Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
wrocilam znow:D Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

loteria
chce ją!
46%
 46%  [ 6 ]
nie!
7%
 7%  [ 1 ]
jestem tylko na chwile
46%
 46%  [ 6 ]
Total Votes : 13

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 9:29 am

czesc dawno mnie nie bylo zagladałam zaglądałam, a teraz chcę zabrać się do roboty. nie będę pisać co się u mnie pozmieniało, ale widzę, że gaia przeszła niezłą metamorfozę. Chcialabym wznowić loterię na nowych zasadach troszkę zmienionych jeszcze nie dokonca wiem jak to się będzie odbywało, ale przede wszystkim losowania będą regularnie niezależnie od ilości kupionych losów (gdy ktos trafi bedzie nagroda, gdy nie pieniadze za zakupione bilety beda dodane do nastepnego losowania) będą wyższe wygrane a cena biletów będzie stała, jednak możliwie różna jeśli chodzi o losowania. Tzn jesli wygrana to będzie 10k a będzie np 60 bilecików to ich cena będzie wynosiła po 100g a nie 160 jesli bedzie do wygrania np.20k to bilet bedzie kosztowal np. 280 a nie 333, czy cos w podobie w zależności od ilości biletów. jak Wam się podoba? chcecie do tego wrócić?
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 11:05 am

Witamy szpowrotem biggrin

Mroovecka

Yajo

PostPosted: Mon Aug 17, 2009 12:53 pm

Nie obczajam tej części o liczbach dramallama ale nie mogę się doczekać, kiedy za pół roku znowu będziemy Cie tu witac z powrotem mrgreen
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 12:58 pm

a dzien dobry 3nodding

wilkus
Crew

Mroovecka

PostPosted: Mon Aug 17, 2009 1:13 pm

Yajo
nie mogę się doczekać, kiedy za pół roku znowu będziemy Cie tu witac z powrotem mrgreen

bardzo bezpośrednie biggrin
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 1:17 pm

Ja tak zawsze dramallama

Yajo

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 1:33 pm

sie ciesze sie mrgreen
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 2:49 pm

bondziorno!

P a t e l n i a

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue Aug 18, 2009 9:56 am

to jak kupię wszystkie bilety, to na pewno coś zarobię tak? xD

Witam mrgreen
PostPosted: Tue Aug 18, 2009 1:11 pm

Mroovecka
Yajo
nie mogę się doczekać, kiedy za pół roku znowu będziemy Cie tu witac z powrotem mrgreen

bardzo bezpośrednie biggrin

ale prawdziwe wink hehe mam nadzieje, że już tu pozostane na dluzej wink

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100

Justinka

PostPosted: Wed Aug 19, 2009 2:49 am

Szemano smile Ja tam bede grala, bo hazardzista ze mnie jak nic! Szkoda tylko, ze mam szczescie w milosci, a w loteriach wcale, ale liczy sie zabawa i dreszczyk niepewnosci mrgreen
PostPosted: Wed Aug 19, 2009 3:40 am

Justinka
Szemano smile Ja tam bede grala, bo hazardzista ze mnie jak nic! Szkoda tylko, ze mam szczescie w milosci, a w loteriach wcale, ale liczy sie zabawa i dreszczyk niepewnosci mrgreen

Połowa Polski taki mówi (czyli ci, którzy biorą udział w totolotku). Po prostu trzeba realnie oceniać swoje szanse. Na gai dla zabawy fajnie brać udział w loteriach, ale w rzeczywistości zabawnie jest spotykać ludzi, którzy narzekają, że "znowu przegrałem w totka, ja to mam pecha" xd

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Justinka

PostPosted: Wed Aug 19, 2009 1:57 pm

ichabot
Justinka

Połowa Polski taki mówi (czyli ci, którzy biorą udział w totolotku). Po prostu trzeba realnie oceniać swoje szanse. Na gai dla zabawy fajnie brać udział w loteriach, ale w rzeczywistości zabawnie jest spotykać ludzi, którzy narzekają, że "znowu przegrałem w totka, ja to mam pecha" xd

Dlatego a nie narzekam, i tak bede bogata predzej czy pozniej, bez roznicy, czy wygram w totka czy sama sie dorobie mrgreen

Nie narzekam! Prawie nigdy! xd
PostPosted: Wed Aug 19, 2009 2:03 pm

Masz już jakiś plan jak się dorobić? Zostaw trochę kasy dla nas, biednych żuczków, dobra? xd

Prawidłowe podejście, a z tego topica można by było zrobić niezłą rozkminę na temat gier losowych, tylko matematyk by się przydał biggrin

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Mroovecka

PostPosted: Wed Aug 19, 2009 3:52 pm

ichabot
Masz już jakiś plan jak się dorobić? Zostaw trochę kasy dla nas, biednych żuczków, dobra? xd

Prawidłowe podejście, a z tego topica można by było zrobić niezłą rozkminę na temat gier losowych, tylko matematyk by się przydał biggrin

Hahaha, matematyka mu się zachciało. Nie za wiele wymagasz w tym czasie, zwacym się wakacjami? xp
Niestety mroov, choćby nawet gdyby chciał, to i tak nie pomoże w żaden sposób - może i jestem po matfizie, ale prawdopodobieństwo nigdy mi nie leżało. Pomimo że miałam z tego działu akurat 6 biggrin Ale to przypadek, dosłownie biggrin
Kurna, moze i sobie pykne pare razy w ta loteryjkę? nigdy nie brałam w czymś takim na gai udziału... moze warto raz zaryzykować, a widelec się uda? xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces