|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 09, 2009 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 09, 2009 10:29 am
Czemu głupie?
Głupie to było jak dostałem maila od kogos z Gai, o tym, ze jakas dziewczyna zaginęła w południowym stanie USA, ale to jest sensowne.
Jeżeli chłopak uciekł z domu to rzeczywiście może być w całej Polsce. Inna przykra sprawa, to taka, że osoby, które zaginęły mogą być martwe w ciągu 24 godzin od zaginięcia. Jeżeli to nie nastąpiło, to jest bardzo duża szansa odnalezienia go.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 09, 2009 11:41 am
Tylko co mogło mu się stać... nie wygląda na typ uciekiniera, ale mogę się mylić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 09, 2009 1:36 pm
Kurczę, ale kicha. Jak bardzo bliska jest Ci ta osoba (tzn. to przyjaciel, rodzina? ) ?
Prawda, każdy sposób jest dobry ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 10, 2009 4:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 10, 2009 7:34 am
zakladalam, ze nie zwracacie uwagi na przypadkowych przechodniow o.o ano, kumpel z uczelni.
mamy nadzieje, ze zyje mimo wszystko i ze sam gdzies sie udal... ale jak na razie nikt nic nie wie. rozumiem tez, ze nikt z was nie widzial go nigdzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 10, 2009 7:42 am
No lepiej żebym nie miał okazji go widzieć na żywo i żeby znalazł się w Warszawie, a nie w Gdańsku ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 11, 2009 10:55 am
ichabot No lepiej żebym nie miał okazji go widzieć na żywo i żeby znalazł się w Warszawie, a nie w Gdańsku ;/ jak dla mnie moze byc i na Sri Lance, byle w 1 kawalku i zywy =_=.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 12, 2009 11:16 am
wilkus ichabot No lepiej żebym nie miał okazji go widzieć na żywo i żeby znalazł się w Warszawie, a nie w Gdańsku ;/ jak dla mnie moze byc i na Sri Lance, byle w 1 kawalku i zywy =_=. Sri Lanka fajne miejsce, chętnie bym się tam udała na wakacje. ^^ Daj nam znać, jak coś się wyjaśni. Mam nadzieję, że będzie to szybko i z dobrym zakończeniem. Czy gość miał jakieś osobiste problemy, przed którymi mógł chcieć uciec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 13, 2009 6:29 am
Daedhel Sri Lanka fajne miejsce, chętnie bym się tam udała na wakacje. ^^ Daj nam znać, jak coś się wyjaśni. Mam nadzieję, że będzie to szybko i z dobrym zakończeniem. Czy gość miał jakieś osobiste problemy, przed którymi mógł chcieć uciec? ja wole miejsca, gdzie nie ma tyle slonca 3nodding nie omieszkam. no wlasnie nic nam o tym nie wiadomo... ale nie sadze, zeby teraz mial sam uciekac - i jednej z najwiekszych szych zamowil obie temat na licencjat i mialby to tak rzucic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 27, 2009 7:34 am
no... i znalezli Macieja. martwego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 27, 2009 9:39 am
wilkus no... i znalezli Macieja. martwego. o Boże. Jak do tego doszło?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 29, 2009 6:02 am
Daedhel wilkus no... i znalezli Macieja. martwego. o Boże. Jak do tego doszło? dowiemy sie prawdopodobnie w poniedzialek. wiem na razie tyle, ze jego rodzicow wezwano, zeby rozpoznali zwloki, oni zas zadzwonili do najblizszych znajomych Macka i powiedzieli, ze nie zyje. ja sie dowiedzialam, jak zdejmowali ogloszenia, ze zniknal. glupio sie bylo wypytywac szczegolowo. edit// mam dzikie wrazenie, ze cos jest nietak z gildiami ostatnimi czasy edit2// samobojstwo. otrucie. chyba cos z pracowni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 01, 2009 3:51 am