Czemu nie ma balow maturalnych w Polsce?? |
Byl za duzy wspolczynnik zachodzenia w ciaze @_@ |
|
16% |
[ 3 ] |
Byl za duzy wspolczynnik promili we krwi ^^ |
|
22% |
[ 4 ] |
Byl za duzy wspolczynnik samobojstw plastkiowych lal, gdyz nie wiedzialy ktora sukienke ubrac =.=" |
|
33% |
[ 6 ] |
Byl za duzy wspolczynnik zakochiwania sie w boskim Gemmie, ktory ubral sie w garnitur <3 |
|
27% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 18 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 2:58 am
No coraz wiecej eleganskich ciuchow, czekam na wiecej, coby nie przegapic najladniejszych ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 4:33 am
ale o co biega? Przecież w Polsce są bale maturalne, nie? ninja
Zgadzam się, że ładne te ubranka. Zastanawiam się nad kupieniem sobie czerwonej marynary do podniesienia współczynnika rockowatości mojego ava. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 4:51 am
ano, ano. ladne. nawet mi sie sukienka czarna podoba - zanotowac. to pierwsze takie moje stwierdzenie w zyciu chyba o.O ozby, Babciu, nowa fryzura? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 4:54 am
Ostatnia seria mi się nie podobała, ale jeden item z tej serii mam 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 5:44 am
przegut te ajtemki, przegut.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 6:12 am
fajne, eleganckie. ładniejsze przydrogawe, ale ujdzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 7:23 am
Nie wiem jak u ciebie, ale w Szczecinie zadna szkola nie ma balu maruralnego =.="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 9:01 am
a ja miałam taki cudowny bal maturalny... whee whee whee 4laugh
a z sukienek to podoba mi się z tych starszych ta w cash shopie, to filutowa. a z nowym biała whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 9:50 am
Władza cieszy sie z poprawnych odpowiedzi polla władza docenia Justinke jako przykładną userkę cool wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 10:13 am
a te ich bale maturalne to nie jak u nas studniowka..? mnie sie podoba jedna sukienka w cash shopie.. ah ah heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 10:20 am
@Gemma: Ze tak powiem: Dla wladzy wszystko mrgreen
@Kyoko: W sumie to nie to samo, bo Prom oni maja po egzaminach. I kiedys u nas tez byly takie bale maturalne (przynajmniej moj tato mial;]). A teraz juz nie ma evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 10:35 am
Justinka @Gemma: Ze tak powiem: Dla wladzy wszystko mrgreen @Kyoko: W sumie to nie to samo, bo Prom oni maja po egzaminach. I kiedys u nas tez byly takie bale maturalne (przynajmniej moj tato mial;]). A teraz juz nie ma evil myśmy chcieli sobie sami zorganizować, klasowe z paroma nauczycielmi, ktorzy się naprawde bawić z nami potrafili (zaobserwowane po studniówce), ale pomysł upadł...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 7:06 am
wilkus: a tak, po całych stuleciach siwych dredów babcia zapragnęła odmiany. xd
reszta: może i reguły nie ma, ale w moim liceum każda okazja była dobra, a że rządziła nami zorganizowana ekipa od imprez... rolleyes (<--- nie, żebym się na którąkolwiek z zabaw pofatygowała, ale wiem, że były XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|