|
|
? |
tak przyjeli mnie |
|
6% |
[ 1 ] |
nie, nie przyjeli |
|
0% |
[ 0 ] |
sie zastanawiaja |
|
0% |
[ 0 ] |
trzymamy kciuki za yuke ^^' |
|
93% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 15 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 2:19 pm
No właśnie robisz już ? nie robisz? Na co możesz załatwić rabaty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 2:39 pm
No, Jukatan, na co możesz rabaty załatwić? mrgreen
trzymam kciuki za ciebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 2:51 am
taki żart: może załatwić rabaty na kwiaty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 3:09 am
...
ha. haha. ha. ha.
cziken, wypaliłeś się, czy cuuu? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 3:42 am
ah ah
nie poszla.
ale wlasciwie... agencja pracy miescila sie w mieszkaniu w bloku, baba udawala mila, ale zle to ukrywala (wczyuwam na pierwszy rzut oka, bo mi tez sie cos takiego czasem zdarza) i w srodku rozmowy o super - wypas- hiper prace, lekka, latw,a przyjemna i dobrze platna, nagle palnela:
ja pania widze w telemarketingu! pani jest urodzona konsultantka telefoniczna!
z racji tego, ze troche sie orientuje w rynku pracy od parunastu miesiecy, wiem dobrze, że telemarketing jest praca bardziej ujowa nizli rozdawanie ulotek czy robienie pizzy - co mi powiedziala lejdi, ktora wyknywala te trzy prace. marne agencje pracy dostaja do obsadzenia tylko stanowiska telemarketerow, wiec jakos musza przyciagnac potencjalnych pracownikow - i robia to na lepsze oferty pracy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 4:04 am
no ładnie...
mhm, no cóż. może uda ci się znaleźć coś innego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 4:56 am
ojoj... pocieszę Cię, że jak już trafię do Szkocji będę musiała znaleźć sobie pilnie jakąś pracę, więc mogę skończyć jako telemarketerka, jak się nic innego nie trafi. xp Ciebie przynajmniej nic aż tak nie pili. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 5:32 am
pili mnie, nie lubie bezczynnosci, chce pracowac i zarabiac, a nie siedziec na dupce.
potem chce zrobic kurs jezyka migowego :3
i zrobic wreszcie prawo jazdy!
nawet do KFC sie zglosilam! zadna praca nie hanbi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 5:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 7:51 am
oj Juka, telemarket i Ty? biedni dzwoniący xd szukaj dalej, musi być coś lepszego, trzymam kciuki!
(a ja składam CV do takiej urokliwej knajpki we wrocku, gdzie nie palą i jest tak ładnie whee trzymajcie kciuki, a nóż-widelec się uda!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 8:59 am
ZebraDeath oj Juka, telemarket i Ty? biedni dzwoniący xd szukaj dalej, musi być coś lepszego, trzymam kciuki! (a ja składam CV do takiej urokliwej knajpki we wrocku, gdzie nie palą i jest tak ładnie whee trzymajcie kciuki, a nóż-widelec się uda!) no to trzymam kciuki! a wy trzymajcie za wszystkie moje 20 CV ktore wyslalam, aby chociaz z jednej firmy oddzwonili <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 9:02 am
Jukatan ah ah nie poszla. ale wlasciwie... agencja pracy miescila sie w mieszkaniu w bloku, baba udawala mila, ale zle to ukrywala (wczyuwam na pierwszy rzut oka, bo mi tez sie cos takiego czasem zdarza) i w srodku rozmowy o super - wypas- hiper prace, lekka, latw,a przyjemna i dobrze platna, nagle palnela: ja pania widze w telemarketingu! pani jest urodzona konsultantka telefoniczna! z racji tego, ze troche sie orientuje w rynku pracy od parunastu miesiecy, wiem dobrze, że telemarketing jest praca bardziej ujowa nizli rozdawanie ulotek czy robienie pizzy - co mi powiedziala lejdi, ktora wyknywala te trzy prace. marne agencje pracy dostaja do obsadzenia tylko stanowiska telemarketerow, wiec jakos musza przyciagnac potencjalnych pracownikow - i robia to na lepsze oferty pracy. Moja kolezanka pracuje w Polkomtel na info plusa i na starcie dostala 1000zl a teraz zarabia 2200 wiec chyba niezle xp powiem ci ze nawet sobie to chwali whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 9:07 am
Jukatan ZebraDeath oj Juka, telemarket i Ty? biedni dzwoniący xd szukaj dalej, musi być coś lepszego, trzymam kciuki! (a ja składam CV do takiej urokliwej knajpki we wrocku, gdzie nie palą i jest tak ładnie whee trzymajcie kciuki, a nóż-widelec się uda!) no to trzymam kciuki! a wy trzymajcie za wszystkie moje 20 CV ktore wyslalam, aby chociaz z jednej firmy oddzwonili <3 a ja mam farta bo na rozmowe mnie zaprosili. Jak bym dostała te robote to bym se byla młodszym specem od PR. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 9:53 am
Owiec Moja kolezanka pracuje w Polkomtel na info plusa i na starcie dostala 1000zl a teraz zarabia 2200 wiec chyba niezle xp powiem ci ze nawet sobie to chwali whee bede musiala naprawde byc zdesperowana. mysle ,ze tobie latwiej, masz skonczone 20 lat, doswiadczenie, o jakim mowilas i dwa kierunki ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|