Lubicie zmieniac fryzury? |
Tak |
|
56% |
[ 14 ] |
Nie |
|
44% |
[ 11 ] |
|
Total Votes : 25 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 11:56 am
No pokazujcie się, pokazujcie, jak was oszpecono... xd oto moja nowa fryzura, wykonawczynią jest Lady Revania. Może na zdjęciu nic nie wygląda imponująco... eee... ani ja, ani fryzura, ale uwierzcie, jest ok. Mam baaardzo jasną grzywkę, która może potem będzie niebieska, reszta włosów jest koloru rudawego, ciemnego blondu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:02 pm
a t jestem ja mrgreen (teraz mam blond grzywke, jak Juka, ale farbuję z powrotem na niebiesko w sobotę, na imprezę idę wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:11 pm
ja nie pokarz zdjecia a włosy mam gołebio-szare mrgreen nareszcie mam tylko jeden kolor na całej głowie (co mi sie rzadko zdarza rofl )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:24 pm
Gem_muś, dlaczego emo ? Ja chcę cię zobaczyć emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:25 pm
Lady Revania Gem_muś, dlaczego emo ? Ja chcę cię zobaczyć emo redface nieeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:33 pm
Gem_ma Lady Revania Gem_muś, dlaczego emo ? Ja chcę cię zobaczyć emo redface nieeee oj nawet ja dalam swoje zdjecie, ode mnie gorzej chyba nie da sie wygladac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:45 pm
Lady Revania Gem_ma Lady Revania Gem_muś, dlaczego emo ? Ja chcę cię zobaczyć emo redface nieeee oj nawet ja dalam swoje zdjecie, ode mnie gorzej chyba nie da sie wygladac mrgreen wszystko w swoim czasie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:47 pm
Gem_ma Lady Revania Gem_ma Lady Revania Gem_muś, dlaczego emo ? Ja chcę cię zobaczyć emo redface nieeee oj nawet ja dalam swoje zdjecie, ode mnie gorzej chyba nie da sie wygladac mrgreen wszystko w swoim czasie 3nodding OK, bede cierpliwa dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:48 pm
Lady Revania Gem_ma Lady Revania Gem_ma Lady Revania Gem_muś, dlaczego emo ? Ja chcę cię zobaczyć emo redface nieeee oj nawet ja dalam swoje zdjecie, ode mnie gorzej chyba nie da sie wygladac mrgreen wszystko w swoim czasie 3nodding OK, bede cierpliwa dramallama tylko nie bedz potem zla sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:56 pm
Gem_ma Lady Revania Gem_ma Lady Revania Gem_ma Lady Revania Gem_muś, dlaczego emo ? Ja chcę cię zobaczyć emo redface nieeee oj nawet ja dalam swoje zdjecie, ode mnie gorzej chyba nie da sie wygladac mrgreen wszystko w swoim czasie 3nodding OK, bede cierpliwa dramallama tylko nie bedz potem zla sweatdrop dlaczego mialabym byc zla rolleyes ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:57 pm
Lady Revania Gem_ma Lady Revania Gem_ma Lady Revania oj nawet ja dalam swoje zdjecie, ode mnie gorzej chyba nie da sie wygladac mrgreen wszystko w swoim czasie 3nodding OK, bede cierpliwa dramallama tylko nie bedz potem zla sweatdrop dlaczego mialabym byc zla rolleyes ? nie powiem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:04 pm
Gem_ma Lady Revania Gem_ma Lady Revania Gem_ma Lady Revania oj nawet ja dalam swoje zdjecie, ode mnie gorzej chyba nie da sie wygladac mrgreen wszystko w swoim czasie 3nodding OK, bede cierpliwa dramallama tylko nie bedz potem zla sweatdrop dlaczego mialabym byc zla rolleyes ? nie powiem redface dlaczego crying ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:08 pm
Lady Revania Gem_ma Lady Revania Gem_ma Lady Revania OK, bede cierpliwa dramallama tylko nie bedz potem zla sweatdrop dlaczego mialabym byc zla rolleyes ? nie powiem redface dlaczego crying ? no juz mowiłem, kiedy indziej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:09 pm
Gem_ma Lady Revania Gem_ma Lady Revania Gem_ma Lady Revania OK, bede cierpliwa dramallama tylko nie bedz potem zla sweatdrop dlaczego mialabym byc zla rolleyes ? nie powiem redface dlaczego crying ? no juz mowiłem, kiedy indziej... ale nie mi cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|