|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 2:00 pm
 Jednak ja mam fart ^^ 10x wiecej niz jest cena ops gear'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 10:19 pm
chcesz powiedziec, ze tak go sprzedales? o.O gratulacje *bije brawo* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 11:15 pm
nie podobaja mi się... ale brawo! miej tę kasę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 12:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 12:18 am
Tak wlasnie go sprzedalem ^^ dalem bida na 5 minut zebym mogl cancel zrobic, i juz pilnowalem czasu gdy nagle k0oles tak wysoko przebil :3
A mi sie bardzo podoba ops ^^ wkoncu to MGS, helm ala grey fox, olga i raiden, opaska snake'a, opaska plus przepaska na oko big boss'a, no i niesmiertelne wykrzyknik, pytajnik i pudlo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 12:20 am
harab serapel Tak wlasnie go sprzedalem ^^ dalem bida na 5 minut zebym mogl cancel zrobic, i juz pilnowalem czasu gdy nagle k0oles tak wysoko przebil :3 A mi sie bardzo podoba ops ^^ wkoncu to MGS, helm ala grey fox, olga i raiden, opaska snake'a, opaska plus przepaska na oko big boss'a, no i niesmiertelne wykrzyknik, pytajnik i pudlo ^^
pudło fajne 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 12:26 am
Moze te mc'sy rozpoczna nowa ere cosplay'ujacych MC'sow? 4laugh za miesiac bedzie hellraiser - gwozdzie w glowie ala pinhead ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 2:14 am
takie średnie te MC, ale podoba mi się korona z prisma....
i tak zbieram na urnę... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 2:29 am
farciarz >.<
mi sie srednio podobaja, no moze poza przepaska i opaska, ale to mozna miec oddzielnie
krysztaly z pryzmatu sa fajne...a w ogole to najbardziej podoba mi sie rysunek, w sensie reklamowka najnowszych MC ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 6:39 am
....mi sie najbardziej podoba pudlo z tego wszystkiego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 6:53 am
wilkus ....mi sie najbardziej podoba pudlo z tego wszystkiego xd tru, tru, że Jukę zacytuję 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 8:26 am
ZebraDeath takie średnie te MC, ale podoba mi się korona z prisma.... i tak zbieram na urnę... ninja
nakłoniłem cię sweatdrop ? *wilus - racja, pudło chyba najlepsze.. a to prism... no cóż, po co to komu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 9:28 am
W końcu musiało ci się coś takiego przytrafić. Przecież nie sprzedajesz mc's od wczoraj. Gdyby coś takiego przytrafiło się mi, to możnaby mówić o niewiarygodnym szczęściu. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 11:17 am
ichabot W końcu musiało ci się coś takiego przytrafić. Przecież nie sprzedajesz mc's od wczoraj. Gdyby coś takiego przytrafiło się mi, to możnaby mówić o niewiarygodnym szczęściu. xd A kto powiedzial ze to pierwszy raz? Conajmniej trzeci wg mojej pamieci ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 11:19 am
harab serapel ichabot W końcu musiało ci się coś takiego przytrafić. Przecież nie sprzedajesz mc's od wczoraj. Gdyby coś takiego przytrafiło się mi, to możnaby mówić o niewiarygodnym szczęściu. xd A kto powiedzial ze to pierwszy raz? Conajmniej trzeci wg mojej pamieci ^^ nie dobijaj mnie gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|