akwizytorzy sa |
zliiii |
|
92% |
[ 12 ] |
fajni |
|
7% |
[ 1 ] |
|
Total Votes : 13 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 6:23 am
doczepil sie taki i na sile chce mi cos sprzedac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 6:45 am
o.O mozesz pokazac screena/dac linka? nigdy nie spotkalam sie jeszcze z czyms takim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 7:23 am
juz zamieszczam... moja odpowiedz do niego byla zawsze taka sama albo ze nie jestem zainteresowana albo zeby sie odczepil albo ze nie wiem o co mu chodzi bo nic nie chce kupowac ani sprzedawac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 7:27 am
1) i will trade you a yellow roses chest tattoo for any think good .....the roses tattoo are a lot more but i cba to sell anymore so im just going rund trade with ppl so is that alright ? 2) lol do you want that roses for anythink ...? lol 3) ok well just fot you you can have it for that dragon thing yer ? its a good deal 4) right the thing im tradein you is about 100,000g and you can have it fot that dragon yer ? if you want it star a trade ok ? 5) do you understand now ?...and do you no how to do a trade ? 6) no lol but do you want it for that dragon coz you could sell the roses and but 2more but me i cant be asked to sell anymore lol 7) its a really good deal so yer do you want to ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 7:28 am
po piatej wiadomosci przestalam odpisywac a on nadal pisze ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 7:29 am
Baranina po piatej wiadomosci przestalam odpisywac a on nadal pisze ;/ napisz mu ze napiszesz do modów gai jak sie nie odczepi twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 7:32 am
Gem_ma Baranina po piatej wiadomosci przestalam odpisywac a on nadal pisze ;/ napisz mu ze napiszesz do modów gai jak sie nie odczepi twisted nie ja go poprostu zablokuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 7:43 am
Baranina Gem_ma Baranina po piatej wiadomosci przestalam odpisywac a on nadal pisze ;/ napisz mu ze napiszesz do modów gai jak sie nie odczepi twisted nie ja go poprostu zablokuje xd oh oh Baraninko jestes taka zua...*rozpływa sie* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 8:02 am
ale ciul xd mozesz mu powiedziec, zeby sobie spowrotem z dupe takie gowno wsadzil xd tak na serio.racja, ignoruj. *jest pod wrazeniem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 8:28 am
no... powalony jakis taki ma login : andrew-wilson-0095
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 8:47 am
to są tacy naciągacze. piszą że dadzą ci coś za rownowartość iluś tam, a chcą tego i tego albo chcą cokolwiek i zawsze im się opłaca, bo Tobie nic nie wysyłają, a Ty im coś tam jednak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 8:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 10:10 am
to juz mogliby chociaz cos wartosciowego dawac niby xd mysle, ze by Ci to przeslal. sek wtym, ze nawet 1k za to sie nie dostanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 10:17 am
wg cyferek w jego loginie jest w moim wieku. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 12:55 pm
ale typ... Po prostu kit wciska i ma nadzieję, że się ktoś na to złapie... w sumie to próba oszustwa, można go reportnąć. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|