|
|
Rasa |
Centaur |
|
10% |
[ 2 ] |
Czlowiek |
|
15% |
[ 3 ] |
Wampir |
|
40% |
[ 8 ] |
Imp |
|
35% |
[ 7 ] |
|
Total Votes : 20 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 4:02 pm
wlasnie do sklepu doszly eliksiry zmieniajace. i pytanie - one sa wielokrotnego uzytku czy nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 4:06 pm
podobniez nie. i nie wszystkie jeszcze weszly crying czekam na zombie i drowa... ale nie wiem kiedy beda.
stawialabym na 1norazowki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 8:37 pm
tez czekam na drowy.. crying ja juz chce miec ich skore i uszka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 2:25 am
tak samo sweatdrop ozby, mam nadzieje, ze skoro daja je opzniej, to sie postaraja... i nie beda takie drogie><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 2:26 am
a ja tylko chciałabym, żeby te skóry to były już na stałe, a nie żeby zniknęły w jakiś czas po końcu eventu, jak to zwykle bywa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 2:27 am
ale z tego, co kojarze, to one maja nie znikac.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 2:57 am
eee? to będą drowy? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 3:01 am
łiiiiiiiiiiiiiii mozna se skore przemienic nie tracac wlosow razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 3:15 am
wilkus ale z tego, co kojarze, to one maja nie znikac.... 3nodding ze sklepu znikną, i owszem. Weszły tylko na kilka dni. Już widzę te szybujące w górę ceny za łaskę bycia aniołem/diabłem... a jak chodzi o zombie i grombie, to niestety ci, którzy nimi nie byli przed wejściem potions i/lub użyli Vial of Unknown Liquid, nie dostąpią łaski stanięcia się nimi. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 3:34 am
Daedhel wilkus ale z tego, co kojarze, to one maja nie znikac.... 3nodding ze sklepu znikną, i owszem. Weszły tylko na kilka dni. Już widzę te szybujące w górę ceny za łaskę bycia aniołem/diabłem... a jak chodzi o zombie i grombie, to niestety ci, którzy nimi nie byli przed wejściem potions i/lub użyli Vial of Unknown Liquid, nie dostąpią łaski stanięcia się nimi. xp że chyba nie zrozuiałam razz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 3:47 am
Mroovecka Daedhel wilkus ale z tego, co kojarze, to one maja nie znikac.... 3nodding ze sklepu znikną, i owszem. Weszły tylko na kilka dni. Już widzę te szybujące w górę ceny za łaskę bycia aniołem/diabłem... a jak chodzi o zombie i grombie, to niestety ci, którzy nimi nie byli przed wejściem potions i/lub użyli Vial of Unknown Liquid, nie dostąpią łaski stanięcia się nimi. xp że chyba nie zrozuiałam razz xd Grombie/zombie można było zostać w czasie Halloween w 2005 roku, tak jak w czasie ostatniego Halloween można było stać się wampirem. Vial of Unknown Liquid to "lekarstwo", które po zażyciu przemieniało zombie albo grombie na powrót w człowieka. Jeśli ktoś użył tego itema lub nie był zombie w momencie użycia jednej z dostępnych teraz potions, to nie będzie mógł się nim stać. Experiment 105 pozwala jedynie wrócić do postaci zombie/Grombie tym, którzy będąc nimi chcieli użyć jednej z tych potions.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 4:20 am
A ten wampir różni się czymś w ogóle od zombika poza brakiem czerwonych oczu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 4:28 am
ma zeby i bardziej kaprawa morde. do Dae: Bria the Second Some skins were purposely made more expensive so they would be a bit rarer. I think the price is quite fair, especially as the potions will never be taken out of the shops. And as for imps, you are basically buying a super version of the angelic or nitemare headband which actually costs well over 30k. Fleep The potions will remain in the shops. They are consumable, meaning you use them once and they disappear. The skins that are already available will be cheap, and new ones will be cheap to reasonably-priced, and a couple of the most desired ones will be more expensive. Current grombies don't have to worry about permanently losing their grombiness thanks to a new potion we've made. Not all the skins will be released today, but most will. Zombies aren't making the first cut, but they'll come soon. Of the classic skins available: Human (in 5 different colors!), Zurg, Vampire. link do tego ostatniego: http://www.gaiaonline.com/forum/compose/entry/new/42160127/?quote=34jednak Fleep to moj guru tutaj o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 5:24 am
Lopatka A ten wampir różni się czymś w ogóle od zombika poza brakiem czerwonych oczu? ta jest szczuplejszy i blady, nie siny (wiec czesc rzeczy jest widocznie za duże)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 8:51 am
jezu, na polski bo się już gubić zaczynam!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|