|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 2:22 pm
daza mi sie wlasnie wyjechac xd zostawiam wiec obowiazki Gemmie, jako temu calkiem rozsadnemu xd wracam 30. prosze nie zabuijac nikogo .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 2:33 pm
Będziemy czekać na powrót ;p
btw. fajną pogodę sobie wybrałaś na wakacje. Nie wiem czy znasz prognozę długoterminową xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 3:27 pm
a kto powiedzial, ze jedzie gdzies w Polske? moze na Karaiby xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 4:27 pm
hej bomba ja wyjerzdzam 21 na piec dni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 3:31 am
a ja wyjeżdzam 31 na 2 tygodnie xp o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 6:10 am
Gem_ma hej bomba ja wyjerzdzam 21 na piec dni xp no chyba nie obawiacie się, że babcia kogoś otruje swoimi wypiekami? *chowa słoik arszeniku za plecy* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 6:23 am
w Polske jedzie w Polske XD
*juz nie moze sie doczekac kiedy wroci*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 6:30 am
_b_u_r_a_k_ w Polske jedzie w Polske XD *juz nie moze sie doczekac kiedy wroci* Strzelam, że gdzieś w góry ;P Babciu, ja zawsze mam chęć na twoje ciasteczka z arszenikiem! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 6:48 am
ichabot _b_u_r_a_k_ w Polske jedzie w Polske XD *juz nie moze sie doczekac kiedy wroci* Strzelam, że gdzieś w góry ;P Babciu, ja zawsze mam chęć na twoje ciasteczka z arszenikiem! whee trafiony-zatopiony..tez mialam jechac *chlip* tez cem ciasteczko...wlasciwie to zjem wszystko ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 7:07 am
*szczerzy kły*
W takim razie częstujcie się, dziatki! twisted Dorzuciłam aromatu przepoconych dziadkowych skarpetek dla smaku. mrgreen
*podaje tackę z babeczkami, z których unosi się osobliwy, zielonkawy opar*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 7:08 am
to możecie mi dać władzę! mi, MI!!!! rofl
miłych wakacji wilkusiowi życzem. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 11:25 am
OPERACJA: POTWOR CIASTECZKOWY....w toku ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 1:00 pm
Daedhel *szczerzy kły* W takim razie częstujcie się, dziatki! twisted Dorzuciłam aromatu przepoconych dziadkowych skarpetek dla smaku. mrgreen *podaje tackę z babeczkami, z których unosi się osobliwy, zielonkawy opar* domo domo DOMO!!!!!! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 1:07 pm
jeden, dwa... a co tam, pięć dołków wystarczy! cool
*przystępuje do wykopywania podłużnych, głębokich dziur w ziemi o powierzchni ok. 200x75cm* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 16, 2008 1:39 pm
Daedhel jeden, dwa... a co tam, pięć dołków wystarczy! cool *przystępuje do wykopywania podłużnych, głębokich dziur w ziemi o powierzchni ok. 200x75cm* twisted Nowe łóżeczko! A gdzie dębowa kołderka? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|