torrent |
wywal kompa przez okno za wolne sciaganie |
|
7% |
[ 2 ] |
wez emula jest lepszy |
|
10% |
[ 3 ] |
POLICJA POLICJA tu sie nielegalnie sciaga |
|
32% |
[ 9 ] |
zostaw kompa na noc ... |
|
39% |
[ 11 ] |
daj se siana kobieto |
|
10% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 28 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 5:42 am
jakis pomysł na przyspieszenie sciagania plikow z torrenta?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 6:02 am
Nowy dostawca internetu który zagwarantuje lepsze łącze niz to, które masz teraz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 6:08 am
Yajo Nowy dostawca internetu który zagwarantuje lepsze łącze niz to, które masz teraz? mam 512 smile niektore pliki szybko ida inne nie...;( np odcinek serialu mam 10 i 13 a 11 i 12 wolno idzie bardzo wolno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 6:16 am
No, to jeszcze zalezy od tego, ilu ludzi udostępnia całość lub ta częśc, którą akurat chcesz pobierać, i która jestes w kolejce do ściagania. Może na razie zmniejsz lub wogóle wylącz wysyłanie, czyli pobieranie od Ciebie. Mi to trochę pomogło jak jeszcze używałam torrenta wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 6:49 am
Prosić, błagać o seeda? ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 6:59 am
Driadaa Yajo Nowy dostawca internetu który zagwarantuje lepsze łącze niz to, które masz teraz? mam 512 smile niektore pliki szybko ida inne nie...;( np odcinek serialu mam 10 i 13 a 11 i 12 wolno idzie bardzo wolno...malo seedow wolniejszy transfer - proste jak drut kolczasty pod pradem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 7:07 am
opcy Driadaa Yajo Nowy dostawca internetu który zagwarantuje lepsze łącze niz to, które masz teraz? mam 512 smile niektore pliki szybko ida inne nie...;( np odcinek serialu mam 10 i 13 a 11 i 12 wolno idzie bardzo wolno...malo seedow wolniejszy transfer - proste jak drut kolczasty pod pradem Dokładnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:41 am
zróbcie tak, złóżcie rękę w pięść, wystawcie palec wskazujący jak byście na coś pokazywali, kolejno popukajcie się palcem w czoło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 11:39 am
ja tam nic przez ten szit nie sciagam- mam DC++ i tam wszystko jest cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 11:44 am
BeeWolf zróbcie tak, złóżcie rękę w pięść, wystawcie palec wskazujący jak byście na coś pokazywali, kolejno popukajcie się palcem w czoło.  ups.. chyba cos pomylialem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 11:45 am
opcy BeeWolf zróbcie tak, złóżcie rękę w pięść, wystawcie palec wskazujący jak byście na coś pokazywali, kolejno popukajcie się palcem w czoło.  ups.. chyba cos pomylialem.. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 3:20 pm
opcy BeeWolf zróbcie tak, złóżcie rękę w pięść, wystawcie palec wskazujący jak byście na coś pokazywali, kolejno popukajcie się palcem w czoło.  ups.. chyba cos pomylialem.. Zawsze dobrze kombinujesz ale manualnie jesteś troszkę gorszy w tym, musisz popracować jeszcze nad sobą notabene jesteś na dobrej drodze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 1:20 pm
BeeWolf zróbcie tak, złóżcie rękę w pięść, wystawcie palec wskazujący jak byście na coś pokazywali, kolejno popukajcie się palcem w czoło. Nic się nie dzieje neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 7:49 am
opcy BeeWolf zróbcie tak, złóżcie rękę w pięść, wystawcie palec wskazujący jak byście na coś pokazywali, kolejno popukajcie się palcem w czoło.  ups.. chyba cos pomylialem.. fajne foto razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 8:19 am
Yajo BeeWolf zróbcie tak, złóżcie rękę w pięść, wystawcie palec wskazujący jak byście na coś pokazywali, kolejno popukajcie się palcem w czoło. Nic się nie dzieje neutral u mnie też nie działa neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|