Kase wzielo juz |
|
Total Votes : 52 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:50 am
Witam wszystkich oto ja

zamulona na maxa osoba ktora wszystkich do siebie zniecheca i potrafi rozlozyc czlowieka na czesci pierwsze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:56 am
Info o mnie:
WIEK: urodzina w 1988 roku SZKOLA: aktualnie liceun ogolnoksztalcace o profilu mat-inf XP MIESZKAM: na dolnum slacku okolice walbrzycha ZAINTERESOWANIA: Manga & Anime ulubione Shounen i Yaoi (nienawidze Shoujo gonk ) LUBIE: rysowac i siedziec na kompie biggrin NIELUBIE: masy rzeczy biggrin
jak ktos chce wiecej o mnie info to napisze aktualnie wyczerpaly mi sie nanie powysly....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 10:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:26 am
Moje Pikczurki
cierpiac na brak skanera zostalam zmuszona uzyc aparatu cyfrowego (ktory zreszta tez nie jest moj XP) aby zrobic fotke najseksowniejszego chlopaczka jakiego kiedykolwiek wymyslilam i narysowalam ^^ oczywiscie to nie jest jego najladniejszy obrazek ale jedyny na ktoryn narysowalam go w kolorze wiec prosze sie rozkoszowac moim cudenkiem ^^ Yuuki
cute pic moj cudofny obrazek biggrin komentarze do niego prosze umieszczac tutaj cute topic
Wiecej picow wkrotce
.................................................................................................. prosze o komentarze i czego wam tam brakuje i chcecie sie dowiedziec biggrin ZAPRASZAM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 5:42 pm
*duzy okropny komentarz: *
nie napisalas czy lubisz miod (ten od pszczolek) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:21 am
Autark *duzy okropny komentarz: * nie napisalas czy lubisz miod (ten od pszczolek) xp Panie porzeraczu kotow alez sie pan rozpisal >3 a ja udziele rownie wyczerpujacej odpowiedzi:
nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 3:36 am
renge_karen Autark *duzy okropny komentarz: * nie napisalas czy lubisz miod (ten od pszczolek) xp Panie porzeraczu kotow alez sie pan rozpisal >3 a ja udziele rownie wyczerpujacej odpowiedzi:
nie confused *poke ja w brzuszek* zyje confused *poke jeszcze raz* ... a ja lubie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:12 am
Autark renge_karen Autark *duzy okropny komentarz: * nie napisalas czy lubisz miod (ten od pszczolek) xp Panie porzeraczu kotow alez sie pan rozpisal >3 a ja udziele rownie wyczerpujacej odpowiedzi:
nie confused *poke ja w brzuszek* zyje confused *poke jeszcze raz* ... a ja lubie xp A ja nie....... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 8:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 9:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:08 am
Pszczola_M Mroczny Tato Pszczola_M Nie wiesz?? Teraz sie mowi COTÓ— rofl (za duzo telewizji mrgreen ) *duzy okropny komentarz number zwei* rofl A lubisz coty? XD ty nie kumasz o co chodzi z cotami talk2hand stare No co ty?? to mi wytlumacz jak sie zjada coty XP A czego nie kumam? rofl O widze ze mala wymiana pogladow w moim topicu ^^ oby tak dalej =DDDDDDDDDDDDDD
YES >v< whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:10 am
to ja tez chce wiedziec o co chodzi z tymi cotami mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 8:15 am
Autark to ja tez chce wiedziec o co chodzi z tymi cotami mrgreen Ja wiem tyle, ze u Kuby Wojewodzkiego w Niedziele byl... *mysli mysli* Ten z Behemoth'u... no nie wiem biggrin Jakos mu na... N bylo? rofl nie no nie pamietam rofl I on jest specjalista od cotow. No, chyba ze sie myle XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|