cieszysz sie? |
tak |
|
21% |
[ 4 ] |
nie |
|
0% |
[ 0 ] |
nie wiem... boje sie. |
|
10% |
[ 2 ] |
ja tez chce do kina :( |
|
68% |
[ 13 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 6:28 pm
Jak pozdaje wszystko w tej sesji to zabieram Cie do kina. Ot taki moj akt dzielenia sie własna radoscia. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 3:05 am
Owiec Jak pozdaje wszystko w tej sesji to zabieram Cie do kina. Ot taki moj akt dzielenia sie własna radoscia. xd yupi whee na co idziemy? ;D ostatnio jak zdawalas to stawialas piwo, ale jednak nie zdalas :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 4:53 am
ja tez cem do kina crying
albo wiem! mozesz ode mnie kupic arta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 11:56 am
Jukatan Owiec Jak pozdaje wszystko w tej sesji to zabieram Cie do kina. Ot taki moj akt dzielenia sie własna radoscia. xd yupi whee na co idziemy? ;D ostatnio jak zdawalas to stawialas piwo, ale jednak nie zdalas :< a na co chcesz... nawet mozemy na jakas durna komedie romantyczna, nawet to przecierpie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 11:58 am
_b_u_r_a_k_ ja tez cem do kina crying albo wiem! mozesz ode mnie kupic arta xd w tym semestrze mozesz o tym zapomniec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 12:11 pm
Owiec a na co chcesz... nawet mozemy na jakas durna komedie romantyczna, nawet to przecierpie xd chce isc na cos odpalowego ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 12:27 pm
idźcie na opowieści z narnii biggrin .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 1:59 pm
ILikeGreenChickenLegs idźcie na opowieści z narnii biggrin .
plz. lew, czarownica i twoja stara byly jednym z gorszych filmow, jakie widzialam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 11:13 pm
Jukatan ILikeGreenChickenLegs idźcie na opowieści z narnii biggrin .
plz. lew, czarownica i twoja stara byly jednym z gorszych filmow, jakie widzialam moja wina, że premierę mają w dniu moich urodzin? z resztą poprzednią też. chyba. czy to może ma coś sugerować? poza tym macie do wejdzie niedługo do kin 21, a będzie mozna poszpanować, że sioę wiedziało o filmie kilka miesięcy przed premierą w polsce. I idźcie na Mój przyjaciel Lis.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 1:33 am
ILikeGreenChickenLegs Jukatan ILikeGreenChickenLegs idźcie na opowieści z narnii biggrin .
plz. lew, czarownica i twoja stara byly jednym z gorszych filmow, jakie widzialam moja wina, że premierę mają w dniu moich urodzin? z resztą poprzednią też. chyba. czy to może ma coś sugerować? poza tym macie do wejdzie niedługo do kin 21, a będzie mozna poszpanować, że sioę wiedziało o filmie kilka miesięcy przed premierą w polsce. I idźcie na Mój przyjaciel Lis.
ciekawe masz te propozycje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 3:43 am
Jukatan Owiec a na co chcesz... nawet mozemy na jakas durna komedie romantyczna, nawet to przecierpie xd chce isc na cos odpalowego ;> Dobrze więc pójdziemy na coś o siarce. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 8:10 am
Owiec Jukatan Owiec a na co chcesz... nawet mozemy na jakas durna komedie romantyczna, nawet to przecierpie xd chce isc na cos odpalowego ;> Dobrze więc pójdziemy na coś o siarce. 3nodding jupi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 8:29 am
Jukatan Owiec Jukatan Owiec a na co chcesz... nawet mozemy na jakas durna komedie romantyczna, nawet to przecierpie xd chce isc na cos odpalowego ;> Dobrze więc pójdziemy na coś o siarce. 3nodding jupi whee a ja mam arbuzaaa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 10:58 am
Baranina Jukatan Owiec Jukatan Owiec a na co chcesz... nawet mozemy na jakas durna komedie romantyczna, nawet to przecierpie xd chce isc na cos odpalowego ;> Dobrze więc pójdziemy na coś o siarce. 3nodding jupi whee a ja mam arbuzaaa mrgreen a ja pomidoraaaa! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 11:31 am
Jukatan Baranina Jukatan Owiec Jukatan Owiec a na co chcesz... nawet mozemy na jakas durna komedie romantyczna, nawet to przecierpie xd chce isc na cos odpalowego ;> Dobrze więc pójdziemy na coś o siarce. 3nodding jupi whee a ja mam arbuzaaa mrgreen a ja pomidoraaaa! heart a ja pusty brzuch! Oddawać mi te owocki i warzywa! xp Albo wiem: zjem kolację! mrgreen I kto tu jest sprytny, co? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|