caramelldansen! |
u-u-ua-ua! |
|
41% |
[ 5 ] |
caramelldansencaramelldansencaramelldansen @.@ |
|
58% |
[ 7 ] |
|
Total Votes : 12 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 6:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 6:44 am
śmieszne to, to.
a tak w ogóle to ostatnio jak zabrali mi mp3 w klasie dowiedziałam się, że 3/4 piosenek, które słucham to techno i pop.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 6:48 am
P a t e l n i a śmieszne to, to.
a tak w ogóle to ostatnio jak zabrali mi mp3 w klasie dowiedziałam się, że 3/4 piosenek, które słucham to techno i pop. u mnie znajomi z licka jak zobaczyli Brian'a Molko w clipie "Pure Morning" to powiedzieli że to brzydka jak noc laska xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 6:48 am
chinole jakieś disko polo wypuszczą i w europie od razu się cieszą... xp
techno i pop = electro, wg innych. YH, YH i TS
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 6:49 am
pani psychol chinole jakieś disko polo wypuszczą i w europie od razu się cieszą... xp techno i pop = electro, wg innych. YH, YH i TS piękna, czytaj co jest napisane, to szwedzkie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 6:54 am
ZebraDeath P a t e l n i a śmieszne to, to.
a tak w ogóle to ostatnio jak zabrali mi mp3 w klasie dowiedziałam się, że 3/4 piosenek, które słucham to techno i pop. u mnie znajomi z licka jak zobaczyli Brian'a Molko w clipie "Pure Morning" to powiedzieli że to brzydka jak noc laska xp brian jest jednym z moich ulubionych wokalistów.
a to, że wygląda jak laska to jest w 100% prawda.
przynajmniej kiedyś się na "taką" robił.
teraz się uspokoił.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 6:54 am
ZebraDeath pani psychol chinole jakieś disko polo wypuszczą i w europie od razu się cieszą... xp techno i pop = electro, wg innych. YH, YH i TS piękna, czytaj co jest napisane, to szwedzkie. rzeczywiście, masz rację, zwraaacam honor! ale rzeczywiście, melodia wciąga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 7:00 am
a mi laptop zgubił wbudowane w siebie głośniki. stare NIC nie słychać... najwyższy czas na małego restarta. xp
Czy mi się tylko wydaje, czy jakiś czas temu był już na PPC topic zadedykowany tej piosence? *dedukcja po obrazkach* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 7:06 am
też ją gdzieś widziałam tylko nie wiedziałam czy tu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 3:10 pm
E tam... Nie chwyta rolleyes ja ostatnio rodzine zamęczam albo Mozartem, albo muzyką filmową grana przez lud fanowski na pianinie; Piraci, LotR i "Miasteczko Haloween", a nu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 26, 2008 2:41 am
Yajo E tam... Nie chwyta rolleyes ja ostatnio rodzine zamęczam albo Mozartem, albo muzyką filmową grana przez lud fanowski na pianinie; Piraci, LotR i "Miasteczko Haloween", a nu. oh, tak właśnie lubię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 26, 2008 3:18 pm