gaia prom |
*idzie ziewać do kąta* |
|
25% |
[ 6 ] |
*publicznie dłubie w nosie* |
|
12% |
[ 3 ] |
*entuzjastycznie rzuca się w wir imprezy* |
|
25% |
[ 6 ] |
*idzie szpiegować kucharzy* |
|
37% |
[ 9 ] |
|
Total Votes : 24 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 12:13 pm
No i zaczęło się. Jak się event podoba społeczności PPC?
Fajna jest ta gra rytmiczna, o ile się poprawnie załaduje... Drętwo trochę na tej imprezie, bo wszyscy w nią pilnie grają! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 12:18 pm
O, i pragnę nadmienić, że połączenie się z którymś z serwerów na chwilę obecną graniczy z cudem. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 12:42 pm
Mi wyskakują general errory i fak yt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 12:51 pm
próbuj dalej, w końcu się udaje. Ale ta gierka mnie wkurza. Weźmie i się zatnie i nie przejdziesz, choćbyś dobrze klikała, bo ona sama już nie wie, jaki to ma być rytm! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 1:10 pm
Quote: General Error The event is temporarily disabled: We are in the process of addressing some load issues. Please check again shortly. i to by było na tyle. stare Idem spać. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 1:20 pm
Daedhel Quote: General Error The event is temporarily disabled: We are in the process of addressing some load issues. Please check again shortly. i to by było na tyle. stare Idem spać. confused no ja mam to samo :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 3:45 pm
moglby ktos dokladniej opisac co to jest i o co w tym chodzi mam gaiowe zaleglosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 11:13 pm
ja też nie wiem o co cho... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 1:07 am
a mi nie chodzi wcale.. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 1:22 am
a mnie szlag trafia, jak slysze a muzyke. jest jeden w miare kawalek. very hard>.< i strzalki nie maja nic wspolnego z jakimkolwiek rytmem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 1:57 am
wilkus a mnie szlag trafia, jak slysze a muzyke. jest jeden w miare kawalek. very hard>.< i strzalki nie maja nic wspolnego z jakimkolwiek rytmem.. u mnie wszedzie strzalki sa poza rytmem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 4:00 am
no właśnie o co chodzi z tym promem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 4:05 am
Mroovecka wilkus a mnie szlag trafia, jak slysze a muzyke. jest jeden w miare kawalek. very hard>.< i strzalki nie maja nic wspolnego z jakimkolwiek rytmem.. u mnie wszedzie strzalki sa poza rytmem xp ...ja chyba po prostu wylacze muzyka, bo przeszkadza>.< przegralam na 17 crying a na 20 jest ostatnia nagroda>< baby-kid no właśnie o co chodzi z tym promem? grasz w ddr'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 4:20 am
wilkus Mroovecka wilkus a mnie szlag trafia, jak slysze a muzyke. jest jeden w miare kawalek. very hard>.< i strzalki nie maja nic wspolnego z jakimkolwiek rytmem.. u mnie wszedzie strzalki sa poza rytmem xp ...ja chyba po prostu wylacze muzyka, bo przeszkadza>.< przegralam na 17 crying a na 20 jest ostatnia nagroda>< dlatego ja już gram bez muzyki xp a tak całkiem szczerze - wole ddr'a w realu... heh... z kumpelą na promie 80€ straciłyśmy na grach na owej "maszynie do tańczenia" xp to był pocisk biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 4:32 am
ja mam problemy z takimi rzeczami niestety sweatdrop chyba tez sie poddam, bo znowu dostalam wpierdziel - tym razem z okazji, ze sie zacielo >.< taka kasa o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|