Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
asantir Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

kjebab czy kebab?
kjebab!
28%
 28%  [ 2 ]
kebab
42%
 42%  [ 3 ]
kaszankja!
28%
 28%  [ 2 ]
Total Votes : 7

asantir

PostPosted: Sat Nov 14, 2009 3:07 am

Imie: Martyna, lecz ZDECYDOWANIE wolę, gdy mówić do mnie per asa, as, asan, asantir
Miasto: Wojenna Piła (proszę sobie przetłumaczyć xD)
Hobby/Zainteresowania: wyjdzie w praniu.
Ulubione: jack daniel's & sprite i "pepisy" ^^ *ścisku*

to ja, kilka miesięcy temu, teraz włosy mam dłuższe i czerwone.
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

mam nadzieję, że nie zakładałam już kiedyś tematu.

studiuję pedagogikę, obecnie od ponad miesiąca nie chodzę na zajęcia, bo choruję, drugi tydzień siedzę w szpitalu i przypomniałam sobie o gai. ^^

(ps, wyjaśni mi ktoś, czemu nie chce mi sie zdjęcie pokazać? sad )
PostPosted: Sat Nov 14, 2009 6:10 am

Czy masz sam link zamiast zdjęcia? Można to zmienić w ustawieniach konta. Dla bezpieczeństwa z definicji nie wyświetlają rysunków, ale możesz wybrać, czy chcesz, czy nie.

Olania

Dapper Conversationalist

asantir

PostPosted: Sat Nov 14, 2009 6:40 am

zmieniłam, zobaczę czy zadziała. skąd masz takie fajowe rzeczy do akwarium? smile też chcę pingwinka ^^
PostPosted: Sat Nov 14, 2009 6:48 am

Jakby to powiedzieć... Ze sklepu.

A dokładnie - z Marketplace.

Olania

Dapper Conversationalist

asantir

PostPosted: Sat Nov 14, 2009 6:53 am

szkoda, myslałam, że można gdzieś upolować xD

dawno mnie tu nie bylo i się wiele zmieniło, większości nie ogarniam. np tego zomga
PostPosted: Sat Nov 14, 2009 6:57 am

Ja wcale nie gram w zomga, dołączyłam do Gai, jak nie było takich wymyślnych urządzeń i jakoś mi się nie uśmiecha bieganie w przeglądarce. Ale akwaria są niczego sobie.

Olania

Dapper Conversationalist

asantir

PostPosted: Sat Nov 14, 2009 7:07 am

a o co w nich chodzi? bo ja mam zwierzaczki a dalej nie wiem xD jakaś gra z nimi jest? to booty grab? o co w tym chodzi? smile ja taka ciemna masa jestem.
PostPosted: Sat Nov 14, 2009 7:14 am

asantir
a o co w nich chodzi? bo ja mam zwierzaczki a dalej nie wiem xD jakaś gra z nimi jest? to booty grab? o co w tym chodzi? smile ja taka ciemna masa jestem.

No to karm zwierzaczki i niech rosną duże. A jak zaświecą i się uaktywnią, inni użytkownicy będą mogli grać w twoim akwarium, otrzymując kasę. Tobie przy tym też coś skapnie.
Oczywiście jak innym zaświeci się akwarium, możesz na nie kliknąć i też grać. A gra jest prostsza niż tetris...

Olania

Dapper Conversationalist

asantir

PostPosted: Sat Nov 14, 2009 7:23 am

kurcze nie widziałam jeszcze takiego świecącego akwarium XD długo trwa "rozświetlanie"?
PostPosted: Sat Nov 14, 2009 7:30 am

asantir
kurcze nie widziałam jeszcze takiego świecącego akwarium XD długo trwa "rozświetlanie"?

Nie wiem. Tak czy inaczej, musisz pochodzić po forach - jak ludzie mają akwaria w podpisach, to prędzej czy później się zaświecą.

Olania

Dapper Conversationalist

asantir

PostPosted: Sat Nov 14, 2009 7:38 am

dzięki za pomoc. jeszcze tylko jedno pytanko, o co chodzi z tym "tapaniem"? jak np mogę Twoje tąpnąć? bo klikam na akwarium, rybcie podpływają i nic xD
gaia się rozbudowała tak, że połapać się ciężko.
PostPosted: Sat Nov 14, 2009 7:39 am

asantir
dzięki za pomoc. jeszcze tylko jedno pytanko, o co chodzi z tym "tapaniem"? jak np mogę Twoje tąpnąć? bo klikam na akwarium, rybcie podpływają i nic xD
gaia się rozbudowała tak, że połapać się ciężko.

Właśnie kliknąć, zdaje się. I powinna się potem powiększyć liczba tych "tapnięć". Może nie od razu.

Olania

Dapper Conversationalist

niccolo12machiavelli

PostPosted: Sat Nov 14, 2009 8:34 am

bardzo mi miło panią poznać *kłania się grzecznie*

ja w przeciwieństwie do przedmówczyni wolę jednak zOMGa od akwariów. ale przyznaję, ze pingwinki są przeurocze i aż boję się pytać ile kosztują...
PostPosted: Sat Nov 14, 2009 8:37 am

niccolo12machiavelli
bardzo mi miło panią poznać *kłania się grzecznie*

ja w przeciwieństwie do przedmówczyni wolę jednak zOMGa od akwariów. ale przyznaję, ze pingwinki są przeurocze i aż boję się pytać ile kosztują...

To uznamy, że nie pytałeś, a ja odpowiem - niedużo. Kupilam tak za 10-13k za sztukę, co w porównaniu z innymi rybkami...

Mój brat był betatesterem zomga i dorobił się nieźle. Teraz w sumie jest mniej dochodowy, but still.

Olania

Dapper Conversationalist

niccolo12machiavelli

PostPosted: Sat Nov 14, 2009 11:00 am

*patrzy na swój majątek* no to by mnie było stać na... jednego? matko kochana, ależ ja jestem biedny! _^_
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games