Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Skręcona nóżka bo 28 maja.

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ojej?
Ojej.
26%
 26%  [ 4 ]
Ajaj, o!
26%
 26%  [ 4 ]
Ejej?...
46%
 46%  [ 7 ]
Total Votes : 15

Yajo

PostPosted: Tue May 13, 2008 12:21 pm

Byłam od piątku do niedzieli na wyjezdzie ze szkoły i w niedzielę inteligentnie na prostej drodze skreciłam sobie nózkę. No i mam od tej niedzieli szynę gipsową i się niezdarnie bujam na kulach. No i jest 13, a 26 idę na kontrolę, żeby mi to opukali i zdjęli.
!13!
!26!
Wkurw. No. stare
Praktyki i kurs na studia ida mi się kochac na te dwa tygodnie. Dobrze przynajmniej, że egzaminy na studia są w lipcu (z tego co się orientuję).
Dwa tygodnie w gipsie! Z powodu kostki! A przez te kule i gips to mnie akurat prawie wszystko inne boli! scream Ale to jest do dópy kurde flak.

A tak w ogole poza moim gipsowym problemem to ktoś z moich kochaniątek przyjerzdza do mega miasta na koncert 28 maja?
PostPosted: Tue May 13, 2008 12:47 pm

na koncercie mnie nie będzie - a nogi, ach! współczuję. wiem co to znaczy skręcić kostkę. z tym że ja egzaminy mam już teraz-zaraz, więc zorientuj się bardziej wink

całuję w szynę/gipsik i szybkiego powrotu do zdrowia! whee

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue May 13, 2008 1:52 pm

Mi się nigdy takie coś nie zdarzyło, ale wyobrażam sobie co musisz czuć. Hmm.. gdybym ja skręcił kostkę, to może nawet byłoby mi to po myśli xd
PostPosted: Wed May 14, 2008 12:08 am

biedna nóżka.

ninja .

P a t e l n i a

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed May 14, 2008 6:26 am

auć! sad Współczucia. A o którym koncercie mówimy? Bo ja na razie nic nie wiem, żebym na jakikolwiek się wybierała. 28 to raczej nie po mojej myśli, bo 30 mam tego tragicznego TOEFLa.
PostPosted: Wed May 14, 2008 2:40 pm

ZebraDeath
na koncercie mnie nie będzie - a nogi, ach! współczuję. wiem co to znaczy skręcić kostkę. z tym że ja egzaminy mam już teraz-zaraz, więc zorientuj się bardziej wink

A chodzi o te same egzaminy? Bo, bardzo przepraszam ze nie pamietam, wybacz, teraz pisałaś maturę czy w zeszłym roku? Bo mi się wydaje, że to drugie xp ...
W każdym bądz razie na stronie usia są daty lipcowe.

Yajo

Yajo

PostPosted: Wed May 14, 2008 2:44 pm

ichabot
Mi się nigdy takie coś nie zdarzyło, ale wyobrażam sobie co musisz czuć. Hmm.. gdybym ja skręcił kostkę, to może nawet byłoby mi to po myśli xd
Próbuj, to nic trudnego. Choc można by rzecz, ja mam już jako takie doświadczenie - w podstawówce w ciągu jednego pólrocza 3 razy tą kostkę załatwiłam xD No i spadłam z drabiny na lewą rekę, a przetrąciłam prawą.
PostPosted: Wed May 14, 2008 2:46 pm

Daedhel
auć! sad Współczucia. A o którym koncercie mówimy? Bo ja na razie nic nie wiem, żebym na jakikolwiek się wybierała. 28 to raczej nie po mojej myśli, bo 30 mam tego tragicznego TOEFLa.
He he, skoro nie wiesz, to nie szkodzi, ze nie przyjedziesz (;
Metallica w Chorzowie gra.
P.S. Ja się musze namysleć, żeby jakichs zbytnio emowatych rzeczy nie odpisac...

Yajo

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed May 14, 2008 10:57 pm

Yajo
ZebraDeath

A chodzi o te same egzaminy? Bo, bardzo przepraszam ze nie pamietam, wybacz, teraz pisałaś maturę czy w zeszłym roku? Bo mi się wydaje, że to drugie xp ...

wwwwww zeszłym. z resztą różnie są egzaminki rozłożone, ważne żebyś wszystko ładnie zaliczyła bez bólów nóżki 3nodding
PostPosted: Thu May 15, 2008 10:41 am

Yajo
Daedhel
He he, skoro nie wiesz, to nie szkodzi, ze nie przyjedziesz (;
Metallica w Chorzowie gra.
P.S. Ja się musze namysleć, żeby jakichs zbytnio emowatych rzeczy nie odpisac...
aaaa.... faktycznie, mieli gdziesik się pokazać. Na szczęście nie należą do mojego domowego panteonu bogów rocka. :XP: Znacznie gorzej zniosłam konieczność nie uczestniczenia w koncercie Deep Purple jakiś czas temu... sweatdrop

Carcassandra

Anxious Carpenter

Yajo

PostPosted: Mon May 19, 2008 12:06 pm

ZebraDeath
Yajo
ZebraDeath

wwwwww zeszłym. z resztą różnie są egzaminki rozłożone, ważne żebyś wszystko ładnie zaliczyła bez bólów nóżki 3nodding
Na studia a nie na studiach (;
Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces