|
|
I co robili????? |
Dlubali w nosie |
|
10% |
[ 2 ] |
Chodzili kopac rowy |
|
15% |
[ 3 ] |
Pisali do przyjaciolki |
|
5% |
[ 1 ] |
NO PRZECIEZ BYLA FOTKA.PL!!!! |
|
36% |
[ 7 ] |
Madrzejsi siedzieli na Gai ^^ |
|
31% |
[ 6 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 5:57 am
Ja mam takiego pomysla. Pewnie wiekszosc (jak nie wszyscy=.=") Sa zalogowani na naszej-klasie twisted
Ja nie mam tej przyjemnosci znac was osobiscie (gdyz chyba nikt na tej cholernej Gai, oprocz mojej siostry, nie jest ze Szczecina _'_ ). Ale uwazam,ze jak kazdy by tu wrzucil link do swojego profilu na naszej-klasie mialabym mozliwosc poznania was nieco z blizszej odleglosc ^^
Bo niekazdy z was wrzuca foty na nasza wspaniala galeryje evil
To co jestescie za?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 6:15 am
Niestety nie mam konta na naszej klasie xd Bardzo mi przykro, naprawdę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 6:33 am
ja mam, ale bez zdjęcia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 6:40 am
Ja nie mam konta na tym szicie, a moje i Witka zdjęcia wrzuciłam do galeryji.
Fajna jestem nie ma co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 7:03 am
a mnie niemal zgwałcili, a tak się długo przed tym broniłam... za to zdobyłam przez to cholernie potrzebną mi wiedzę, bez której trudno było by mi żyć. mój profil - http://nasza-klasa.pl/profile/9105738
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 9:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 9:34 am
a to moj pozwole sobie wyslac Ci zaproszenie Zeberko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 10:53 am
A ja sie wam objawie pod postacią:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:01 am
nie pojmuję, co jest takiego emocjonującego w tej całej naszej klasie... Ktoś mnie oświeci, w czym właściwie tkwi sukces tego serwisu? Czy to możliwe, żeby ludzie byli aż tak sentymentalni? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:05 am
nasza klasa chyli się ku upadkowi, to normalka.
ludzie się nudzą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:07 am
Daedhel nie pojmuję, co jest takiego emocjonującego w tej całej naszej klasie... Ktoś mnie oświeci, w czym właściwie tkwi sukces tego serwisu? Czy to możliwe, żeby ludzie byli aż tak sentymentalni? rolleyes Serwis łączy pokolenia, jest też czymś w stylu fotki.pl i na pewno ma jeszcze jakieś bajery, które sprawiają, że użytkownicy przesiadują tym dużo czasu. Nie wiem co jeszcze może być w tym fajnego. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:11 am
ichabot Daedhel nie pojmuję, co jest takiego emocjonującego w tej całej naszej klasie... Ktoś mnie oświeci, w czym właściwie tkwi sukces tego serwisu? Czy to możliwe, żeby ludzie byli aż tak sentymentalni? rolleyes Serwis łączy pokolenia, jest też czymś w stylu fotki.pl i na pewno ma jeszcze jakieś bajery, które sprawiają, że użytkownicy przesiadują tym dużo czasu. Nie wiem co jeszcze może być w tym fajnego. biggrin hmmm... dla mnie to dziwne, że zamiast korzystać z możliwości, jakie daje internet, by poznawać zupełnie nowych ludzi, używać go do gadania ze starymi znajomymi... zwłaszcza, gdy ledwie kilka lat temu się ich widywało codziennie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:19 am
Daedhel ichabot Daedhel nie pojmuję, co jest takiego emocjonującego w tej całej naszej klasie... Ktoś mnie oświeci, w czym właściwie tkwi sukces tego serwisu? Czy to możliwe, żeby ludzie byli aż tak sentymentalni? rolleyes Serwis łączy pokolenia, jest też czymś w stylu fotki.pl i na pewno ma jeszcze jakieś bajery, które sprawiają, że użytkownicy przesiadują tym dużo czasu. Nie wiem co jeszcze może być w tym fajnego. biggrin hmmm... dla mnie to dziwne, że zamiast korzystać z możliwości, jakie daje internet, by poznawać zupełnie nowych ludzi, używać go do gadania ze starymi znajomymi... zwłaszcza, gdy ledwie kilka lat temu się ich widywało codziennie. to znaczy że za mną nie tęsknisz? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:32 am
Daedhel ichabot Daedhel nie pojmuję, co jest takiego emocjonującego w tej całej naszej klasie... Ktoś mnie oświeci, w czym właściwie tkwi sukces tego serwisu? Czy to możliwe, żeby ludzie byli aż tak sentymentalni? rolleyes Serwis łączy pokolenia, jest też czymś w stylu fotki.pl i na pewno ma jeszcze jakieś bajery, które sprawiają, że użytkownicy przesiadują tym dużo czasu. Nie wiem co jeszcze może być w tym fajnego. biggrin hmmm... dla mnie to dziwne, że zamiast korzystać z możliwości, jakie daje internet, by poznawać zupełnie nowych ludzi, używać go do gadania ze starymi znajomymi... zwłaszcza, gdy ledwie kilka lat temu się ich widywało codziennie. Ale np. jak ktoś patrzy na osoby z podstawówki, z którymi utracił kontakt to jakoś tak miło się robi. I wspomnienia wracają. I te miłe i te mniej miłe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:36 am
ZebraDeath Daedhel ichabot Daedhel nie pojmuję, co jest takiego emocjonującego w tej całej naszej klasie... Ktoś mnie oświeci, w czym właściwie tkwi sukces tego serwisu? Czy to możliwe, żeby ludzie byli aż tak sentymentalni? rolleyes Serwis łączy pokolenia, jest też czymś w stylu fotki.pl i na pewno ma jeszcze jakieś bajery, które sprawiają, że użytkownicy przesiadują tym dużo czasu. Nie wiem co jeszcze może być w tym fajnego. biggrin hmmm... dla mnie to dziwne, że zamiast korzystać z możliwości, jakie daje internet, by poznawać zupełnie nowych ludzi, używać go do gadania ze starymi znajomymi... zwłaszcza, gdy ledwie kilka lat temu się ich widywało codziennie. to znaczy że za mną nie tęsknisz? crying rolleyes rozczulasz mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|