Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Eladnál? Vennél? Ide postolj!
A sok Art megárt? Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

cica.....?
Jól vagy?
100%
 100%  [ 28 ]
Total Votes : 28

Narcisz

PostPosted: Sat Dec 06, 2008 7:46 am

Üdv mindenkinek, Aviart készítésre adtam a fejemet!

Szóval a lényeg a fenti volna, nem akarok hatszázmilió embernek csinálni, ezért csak a guild tagokat örvendeztetem/vagy éppen kínzom ezzel meg. Sima vonalas, színezés nélküliket fogok csinálni, ha van jelentkező.
Várakozási idő egy hét, szkenelő emberke miatt...(koleszos)
Nem csinálok: TOS elleni képeket (túúúúúl sok meztelen), mechat, vagy túlzsúfolt avikat, illetve horibilisen izmos pasik
Jöhet: Karitól, Yaoin át bármi, chibi-t megpróbálok
(aki már jelentkezet, arra nem vonatkozik)
Árak:
Fej/mellkas 600
Csípő/comb felet 1000
Teljes 1300 gold
Chibi 600 gold
plusz fő (p.l árva) +ár 70%-a
Mintaés társa (van pár ami ott nincs fent sweatdrop )

Sor:
-Malreni (olvasom még a sztorit...)
-Synistry

Kész:
vrobi1 2
szigyen
képet rakj ki az aviról, különben azt csinálom meg, amit épp akkor hordasz, amikor belekezdek... ha extrát akarsz írd le, karihoz meg leírást kérnék, ennyi.^^ Ha nem akarom, vagy nincs időm, visszautasithatlak, de nagy rozsomáknak kell ahoz lenni, vagy célzottan kihivni a haragomat. Könyörgök, ne quotold ezt a posztot..... Köszönöm a figyelmet.
PostPosted: Sat Dec 20, 2008 2:56 am

akkor itt most azt hirdeted hogy pénzért rajzot készítesz???

engem lerajzolsz??? adok 1000 goldot...és az megoldható lenne hogy eggyet úgy ahhogy most kinézek
User Image

és eggyet úgy hogy van rajtam egy oculus magica(mosaic)
User Image

vagyis fizetek 2000 goldot

vrobi

Narcisz

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 3:36 am

Igen, arról volna szó, az oculus magica-t nem tudom, hogyan lehetne megoldani, de amúgy rendben, csak kicsit késni fogok, mert hát szünet van, és szkenelő emberkémet nehéz elérni, majd elküldöm pm-be a linket, utána tradelünk.
PostPosted: Mon Dec 22, 2008 3:40 am

ok semmi gond...bár megtörténhet hogy csak februárba fogok feljönni legközelebb mert várnak rám a félévi vizsgák , felvételi és nem tudok semmit

de amint feljövök elküldöm neked a 2000 goldot

vrobi

sgergely

PostPosted: Tue Dec 23, 2008 8:34 am

Jól tucc rajzolni?
PostPosted: Tue Dec 23, 2008 2:37 pm

sgergely
Jól tucc rajzolni?

Ha kultúráltan megfogalmzod a kérdést talán meggondolom, hogy válaszolok rá. Mindenesetre, személyes okokból TÉGED biztos nem foglak megrajzolni a világ összes aranyáért sem.

Narcisz

sgergely

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 3:58 am

Már megszogtam. sweatdrop Egyesek bunkónak tartanak. crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying De vajon mért? sad Én inkáb felszedem a sátorfámat, itt engem nem látnak szivesen. *Majd elkezd bepakolni hogy elhagya a topicot. crying
PostPosted: Thu Dec 25, 2008 5:43 am

sgergely
Már megszogtam. sweatdrop Egyesek bunkónak tartanak. crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying De vajon mért? sad Én inkáb felszedem a sátorfámat, itt engem nem látnak szivesen. *Majd elkezd bepakolni hogy elhagya a topicot. crying

Talán mert pontosan úgy viselkedsz mint egy. A kiabálás, mások leszólása, és a paraszti beszéd/hangnem egyértelmüen erre utal, ha nem tudsz alkalmazkodni a legalapvetőbb szociális normákhoz, ne várj el cserébe jobbat, minta amit te is adsz. Beszélgetés lezárva.

Narcisz

vrobi

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 9:58 am

eek lemaradtam valamiről??? eek
sgergely nézd meg az art arénában...szerinted ha nemrajzolna jól akkor adnék a rajzaiért 2000 goldot???
PostPosted: Thu Dec 25, 2008 10:19 am

Ez jogos neutral . Csak én soha nem találok meg semmit az arénában. sweatdrop Egyébként tudom jól hogy bunkó vagyok(ha akarok). De ki nem?

sgergely

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Dec 25, 2008 10:33 am

mivel megpróbálunk embertársainkkal normális körülmények közt élni és ált kerülni a konfliktusokat mi NEM VAGYUNK BUNKÓK scream (kinek jó az ha folyton csak vitatkozik és kiutájlják egy idő után...)
PostPosted: Thu Dec 25, 2008 10:47 am

Aztmondjátok próbáljak meg rendesebb lenni? De akor elveztem az imidszemet (nem tom h irják). Na jó megpróbálom. Na mosst már megjavultam tiszta lapal indulok és rajzolsz nekem avit. (utcsó bunkó vicc volt de most már tényleg megjavulok.)

sgergely

Narcisz

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 2:26 pm

Fogalmad sincsen milyen szinten viszket a kezem, ha meglátlak... de visszafogom magamat, és csak annyit mondok, a boltos joga dönteni kinek ad el, és ha nem fejezed be, letiltalak. Ezzel a beszélgetés az én részemről le van zárva.
PostPosted: Thu Dec 25, 2008 3:32 pm

Te aszhited komolyan akarok még bármit is tőled? Én komolyan megpróbálok rendeseb lenni de nem hogy lerajzold az avatárom. És ugysem írok többet nem kell letiltanod.

sgergely

Reply
Eladnál? Vennél? Ide postolj!

Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas