Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Halloween 2010 Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 12 13 14 15 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hogy tetszik eddig ezek alapján az event?
Tökjó! :D
66%
 66%  [ 22 ]
Hát... lehetne jobb is... :|
21%
 21%  [ 7 ]
Nem tetszik! :?
6%
 6%  [ 2 ]
Nem érdekel...
0%
 0%  [ 0 ]
Milyen event?
6%
 6%  [ 2 ]
Total Votes : 33

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 22, 2010 5:44 am

Tehát, a "hamarosan jön" kezdőoldali panel már betekintést nyújt az idei Halloween-i Event lényegébe is. Ebben a topicban a Sírásó lényegében elmondja, milyen szellemekkel találkozott. Ha a nevekre kattintotok a linkelt topicban, az illető kísértetek journal (napló) bejegyzései jönnek be, minden bejegyzés végén link visz abba a topicba, ahova az illető szellem posztolt.

Ugyanis, igen, ezek a szellemek "random" módon posztolnak egyes topikokba, néha válaszolnak is quote-tal, a saját kitalált természetüknek megfelelően, és ezek naplóbejegyzésekként követhetőek szellemenként.

A Sírásó azt ígéri, hogy módot keres majd a szellemek elleni visszacsapásra, gondolom az lesz az event nemfórumos része. És akkor a szellemleírások (megj.: a lefordítható neveket lefordítottam, és vigyázat, HOSSZÚ!).
Lehet, hogy a postokat is lefordítom, de ha naponta fognak írkálni akkor inkább nem. sweatdrop

Itt a fordítás: (kövi post)
PostPosted: Fri Oct 22, 2010 5:51 am

SzellemGaia - Változatos eventek október 26-án keresztül. Furcsa, gonosz szellemek kísértik Gaiát.

[NPC] A Sírásó:

"Attól félek, hogy talán játszottam egy kis szerepet az elszabadulásukban, bár csupán azért csináltam, hogy megszabadítsam őket a kínjaiktól. Ezek a szörnyű szellemek elszántak arra, hogy kínozzák az élőket, mivel őket halálra kínozták.

Elkezdtem katalogizálni a szellemeket, melyek ezeket a földeket kísértik. Óvatosan járjatok a közelükben, mivel csak bajt akarnak terjeszteni.

Boldog Nap egy hippi nyugtalan szellemének tűnik. Amilyen messzire mennek a szellemek, ő tűnik a legártalmatlanabbnak, leszámítva a testszagot.

Constance Juharszív a túl sok hatalom/erő veszélyét demonstrálja. Méhészeti karrierje erőszakos véget ért, amikor megpróbálta elterelni a méhkirálynőt.

Elég biztos vagyok benne, hogy "Labtech Rory" nem tudja, hogy halott, ami még veszélyesebbé teszi.

Thuküdidész Ambrózia valóban egy borzalmas fenyegetés, mivel az öntiszteletedet veszi célba, végtelen befeketítésekkel rombol le. Amiket nekem mondott... nem merem megismételni. (Thuküdidész egy görög történetíró eredetileg)

Rickynek, a Kutyaarcú Fiúnak ígéretes karrierje volt cirkuszi előadóként, mígnem egy idő előtti véggel került szembe. Lehet, hogy szellem, de a harapása ugyanolyan fájdalmas.

Amilyen messzire a királyok elmennek, nem tudok gonoszabbat elképzelni XII. Abelardnál. Az uralkodását rövidre vágta a szifilisz, és nem olyan korán. Az őrültsége csődbe döntötte a királyságot.

Sose találkoztam olyan félelmetes nővel, mint az Amazon Zúzóval. A hajlama, hogy fejfogóba tegye az embereket, az egyik legkellemetlenebb kísértetté teszi.

Arturo Robusto egy kanos gazember életét élte. Most a vonzerejét használja arra, hogy a saját személyes poklába csalja az élőket.

Jay Brooks kötelességtudó szolga volt életében a Gaia Moziban, és elég ápolatlan tinédzser. Halálában se kevésbé kellemetlen.

Nagy Agy valamikor nemes szándékot szolgált, áthidalva a szakadékot az emberek és a gépek között. Aztán vérbe fagyva ölték meg, és a temető horrorjai arra programozták, hogy gyűlölje az élőket.

Fogalmam sincs, hogyan halt meg Palacsinta, nem is beszélve arról, hogy visszatért a halálból. Ennek ellenére veszélyes.

Randy Folsom gyengéd szellemű volt életében, most pedig átutazza a világot, hogy áldozatot találjon, akit kísérthet és terrorizálhat.

Öreg Ütött-Kopott halálát az okozta, hogy sokáig ki volt téve a láncoknak. És valami sokkal rosszabb dolog hozta vissza.

Elég hátborzongató megtalálni a legendás Nagylábút, de rájönni, hogy most már ő is egy szellem, az egy paranormális paydirt(?) Élethosszig tartó küzdelme az ivászattal és a depresszióval fogékonnyá tette a másvilág hatására, és a szelleme bosszúra vágyik.

Chauncey láthatóan jóindulatú erő, egy barátságos gyerek, aki élvezi az új anyagtalan formájának az előnyeit. De mégis jó ötlet lenne megsemmisíteni őt.

Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy Id. Mantis valójában szellem-e, de kísértő természete és a személyes tér természetfeletti szintű semmibevétele semmivel se teszi kevésbé zavaróvá.

Flagrante egy ünnepelt zenész volt, átölelve a feltűnéses életet. Most ugyanazt a showmanséget űzi az emberek ijesztgetésével.

Pindurka labirintusban gürcöléssel telt évei mérgessé, keserűvé és haragtartóvá tették. A másvilágban átélt borzalmai semmit se segítettek rajta.

Nancy McCoughlin egy klassz revolverharcos volt, tökéletes célzóképességgel. Most szellemi töltényei üldözik az élőket.

Kegyetlen Professzor éveket töltött főellenségként, mely betekintést adott neki az emberek bosszantásába. Most bosszantani tudja az embereket és át tud menni a falakon.

Az élő fogorvosok épp elég ijesztőek, de Megan McNulty a síron túlról gyakorolja a hivatását. Biztos, hogy kísérteni fogja a fogszuvasodásaidat.

Michelle Nguyen természetfeletti tudással rendelkezik a sötét zenéről, melyet az áldozataival való végtelen szembeszállásra használ.

Noo divatmodellként nyerte el a hírnevét. Most, hogy már nincs a kifutón, mindenkire rászabadítja az emberiség iránti lenézését.

Carrie Loggins kutyasétáltatással keresett pénzt, mígnem a halálába sétáltak. Most egy halom mérges csaholó kutyának parancsol.

Tia és Tamara egy hátborzongató ikerpár volt, míg éltek. Halálukban még hátborzongatóbbak, főleg amikor befejezik egymás mondatát.

Bruce Hardcastle legendás sportriporter már többször volt halott. Remélem ezúttal úgy is marad.

Folyószellem Királynő valamikor egy jóindulatú erdő őrzője volt, de most egy bizarr eszközként szolgál szellemi indítékból.

Vannak más borzalmas szellemek is a sötétben bujkálva, de velük még nem találkoztam. Félek, hogy esetleg főkolomposként fognak viselkedni. Amíg ki nem találok egy módot a harcra ellenük, addig ki kell majd tervelnünk valamit a gonoszságuk ellen. Vigyázzatok magatokra, Gaiabéliek/Gaiaiak!

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 22, 2010 5:55 am

És akkor lehet vitatni, hogy kapunk-e cuccot a szellemektől/szellemek legyőzéséért/segítéséért, milyen lesz az event, mást is lehet-e a szellemekkel csinálni a posztolásos beszélgetésen kívül, stb. smile Kötetlen Halloween event beszélgetés magyarán.
PostPosted: Fri Oct 22, 2010 7:52 am

Nem rossz, de valami Szellem írós cuccra lehet számítani, szerintem. =D Vagy valami olyasmire, hogy ilyen kinézetváltó, magyarán ha megkapod és használod, akkor szellem kinézeted lesz ... =) Szerintem. =)

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 22, 2010 8:40 am

III_Kisrajczy_III
Nem rossz, de valami Szellem írós cuccra lehet számítani, szerintem. =D Vagy valami olyasmire, hogy ilyen kinézetváltó, magyarán ha megkapod és használod, akkor szellem kinézeted lesz ... =) Szerintem. =)

Lehet smile Érdekes lenne. Vagy az se kizárt, hogy az elkövetkező RIG-ek adagolnak majd olyan cuccokat és dollokat, amivel be lehet öltözni (így volt ez pl a compass of seidh-el meg a checkmate-tel is). Szerintem a legyőzésükért/segítésükért(?) lehet majd cuccot kapni. De az se lenne rossz, amit te írtál smile
PostPosted: Fri Oct 22, 2010 9:18 am

Érdekes dolog lesz ez a szellemesdi, majd Halloween-kor meglátjuk mi sül ki belőle. Érdekes volna, ha szellemszívót kapnánk és szellemirtást kéne végeznünk, tisztára mint a Ghost Busters sorozat, olyan lenne. razz Na persze jutalomcucc nagy valószínűséggel lesz, majd akkor kiderül, hogy mi(k).

Engem az érdekel még, hogy vajon lesz-e B.O.O. és S.I.N. visszatérés és visszavágó csata köztük. wink Szerintem jó lenne, idén nyerjen a B.O.O.! smile Én mindenesetre továbbra is a B.O.O. oldalán harcolok, akár lesz visszatérés még akár részben is, akár nem, rajtam nem fog a sötét oldal S.I.N. ereje! wink Na meg persze a zOMG-n lévő majdani Halloween esemény is érdekel, hogy milyen lesz. Szerintem részben új lesz, részben olyan, mint a tavalyi, akárcsak a Húsvét volt. Az is részben hasonlított az előző évire.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Fri Oct 22, 2010 11:33 am

Remélem nem Gaia Cash-es cuccok lesznek. Nekem az nincs.

Láttátok a Towns-t? Tiszta Halloween-i hangulata van. XD
PostPosted: Fri Oct 22, 2010 12:54 pm

Andro666

Klassz! Nekem marhára tetszik. biggrin
És ahogy látom, már most el lehet Towns-ban kezdeni a Trick or Treat-et. 4laugh

Event is várós. whee

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Fri Oct 22, 2010 1:26 pm

Én összegyűjtöttem mind a 100 cukorkát. De mit lehet vajon velük kezdeni? Mert azt sehol sem láttam kiírva.
PostPosted: Fri Oct 22, 2010 1:30 pm

Andro666

Még nem láttam milyen, megnézem. Még igencsak emlékszem a tavalyira (mászkáló Jack meg ilyenek). Hmm 100 cukorka... legrosszabb esetben rákeresek hátha van ahol topik ami elmondja mit lehet csinálni. Ha megtalálom a megoldást, megírom. wink

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Fri Oct 22, 2010 1:51 pm

Én csak fél éve vagyok tag, szóval nekem ez új. ^^
PostPosted: Fri Oct 22, 2010 2:05 pm

Andro666
Én összegyűjtöttem mind a 100 cukorkát. De mit lehet vajon velük kezdeni? Mert azt sehol sem láttam kiírva.

Ha összegyűjtötted, menj oda Jack-hez, aki ad érte egy item-et. 3nodding
Általában a főtéren van.

Amúgy ezeket az itemeket lehet kapni (majd a shopokból is).

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Fri Oct 22, 2010 2:12 pm

Megvolt. Most gyűjthetek megint cukrot XD
PostPosted: Sat Oct 23, 2010 3:33 am

Molylepke
Andro666

Ha összegyűjtötted, menj oda Jack-hez, aki ad érte egy item-et. 3nodding
Általában a főtéren van.

Amúgy ezeket az itemeket lehet kapni (majd a shopokból is).

Ja a szokásos Jack cuccok, nem rosszak. A tavalyiakat már rég eladtam... A gatya csizma és kabát eléggé hasonló a tavalyihoz, köpeny tetszik, kard jópofa, süveg is tetszik, boxer vicces, cravat (gallér) nem rossz. Majd gyűjtögetek én is smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Sat Oct 23, 2010 6:03 am

Nekem gallérom meg csizmám van eddig. ^^
Reply
Archívum