Weżmiesz udział? |
No baaaaaa! :P |
|
7% |
[ 1 ] |
Może... |
|
7% |
[ 1 ] |
Idź pan, na pewno to ściema jakaś... |
|
84% |
[ 11 ] |
|
Total Votes : 13 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 2:00 pm
Czytaliście o konkursie na zaprojektowanie motywu nowo rocznego?
Zamierzam coś zrobić biggrin ... Tylko pytanie jak? Wiecie w jakim programie? Gdzie? I wogóle?
No...
To ludzie do roboty! Ancient Katana czeka XD!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 3:38 pm
To chodzi o to, że niby szablon na profil gajowy czy jak? Nie wczytywałam się za bardzo... No ale tak czy siak musisz znac kody, inaczej żaden program Ci nie pomoże : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 10:57 am
Może wśród nas jest ktoś kto się zna na "kodach"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 11:30 am
mnie by się nie chciało. Za dużo harówy, za małe szanse na zwycięstwo. xp
jeszcze jakbym już znała HTML, ale tak? Mowy nie ma! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 5:16 am
nie spodziewalabym sie... ale ogolnie wydaje mi sie, ze nawet, gdyby ktos z nas znal, to i tak szanse bylyby niewielkie, biorac pod uwage, ze jest tutaj sporo takich, co sie na tym znaja [na gai w sensie] i zajmuja tym w ogole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 6:00 am
a tego się nawet w html nie robi tylko w jeszcze innym języku, z którym pierwszy raz się tutaj spotkałem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 6:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 8:43 am
może to ten BB Code czy jakoś tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 5:46 am
Przepraszam, że wprowadziłem was w błąd, ale to chyba jednak jest html. Nie zmienia to jednak faktu, że nie potrafiłem go rozpoznać w pierwszym momencie. Macie tutaj kod mojego profilu:
html { background-color: #000000; background-image: url(http://i119.photobucket.com/albums/o153/ichabot/Dance1.jpg); background-position: top right; background-attachment: fixed; background-repeat: no-repeat; margin-left: auto; margin-right: auto; }
/*-----------------------------------------------------------*/ #columns { background-color: transparent; background-image: url(); background-repeat: no-repeat; width: 785px; float: none; top: 0px; margin-left: auto; padding-left: -10px; margin-right: auto; position: relative; } /*-----------------------------------------------------------*/ .panel { background-color: #FFFFFF; background-image: url(); background-position: ; background-attachment: ; background-repeat: no-repeat; border-color: #000000; border-width: px; border-style: none; font-family: Arial; font-size: 10px; font-weight: normal; color: #000000; margin:20px; padding: 5px; opacity: 0.7; filter: alpha(opacity = 90); zoom:1; /* stupid IE */ } .panel h2 { background-color: #000000; background-image: url(); border-color: #000000; border-width: px; border-style: ; font-family: Courier New; font-size: 10px; font-weight: bold; color: #FFFFFF; opacity: 0.9; filter: ; text-align: center; zoom:1; /* stupid IE */ } a { font-family: Arial; font-size: 10px; font-weight: bold; color: #8C771B; } a:hover { font-family: Arial; font-size: 10px; font-weight: bold; color: #; text-decoration: none; } /*-----------------------------------------------------------*/ .comments_panel .style6 dt { clear: left; border-bottom: 1px solid #000000; height: 20px; line-height: 20px; padding: 0 4px; text-align: right; }
Dla mnie to nie wygląda na typowy html... Przede wszystkim nie ma tu komend w nawiasach trójkątnych czy jakichś tam: "<>" i "> "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 6:53 am
to jakis okrojony html ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 9:28 am
moze css? uzywa sie tego do takich bajerow jak deviantart.
moze gaja ma swoje? P:
ja bym mogla graficznie zrobic, a ktos by pocial i pokodowal mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 10:04 am
No właśnie, ale ktokolwiek kto się w tym wszystkim łapie jest potrzebny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 25, 2008 1:08 pm
ichabot Macie tutaj kod mojego profilu: Jak dla mnie to jest CSS tak jak Jukatan powiedział(a).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 25, 2008 2:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 26, 2008 3:00 am
Więc zna się ktoś na wyżej wymieniony, CSS'esie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|