|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 4:36 am
Mój white drome egg ewoluował i niestety moje wampiryczne ciałko nie jest przystosowane do noszenia oczu z tego itemu. Wiecie co można z tym zrobić? Opłaca się to zgłaszać do ludzi z Gai? I jeżeli tak, to w jaki sposób? Mam wysłać do kogoś pm'kę? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 4:49 am
do admina 'kiegoś napisz.
albo stań się człoffiekiem.
a tak w ogóle to strasznie mi przykro.
*łączy się w bólu*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 5:22 am
Już dzisiaj widziałem gdzieś podobny temat na jakimś forum. Powinni to zrobić, albo i nie, bo nie będzie im się chciało. :c
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 5:34 am
raczej zrobią.
muszą przecież dbać o swoich userów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 6:04 am
mnie też wkurza to, że w ciałku wampira nie działają różne updejty domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 7:03 am
sami się połapią i naprawią tego buga sami, często tak już bywało (np. z oculus magica)
wiec poczekaj i spróbuj potem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 7:08 am
P a t e l n i a raczej zrobią.
muszą przecież dbać o swoich userów. Problem z oczami (nie działają niektóre opcje oculus magica) u wampirów ciągnie się od samego halloween. Oczy W OGÓLE nie pojawiają się w więkoszści postaci superior form. btw. z ciała wampira już nie można zrezygnować, chyba że formą rezygnacji uznamy zrobienie sobie mulka, ale mi się wampirze ciało podoba, tylko irytuje mnie wcześniej wspomniany problem ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 7:11 am
ZebraDeath sami się połapią i naprawią tego buga sami, często tak już bywało (np. z oculus magica) wiec poczekaj i spróbuj potem 3nodding z oculus magica juz jest normalnie? nie wiedziałem xd Ale niestety z superior form dalej jest kiepawo. A tak w ogóle, to najbardziej wkurzające jest to, że za pierwszym razem oczy działały normalnie, dopiero później, kiedy próbowałem użyć ich powtórnie wszystko się zepsuło. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 7:17 am
ichabot P a t e l n i a raczej zrobią.
muszą przecież dbać o swoich userów. Problem z oczami (nie działają niektóre opcje oculus magica) u wampirów ciągnie się od samego halloween. Oczy W OGÓLE nie pojawiają się w więkoszści postaci superior form. btw. z ciała wampira już nie można zrezygnować, chyba że formą rezygnacji uznamy zrobienie sobie mulka, ale mi się wampirze ciało podoba, tylko irytuje mnie wcześniej wspomniany problem ;/ był jakiś link do iwentu halołinowego.
tylko nie pamiętam.
tam można było stać się wampirkiem (ja się stałam tym sposobem), więc chyba można z wampirka zrobić się człowiekiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 8:42 am
P a t e l n i a ichabot P a t e l n i a raczej zrobią.
muszą przecież dbać o swoich userów. Problem z oczami (nie działają niektóre opcje oculus magica) u wampirów ciągnie się od samego halloween. Oczy W OGÓLE nie pojawiają się w więkoszści postaci superior form. btw. z ciała wampira już nie można zrezygnować, chyba że formą rezygnacji uznamy zrobienie sobie mulka, ale mi się wampirze ciało podoba, tylko irytuje mnie wcześniej wspomniany problem ;/ był jakiś link do iwentu halołinowego.
tylko nie pamiętam.
tam można było stać się wampirkiem (ja się stałam tym sposobem), więc chyba można z wampirka zrobić się człowiekiem.
był, ale było napisane, że mamy sie szybko decydować bo nie będzie to aktywne przez cały czas. Ale moja kumpela pozbyla się wapirzego ciała w inny sposób. Usuwała ava do momentu kiedy już nie zmienił się w vampa spowrotem xp ale to moim zdaniem robota głupiego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 8:57 am
http://www.gaiaonline.com/forum/announcements/gaia-halloween-has-come-to-an-end/t.34535663/
tu macie linka gdzie można się "odmienić" i "przemienić"
zaraz nawet z tego skorzystam cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 11:26 am
ZebraDeath http://www.gaiaonline.com/forum/announcements/gaia-halloween-has-come-to-an-end/t.34535663/ tu macie linka gdzie można się "odmienić" i "przemienić" zaraz nawet z tego skorzystam cool ej to działa, ale teraz mam głupie gały xDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 1:53 pm
ichabot ZebraDeath http://www.gaiaonline.com/forum/announcements/gaia-halloween-has-come-to-an-end/t.34535663/ tu macie linka gdzie można się "odmienić" i "przemienić" zaraz nawet z tego skorzystam cool ej to działa, ale teraz mam głupie gały xDDDDD no widzisz cool zeberka prawdę Ci poooowie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 2:58 am
trauma .... przemieniłam się w ludzia co za zgroza odmieniam się w wampira z powrotem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|