|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 7:22 am
no szlag mnie trafi! nie dosc ze sposcilam cene to nie zaplacil!
co zrobic zeby goscia zbanowali?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 7:44 am
a to gnojek ! :<
reportnij go.
ninja .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 8:08 am
_b_u_r_a_k_ no szlag mnie trafi! nie dosc ze sposcilam cene to nie zaplacil! co zrobic zeby goscia zbanowali?! reportnij go i wpisz na czarna liste.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 8:52 am
i zabij jego matkę siekierą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 10:44 am
Ja nie wiem czy TOS obejmuje takie sklepiki typu artowego :/ i mam przeczucie ze dupa zbita :/nic mu nie zrobisz po za zwyzywaniem sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 11:37 am
wlasnie w tym jest problem... mozna by sie udac do Q&A zapytac. oni zazwyczaj cos wiedza na ten temat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 11:46 am
No wiadmom ze wypada miec pewnosc, ale obstawiam to co juz wczesniej napisalem :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 12:02 pm
sprawdzic nigdy nie zaszkodzi.
Burak, jak dawno to bylo? i czy odebral Twoja wiadomosc? mi kobieta 2 miesiace wisiala 32k za prace, ale okazalo sie [przynajmniej ona tak twierdzi] ze byla w szpitalu. zaplacila pozniej, wiec wszystko jest w porzdaku. moze i u Ciebie jest podobnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 12:35 pm
kurwa wstawil sobie na profil i skasowal trade'a
zabije mu matke, ojca, zone i nienarodzone dzieci! a potem jego, jak juz sie na wszystko napatrzy! i stanowczo nie bede zalowac, ze mnie ponioslo...ten rysunek (wlasciwie to nawet mozna by palnac, ze malunek) byl ladny crying
*popada w czarna odchlan rozpaczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 12:40 pm
ai, nie plakajcie Buraku crying jak kto gÓpi, to i tak nic nie zrobi... ei, jezeli zdam na przyszly semestr idziesz ze mna na genetyke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 12:47 pm
ze na co?
na ogona w sensie, taaaaaaak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 12:52 pm
ale nawet jak kasnie to jest w histori ze bylo takowy trade i ktos cancelnow :/ dawaj namiar do niego to go zbluzgam jakem przyszly kamina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 12:54 pm
_b_u_r_a_k_ ze na co? na ogona w sensie, taaaaaaak? ano. ja przerabiam chyba wszystkie oguny na biologii. podobaja mi sie. chce jeszcze filozofie nauk scislych na mimie xd i u was oceanologie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 12:56 pm
ja tez cem oceanologie, ale mi sie nie licza ETSC crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 4:31 am
a Ty nie masz tego trade'a w swojej historii?
a to w ogóle dupa blada, daj mi namiar i razem z harabem uprzykrzymy mu życie na gai twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|