|
|
ja |
uciekam do mamy |
|
15% |
[ 2 ] |
śpie |
|
15% |
[ 2 ] |
niczego sie nie boje |
|
30% |
[ 4 ] |
płacze |
|
15% |
[ 2 ] |
inne |
|
23% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 13 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 12:32 pm
Co robicie w chwilach gdy łapie was paniczny lęk i nie wiecie gdzie się schować przed światem? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 1:26 pm
Może spróbować myśleć o czymś innym, albo sobie popłakać, albo wyeliminować przyczynę lęku (tzn. przykładowo: boisz się sprawdzianu, to się na niego naucz ;P ) , porozmawiać o tym z przyjacielem, zająć się czymś co pozwoli zapomnieć ( i nie, nie chodzi mi o picie alkoholu xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 1:55 pm
Picie alkoholu, czy stany lękowe? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 3:20 pm
ichabot Może spróbować myśleć o czymś innym, albo sobie popłakać, albo wyeliminować przyczynę lęku (tzn. przykładowo: boisz się sprawdzianu, to się na niego naucz ;P ) , porozmawiać o tym z przyjacielem, zająć się czymś co pozwoli zapomnieć ( i nie, nie chodzi mi o picie alkoholu xd ) sweatdrop A jak boisz się spotkania z kimś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 3:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 11:05 pm
a muzyki sobie słucham...
albo, mhm, w sumie ja to ciągle robię.
no to książkę czytam... o, właśnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 12:34 am
umieram ze strachu, po czym idę. nic nie może być gorsze od moich dzikich i krwawych fantazji, co mi ten "ktoś" zrobi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 12:53 am
może to głupie, lale:
Jestem strasznie śpiący i zasypiam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 6:33 am
Baranina ichabot Może spróbować myśleć o czymś innym, albo sobie popłakać, albo wyeliminować przyczynę lęku (tzn. przykładowo: boisz się sprawdzianu, to się na niego naucz ;P ) , porozmawiać o tym z przyjacielem, zająć się czymś co pozwoli zapomnieć ( i nie, nie chodzi mi o picie alkoholu xd ) sweatdrop A jak boisz się spotkania z kimś? To zależy dlaczego się boję. Jak się boję, bo ktoś mi chce przyjebać to nie myślę o tym dopóki nie jest za późno xd Jak jestem coś komuś winien, to robię wszystko, żeby mu to oddać, ale strachu i tak nie opanuję (jeżeli się go w takiej sytuacji w ogóle ma) dopóki nie oddam. Jest jeszcze dużo sytuacji, kiedy się boję z kimś spotkać, ale sposób przezwyciężenia strachu, często się zmienia w zależności od przypadku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 7:46 am
przygotować się dobrze na to spotkanie.
przed można się bać.
gorzej jak przerażona jesteś w trakcie tego spotkania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 9:26 am
Jutro mam się spotkać z moim podopiecznym i jego rodzicami, jeszcze się nigdy tak nie cykałam… a fakt że oni lubią operę – i to miejsce właśnie wybrali na spotkanie, przeraża mnie jeszcze bardziej. Cały mój sposób na opanowanie stresu pójdzie się …. No właśnie… xp Zazwyczaj stres rozładowuje śmiechem, bądź innymi formami humorystycznymi. A tu dupa z krokodyla. Już czuje że będzie walka w 2 ognie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 9:50 am
ej, opera jest super.
po prostu zapomnij o tym.
zacznij sprzątać na przykład ( sweatdrop ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 9:56 am