 3:03 am
Lady Revania to odbanuj Evil dramallama miałem taki zamiar ale niestety nie tylko odemnieto zalerzy- ona tez musi sie postarac neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 5:41 am
Gem_ma Lady Revania to odbanuj Evil dramallama miałem taki zamiar ale niestety nie tylko odemnieto zalerzy- ona tez musi sie postarac neutral ale ja nie chcę sweatdrop i co mam zrobić? Przeprosić Kasmizara, że mnie zwymyślał? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 8:50 am
EvilYuki Gem_ma Lady Revania to odbanuj Evil dramallama miałem taki zamiar ale niestety nie tylko odemnieto zalerzy- ona tez musi sie postarac neutral ale ja nie chcę sweatdrop i co mam zrobić? Przeprosić Kasmizara, że mnie zwymyślał? rolleyes ja bym przeprosił tylko Owce bo to ona ucierpiała na tym ze wyciagneliscie zadrade (a tam lizanie to jeszcze nie zdrada) Kasmizara, mi by to ostro zjebało chumor no zwykły PM z krotkim wyjasnieniem do Owieczki i zgłowy (a Kasmizarem sie nie tegesuj nie warto)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 9:10 am
Gem_ma EvilYuki Gem_ma Lady Revania to odbanuj Evil dramallama miałem taki zamiar ale niestety nie tylko odemnieto zalerzy- ona tez musi sie postarac neutral ale ja nie chcę sweatdrop i co mam zrobić? Przeprosić Kasmizara, że mnie zwymyślał? rolleyes ja bym przeprosił tylko Owce bo to ona ucierpiała na tym ze wyciagneliscie zadrade (a tam lizanie to jeszcze nie zdrada) Kasmizara, mi by to ostro zjebało chumor no zwykły PM z krotkim wyjasnieniem do Owieczki i zgłowy (a Kasmizarem sie nie tegesuj nie warto) wlasnie mi dzien po bylo przykro ,ze sie wdalam w sprzeczke, troche mi bylo szkoda Owcy i chciałam przepraszać, ale ona mnie dodała do ignorowanych i nie napiszę jej PM. Myślę, że najlepiej nie tyle zapomnieć o całej sprawie, co udawać, że nie miała ona miejsca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 9:33 am
EvilYuki Gem_ma EvilYuki Gem_ma Lady Revania to odbanuj Evil dramallama miałem taki zamiar ale niestety nie tylko odemnieto zalerzy- ona tez musi sie postarac neutral ale ja nie chcę sweatdrop i co mam zrobić? Przeprosić Kasmizara, że mnie zwymyślał? rolleyes ja bym przeprosił tylko Owce bo to ona ucierpiała na tym ze wyciagneliscie zadrade (a tam lizanie to jeszcze nie zdrada) Kasmizara, mi by to ostro zjebało chumor no zwykły PM z krotkim wyjasnieniem do Owieczki i zgłowy (a Kasmizarem sie nie tegesuj nie warto) wlasnie mi dzien po bylo przykro ,ze sie wdalam w sprzeczke, troche mi bylo szkoda Owcy i chciałam przepraszać, ale ona mnie dodała do ignorowanych i nie napiszę jej PM. Myślę, że najlepiej nie tyle zapomnieć o całej sprawie, co udawać, że nie miała ona miejsca. wiesz, to ona powinna przeprosić nas, bo próbowała nas skłócić stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 9:41 am
Lady Revania wiesz, to ona powinna przeprosić nas, bo próbowała nas skłócić stare to też wynikło z sytuacji. nie to, abym jej broniła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 9:49 am
EvilYuki Lady Revania wiesz, to ona powinna przeprosić nas, bo próbowała nas skłócić stare to też wynikło z sytuacji. nie to, abym jej broniła. AHA! TU GEMMY MULEK! revania ale z ciebie awanturbiczka..... Yuka jakbys chcialła moge poggadac z Owca aby wyłaczyła na chwile ignora dla ciebie bo poco przez faceta, Kasm. zamiast przepraszac na kolanach Owce jeszcze zaznaczył tym "dupo..." (abstrachuje od tego czy to wogle jest prawa-nie moja sprawa) ze cos sie stało a konsekwencje zamiast on ponosic to cierpi owca a ciebie zjechali i zbanowali... jemu chyba oto chodziło zebyOwiec miał cie za ta zła zebyscie sie nie dogadały jak to z tym całowaniem było...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 9:53 am
X_White_X EvilYuki Lady Revania wiesz, to ona powinna przeprosić nas, bo próbowała nas skłócić stare to też wynikło z sytuacji. nie to, abym jej broniła. AHA! TU GEMMY MULEK! revania ale z ciebie awanturbiczka..... moze i tak, dupy nikomu lizac nie mam zamiaru stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 11:36 am
EvilYuki Gem_ma Lady Revania to odbanuj Evil dramallama miałem taki zamiar ale niestety nie tylko odemnieto zalerzy- ona tez musi sie postarac neutral ale ja nie chcę sweatdrop i co mam zrobić? Przeprosić Kasmizara, że mnie zwymyślał? rolleyes EvilYuki fajnie jest obgadywać nieobecnych? whee Przepraszam że się wcinam do całej dysputy, ale czy to Ty pierwsza nie zaczęłaś? rolleyes Nie wiem. Może jestem stronniczy, ale uważam że widzisz tylko cudze błędy. Swoich już nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 12:17 pm
degenerat EvilYuki Gem_ma Lady Revania to odbanuj Evil dramallama miałem taki zamiar ale niestety nie tylko odemnieto zalerzy- ona tez musi sie postarac neutral ale ja nie chcę sweatdrop i co mam zrobić? Przeprosić Kasmizara, że mnie zwymyślał? rolleyes EvilYuki fajnie jest obgadywać nieobecnych? whee Przepraszam że się wcinam do całej dysputy, ale czy to Ty pierwsza nie zaczęłaś? rolleyes Nie wiem. Może jestem stronniczy, ale uważam że widzisz tylko cudze błędy. Swoich już nie. no niestety zona cos w tym jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 12:35 pm
Jak zauważyłem w moich wieloletnich obserwacjach. Kobiety mają to do siebie że działają jak maszynki samo nakręcające się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:37 pm