Welcome to Gaia! ::

ℒithuaniaᵁᴺᴵᵀᴲᴰ

Back to Clans

Reply ♕ ♔ Konkursai, Varžybos, Šventės ir t.t. ©
Susivienykim n.n

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ką manot apie tai?
Jėga
100%
 100%  [ 5 ]
Nesąmonė
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 5

xXdark angel chiiXx

PostPosted: Tue Aug 16, 2011 8:00 am

Kadangi pastebėjau kad čia mažai kas lankosi sugalvojau tokį dalyką kaip "sugrįžimo šventė".
Kas per šventė ir kam ji skirta???
Na ją sugalvojau kad kaip nors sukviesti visus klano narius ir prikelti mūsų klaną.
Kur ji vyktų???
Na kaip kažkada labai seniai buvom susirinkę town'uose galėtume ir vėl taip padaryti, arba kadangi esame Zomg klanas galėtume visi kartu žaisti Zomg.

Ir dar pagalvojau kad būtų visai smagu aprengti savo avatarus kokia nors tema.
Pvz: Alice in wonderland

Ką manot? Kas už? kas prieš???  
PostPosted: Tue Aug 16, 2011 12:59 pm

xXdark angel chiiXx
Kadangi pastebėjau kad čia mažai kas lankosi sugalvojau tokį dalyką kaip "sugrįžimo šventė".
Kas per šventė ir kam ji skirta???
Na ją sugalvojau kad kaip nors sukviesti visus klano narius ir prikelti mūsų klaną.
Kur ji vyktų???
Na kaip kažkada labai seniai buvom susirinkę town'uose galėtume ir vėl taip padaryti, arba kadangi esame Zomg klanas galėtume visi kartu žaisti Zomg.

Ir dar pagalvojau kad būtų visai smagu aprengti savo avatarus kokia nors tema.
Pvz: Alice in wonderland

Ką manot? Kas už? kas prieš???

Hmm.. ;o Gera mintis, tik reikia, kad daugiau žmonių tai perskaitytų. Turbūt jau žmonės pamiršę šį clan'ą jau nebeateina ir nebežiūri forumų. Tai reikia paprašyt, kad announcement padarytų ar kažką panašaus. (Beje, mano manymu, tavo tema "Alice in wonderland" yra visai nieko. Būtų galima sukurti kokių avi konkursų ir panašiai (aišku aš nei aš esu ten captain, nei ten iš crew, tačiau sakau nuomonę ir pasiūlymus (tikiuosi nieko prieš). Tai vat, aš tikrai ;D
whee

xX_The__anime_girlx_xX

Shisoo
Vice Captain

Fashionable Fairy

11,075 Points
  • Signature Look 250
  • PvP 200
  • Forum Sophomore 300
PostPosted: Fri Aug 19, 2011 7:42 am

gera mintis, reiketu tikrai daryt zomg'e nes kaip ir susije jog cia yra zomg butent gero gold gawimo zaidimas , musu pawadinimas susijes irgi , as tam pritariu wisiskai.
del kostiumu ,idomu, bet tada tai daro aks turi pinigu nes as tikrai sitame nedalywausiu neturiu pinigu , ir siaip dream avi turiu.
Kaip is crew'o siaip minciai sakau "TAIP!!!"
PostPosted: Sat Aug 20, 2011 1:26 am

Man atrodo visi gali reikšt savo nuomonę nesvarbu ar tu vadas, ar dar kas nors visi LYGŪS tai svarbiausia. exclaim
Na ir nieks nesako kad dalyvauti būtina kaip kas nori be to jei niekas neprieštarautų padarytume ir prizą.

xXdark angel chiiXx

Shisoo
Vice Captain

Fashionable Fairy

11,075 Points
  • Signature Look 250
  • PvP 200
  • Forum Sophomore 300
PostPosted: Sun Aug 21, 2011 10:29 pm

xXdark angel chiiXx
Man atrodo visi gali reikšt savo nuomonę nesvarbu ar tu vadas, ar dar kas nors visi LYGŪS tai svarbiausia. exclaim
Na ir nieks nesako kad dalyvauti būtina kaip kas nori be to jei niekas neprieštarautų padarytume ir prizą.

as ir nesakau kad swarbu jog esu is crew
Reply
♕ ♔ Konkursai, Varžybos, Šventės ir t.t. ©

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces