jak fajnie ze |
owca zdała |
|
19% |
[ 4 ] |
nie urwalas Dominikowi glowy |
|
4% |
[ 1 ] |
masz juz tylko 2 warunki |
|
0% |
[ 0 ] |
udalo ci sie zmienic legitymacje na nowa mimo ze juz od 2 miesiecy wszyscy maja wymienione |
|
14% |
[ 3 ] |
wszystkie odpowiedzi sa poprawne |
|
33% |
[ 7 ] |
poprosze telefon do przyjaciela |
|
28% |
[ 6 ] |
|
Total Votes : 21 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 6:18 pm
Dziś udało mi się dotrzeć na czwarty i za razem ostatni z możliwych terminów egzaminu.. na 3 pozostałe jakoś nie po drodze mi było. Ale do rzeczy, zdałam !!! Ohhh jakie to miłe uczucie mieć już tylko 2 warunki.. mrgreen Została mi jeszcze psychometria i statystyka. Przy czym ze statystyki już ostatnie 2 kolosy zostały, pozostałe są na 5
Co tam jeszcze z dnia dzisiejszego? Ahh… udało mi się w końcu upierdolić diagnozę testu na 16 stron i obliczyć wszystkie wyniki. Przy okazji też pomogłam koledze zrobić jego raport z testu. Jedno jest pewne… nie mam cierpliwości do dawania korków. Częstotliwość z jaką wyzywałam go od ułomów i kretynów była masakrycznie duża. whee Wiem że was to Gucio interesi ale miałam potrzebę się wygadać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 10:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 1:05 am
łiiiiiiiiiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 1:21 am
chyba Ci troche zazdroszcze... u nas mozna miec tylko 1 na rok crying nie mniej gratulacje!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 1:40 am
no u nas mozna miec tez 1 na rok, ale ja jestem fajna i tak se rozlozylam ze kazdy byl z innego roku rofl A że w sumie mozna ciagnac 3 to sie zmiescilam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 1:52 am
aha! to sprytnie xd a kiedy musisz zejsc ze wszystkich?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 4:55 am
podejrzewam, ze przed licencjatem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 11:50 am
ja nie mam licencjatu ja mam mgr mrgreen
musze zdac statystyke w tym roku, a psychometrie moge w przyszlym mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 3:25 pm
ocb? co można 1 na rok i co to jest? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 2:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 2:22 am
Slyszalem wczoraj ciekawa historie. Pewna swieza pani magister, swoja droga bardzo fajna ale niestety juz zamezna, dzielila sie swoimi studenckimi doswiadczeniami. Miedzy innymi mowila zeby nie opuszczac zadnych imprez, a lac na egzaminy , ze zawsze jakos tam sie przykuje i pozalicza. I opowiedziala taka historie, ze mieli takiego psychola co wszystkich oblewal i miala u niego poprawke. I jakos tam zaliczyla ta poprawke, i jak tylko wyszla od tego goscia to ktos wymyslil ze zeby to swietowac to jada do zakopanego i tak jak stali to jechali. Na kupili tony alkoholu, ale no niestety nie bylo pieniedzow na jedzenie. Opowiadala ze tak zle wygladali ze jakis koles im kupil kotleta. I to jest jej najlepsze wspomnienie. Nie wiem jaki z tego moral. To jak Owiec do zakopanego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 3:14 am
Martinespl Slyszalem wczoraj ciekawa historie. Pewna swieza pani magister, swoja droga bardzo fajna ale niestety juz zamezna, dzielila sie swoimi studenckimi doswiadczeniami. Miedzy innymi mowila zeby nie opuszczac zadnych imprez, a lac na egzaminy , ze zawsze jakos tam sie przykuje i pozalicza. I opowiedziala taka historie, ze mieli takiego psychola co wszystkich oblewal i miala u niego poprawke. I jakos tam zaliczyla ta poprawke, i jak tylko wyszla od tego goscia to ktos wymyslil ze zeby to swietowac to jada do zakopanego i tak jak stali to jechali. Na kupili tony alkoholu, ale no niestety nie bylo pieniedzow na jedzenie. Opowiadala ze tak zle wygladali ze jakis koles im kupil kotleta. I to jest jej najlepsze wspomnienie. Nie wiem jaki z tego moral. To jak Owiec do zakopanego? moral jest dosc prosty - ze studiow nie bedzie sie pamietalo zdanych egzaminow, a dobra zabawe, wiec to w nia lepiej inwestowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 3:32 am
Martinespl Slyszalem wczoraj ciekawa historie. Pewna swieza pani magister, swoja droga bardzo fajna ale niestety juz zamezna, dzielila sie swoimi studenckimi doswiadczeniami. Miedzy innymi mowila zeby nie opuszczac zadnych imprez, a lac na egzaminy , ze zawsze jakos tam sie przykuje i pozalicza. I opowiedziala taka historie, ze mieli takiego psychola co wszystkich oblewal i miala u niego poprawke. I jakos tam zaliczyla ta poprawke, i jak tylko wyszla od tego goscia to ktos wymyslil ze zeby to swietowac to jada do zakopanego i tak jak stali to jechali. Na kupili tony alkoholu, ale no niestety nie bylo pieniedzow na jedzenie. Opowiadala ze tak zle wygladali ze jakis koles im kupil kotleta. I to jest jej najlepsze wspomnienie. Nie wiem jaki z tego moral. To jak Owiec do zakopanego? No to fajny przykład wam daje ta pani. Nauka jest bardzo ważna i nie należy imprezowania przedkładać ponad to. Osobiście nie zatrudniłabym pracownika który jakoś tam zdał egzamin stressed Dla mnie by to oznaczało że ma nikły poziom wiedzy. sweatdrop Co do gór to miałam propozycje wyjazdu z pewnym kolesiem który za mną się ugania nie wiedzieć czemu, ale jakoś mam jeszcze sporo nauki więc nie pojechałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 3:38 am
Jukatan moral jest dosc prosty - ze studiow nie bedzie sie pamietalo zdanych egzaminow, a dobra zabawe, wiec to w nia lepiej inwestowac. O nie zgodzę się ja pamiętam wszystkie egzaminy, a te do których musze podejść 2 razy z przyczyn własnej niewiedzy to nawet pamiętam nazwy przedmiotow. Dobrą zabawę też pamiętam. Uważam że trzeba umieć wypośrodkować. 3nodding Dziś się uczę jutro się bawię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 3:41 am
ichabot ocb? co można 1 na rok i co to jest? xp no majac jeden warunek na rok oznacza to ze automatycznie poprawia sie jeden przedmiot w roku. w zeszlym roku oblalam ostatni kolos ze statystyki czyli w tym roku poprawiam caly przedmiot w tym roku oblalam psychometrie to poprawie ja w przyszlym uczestniczac w zajeciach z trzecim rokiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|