Polski Klan czyli: |
zPOLISH |
|
16% |
[ 3 ] |
Polish zOMG Center |
|
11% |
[ 2 ] |
Deadly PolishERs |
|
22% |
[ 4 ] |
Persuasive Polishers |
|
5% |
[ 1 ] |
Husaria |
|
33% |
[ 6 ] |
Polishcators |
|
11% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 18 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 10:59 am
No ludziska chyba bedzie trzeba spiac dupsko i zalozyc jakis clan na zOmg;] Juz teraz powstaja coraz to nowsze to moze jakies propozycje na nazwe, albo cokolwiek innego? Logo? Historie stworzenia naleznika? Kreatywnosci troszeczke panowie!! mrgreen GLOSUJEMY!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 12:57 pm
O przepraszam, ja wykazałem się kreatywnością już z miesiąc temu. Teraz czekam na propozycje innych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 1:54 pm
"Pacyfistyczne Miłosne Bojówki Gemmy"? PMBG pirate dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 1:55 pm
"Army of Gemma's Lovers" lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 2:00 pm
Gem_ma "Army of Gemma's Lovers" lol może zupełnie perfidnie "We love Gemma!" ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 2:04 pm
Mroovecka Gem_ma "Army of Gemma's Lovers" lol może zupełnie perfidnie "We love Gemma!" ? razz niee to od kapeli "Army of lovers" pełen wkręt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 3:49 pm
Gem_ma Mroovecka Gem_ma "Army of Gemma's Lovers" lol może zupełnie perfidnie "We love Gemma!" ? razz niee to od kapeli "Army of lovers" pełen wkręt xd o kurczę, jeden znajomy mi przesłał linki do dwóch ich kawałków i kontemplowaliśmy wspólnie bezmiar ich głupoty. xd JA KCEM COBY MI FLASH DZIAŁAŁ! gonk gonk gonk gonk crying czy przyjmiecie babcię jako członka-widmo, co chce a nie może? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 28, 2008 3:13 am
Ja robię clanik polskich elfów. who wants?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 28, 2008 7:26 am
Nie może być po prostu Polish Zomg Center?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 28, 2008 10:32 am
ZebraDeath Ja robię clanik polskich elfów. who wants? Na początek może być. Masz mój miecz jeśli zgodzi się jeszcze parę osób z gildii 3nodding Ad. cziken: nawet dobry pomysł, ale ja czekam na coś świeższego xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 28, 2008 11:42 am
Jestem za pomsylem Zebry, ale chyba przydaloby sie tez stworzyc Clan ogolnopolski, ktory skupilby motloch i drobnomieszczenstwo polskojezyczne, bez wzgledu jaka rasa by nie byli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 28, 2008 11:46 am
Justinka Jestem za pomsylem Zebry, ale chyba przydaloby sie tez stworzyc Clan ogolnopolski, ktory skupilby motloch i drobnomieszczenstwo polskojezyczne, bez wzgledu jaka rasa by nie byli xp Ale chyba można być w tylko w jednym klanie... siłą rzeczy gildia musiałaby przeżyć duży rozłam na zOMG
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 29, 2008 1:05 am
arrow Deus ex Machina 4laugh arrow Black Box arrow Meat Pack arrow Attero Dominatus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 29, 2008 3:12 am
arrow zOMG Polish Squad arrow zPOLISH! arrow RedWhite Squad arrow Wars Crow arrow Polishicators
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|