|
|
Mit csinálnátok legszívesebben a Workshop alatt? |
Quilling -virág |
|
7% |
[ 1 ] |
Quilling -pillangó |
|
0% |
[ 0 ] |
Csomózott karkötő |
|
61% |
[ 8 ] |
Mini papírcsillag |
|
30% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 13 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 10, 2011 9:26 am
Magyar Gaia Találkozó 2011 - Ősz Üdvözlök mindenkit!-Elkezdtük lassan feltölteni információkkal az oldalt. Minden információ, ami itt megjelenik, egyelőre csak terv, még változni, illetve bővülni fog! -A találkozó dátuma: November 5. -A találkozó helyszíne: Medvelaszlo otthona.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 10, 2011 9:30 am
Programrend 17:00 -Workshop 18:00 -Rajzverseny 18:00 -Wii gyakorlás 19:00 -Wii verseny - Naruto 20:00 -Vetítés: Tokyo Godfathers 22:00 -Wii verseny - Just Dance 23:00 -Macska Blokk - Kvíz 23:00 -Shobon no Akushon - Ultimate Tournament 23:00 -Rich Mob Vol.5 portré leleplezés 23:00 -Jelmezverseny 00:00 -Vetítés +18 - ??? Állandó programok -Vízipipa -Beszélgetés -Manga olvasás -Villám Kvíz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 10, 2011 9:31 am
Felhívás Figyelem! -Szeretnénk mindenkit, aki jön, megkérni arra, hogy hozzon magával pár zsömlét, vagy kenyeret, virslit és egy kevés sajtot, hogy tudjunk vacsorát készíteni! Valamint, valamilyen üdítőt. (Ha be akartok vágódni Malreni-nél, akkor hozzatok Coca Cola-t. Ha nagyon beakartok vágódni nála, akkor pedig Cherry Coke-ot.) -Tovább, aki tud hozzon magával némi vízipipába való dohányt és hozzá illő 30 vagy 40 grammos szenet! Vízipipa lesz, de ha hoztok azt is, akkor azt is beüzemeljük. -Mindenki hozzon magával legalább öt darab 20 forintost! Az érmék hiányában nem fogtok tudni versenybe szállni a tárgynyereményekért! -Kapható lesz Malreni könyve, melynek ára 2000 Forint, de ha jókedvében találjátok, akkor kérhettek még egy kis kedvezményt. (A könyv boltokban 2500 Forint.) Workshop A következőkből kéne kiválasztani egy technikát amit szeretnétek ellesni!-Quilling virág -Quilling pillangó -Csomózott karkötő -Mini papírcsillag hajtogatás (-Ha esetleg van valakinek még rajtam kívül gyöngye, akkor akár gyöngyfűzés/gyöngyszövés, a saját gyöngyeimmel túl nagy anyagi kár érne) Jelmezverseny Lenne kedvetek beöltözni?Igen! 60% [ 15 ] Nem! 16% [ 4 ] Még meglátom... 24% [ 6 ] Total Votes : 25-A szavazás értelmében lesz jelmezverseny! Nincs különleges kritérium, aki szeretne beöltözni és be is öltözik, az automatikusan indul a versenyen. Amennyiben valaki szeretne visszalépni, az megteheti. -Mindenki szavazhat majd az általa legjobbnak ítélt jelmezre. Egy ember csak egyszer szavazhat! Természetesen, magatokra nem szavazhattok, mert ha rájövünk az illetőt diszkvalifikáljuk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 10, 2011 9:32 am
Odajutás A találkozó helyszíne: 18. kerület, Pestszentlőrinc wahmbulance FIGYELEM! wahmbulance
Találkozó Helyszín: Köki (Kőbánya-Kispest) 3-as metró végállomása Időpont: 15:00-15:20 (A késők kedvéért 20 perc várakozás lesz a metró végállomásnál.) -Keressetek egy nagy macit : D Meg valószínűleg több embert. (A rutinosabbak biztos megismerik egymást, a többiek meg csak észre veszik a csapatot.) -A találkozó a hármas metró végállomásán, a Kőbánya-Kispesti végállomáson lesz. A metró állomás peronján fogunk titeket várni, mivel sokaknak új és ismeretlen az átépített Köki. Nem szeretnénk, hogy eltévedjetek és egyenként kelljen összeszedni titeket. A maradék utat busszal fogjuk megtenni. -Mindenki hozzon magával bérletet vagy megfelelő számú jegyet! Nem áll módunkban jegyet biztosítani senkinek! Ha valaki bliccel és elkapják, a bírság őt terheli, mi mossunk kezeinket!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 10, 2011 9:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 10, 2011 10:41 am
Várjuk smile Kíváncsi vagyok, mit fogunk nézni majd (filmezés).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 10, 2011 1:11 pm
Hát, lehetséges, hogy az utolsó, még meg nem nézett Kon Satoshi filmet fogjuk megnézni, a Tokyo Godfathers-t. Vagy... valami... egészen mást... Valami... felkavarót, valami borzasztót, valami ízig-vérig japánt... Valami olyat, ami a földbe tapos, megrág és kiköp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 9:40 am
Előre rettegek a filmválasztástól xd Egy biztos ott leszek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 10:21 am
Tök jó, hogy most is szerveztek találkozót, de mindig csak igérgetek, most nem ígérek semmit, csak remélem, hogy el tudok menni sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 3:02 pm
Hát, remélem, minél többen eljöttök majd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 11:04 pm
ÉN se tudom el tudok-e menni, de már nagyon érdekel mik történnek ezeken az összejöveteleken whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 11:16 pm
Csupa móka és kacagás emotion_awesome Amúgy jók szoktak lenni, főleg ha rajtunk, vezetőségen múlik cat_blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 4:13 am
óóó máj kád! Ez már hanyadik találkozó a kezdetektől fogva amit most tudok meg?
Nem tudom az előzményeket. El utazunk október végén és 3 napot leszünk távol, úgyhogy remélem a dátum nem változik túl sokat mondjuk október irányába visszafele mert akkor nem tudok eljönni.
Szólok! ilyenen még sose voltam, még anime-conon se voltam életembe és ezt szeretném megtapasztalni és végre egy közösséghez tartozni mert eddig elég magányos farkasként kóboroltam végig az életet, úgyhogy rám férne végre a gulddal egy kis kikapcsolódás. November 5-e pont jó lenne, csak ne jöjjön közbe semmi. A nagy kérdés még az lenne, hogy mi a helyszín? Bár megvárom a továbbiakat én még ide egy jó néhányszor benézek hogy mi újság van. Mert tudni AKAROM!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|