shall we dance? |
oh my god, it's Gemma! *omdlewa* |
|
22% |
[ 5 ] |
nie... *udaje niedostępną* |
|
18% |
[ 4 ] |
excuse moi...?''''' |
|
27% |
[ 6 ] |
*rufus cieszy mordkę* |
|
31% |
[ 7 ] |
|
Total Votes : 22 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 9:25 am
Moje kochane Panie! Nie ma chyba wśród Was takiej, która nie pragnęłaby zostać zaproszona przeze mnie na bal? Wyobraźcie sobie - dostajecie w prezencie suknię i korsarz, paskujący do stroju i butonierki Waszego ulubionego moda - Gemmy? Oto i konkurs - do wygrania nowa kiecka PROMU w dowolnym kolorze + korsarz (również do wyboru) a męską wersję Twych kolorów będę miał na sobie JA.  Pierwsze 5 Panien które się zgłoszą na tym oto topicu i które zapiszę w pierwszym poście, kiedy dam znać wybiorą RANDOM NUMBER od 1 do 30. Życzę paniom szczęścia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 9:29 am
Ohohohohohhooo, pójdziesz z siostrunią na ballll twisted
zgłaszam się! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 9:47 am
A oto lista: heart Zeberka heart Kyoko 4laugh heart Justinka redface heart Mroovecka smile heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 10:00 am
oh oh, ja tez sie zglaszam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 10:15 am
Ja i tak wiem, ze mam wieksze szanse mrgreen
Zglaszam sie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 10:45 am
ah ah, Gemma jest szcześliwy ze piekności tak licznie odwiedzaja ten topic cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 11:07 am
Dobra, dobra ty tak nie slodz, bo i tak w pollu wygrywa: *rufus cieszy mordke* mrgreen xp mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 11:42 am
Justinka Dobra, dobra ty tak nie slodz, bo i tak w pollu wygrywa: *rufus cieszy mordke* mrgreen xp mrgreen to sie poprawi twisted a Yukatanku....be....e....o ile chcesz sukienke.... sweatdrop no ok ale musisz ja potem ubrac na troche twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 11:52 am
Gem_ma Justinka Dobra, dobra ty tak nie slodz, bo i tak w pollu wygrywa: *rufus cieszy mordke* mrgreen xp mrgreen to sie poprawi twisted a Yukatanku....be....e....o ile chcesz sukienke.... sweatdrop no ok ale musisz ja potem ubrac na troche twisted no ba, to dla mnie nie przeszkoda ;> i tak kupie se sukienke, o! nawet, jak nie wygram wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:16 pm
*babcia rozgląda się za truchłem Dziadka*
aaaa, tu jesteś....
*ostrożnie obwąchuje*
nieeee, za bardzo śmierdzisz. No i nie udałoby się ubrać ci garniturka, zbyt mięso odpada od kości...
Gemma, skoro Babci się nie udało zgłosić do konkursu, masz jej znaleźć bardziej żywego delikwenta na bal! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:19 pm
Daedhel *babcia rozgląda się za truchłem Dziadka* aaaa, tu jesteś.... *ostrożnie obwąchuje* nieeee, za bardzo śmierdzisz. No i nie udałoby się ubrać ci garniturka, zbyt mięso odpada od kości... Gemma, skoro Babci się nie udało zgłosić do konkursu, masz jej znaleźć bardziej żywego delikwenta na bal! scream xd A może być żywy trup? wampir ichabot z chęcią pójdzie z babcią na bal, jeżeli ta oczywiście wyrazi zgodę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:22 pm
UWAGA UWAGA!!!!! ogłaszam powiekszenie limitu zgłoszen do ośmiu! zatem Yuka Owiec i Dae tez sie załapuja! No i jeszcze jedno miejsce czeka heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|