Yu Yu YU yu! |
|
Total Votes : 13 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 1:00 am
NO znowu. i w piątek też będzie. i jak? ja rozczarowany faustem. tylko mieczyk jakiś. ale w mmo nieźle będzie ciął. i hermesowy szal jest super. a pterodaktyl się wykluwa.
A co do cash shopa to te przytulasie super!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 1:03 am
ten mieczyk taki lichy... ale afrodyta i amor giiit pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 1:10 am
Hm.. Ragnarok wink Ale hm.. Mieczyk jest bardzo fajny smile Chciałbym mieć, ale mnie nie stać wink Co do Hermes' Moon'a. Jego ewolucje są cudne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 1:53 am
myślałem że na końcu w fauście będzie coś super, a ztego niby feniksa gupi miecz wyszedł. to okrutnme.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 2:17 am
ILikeGreenChickenLegs myślałem że na końcu w fauście będzie coś super, a ztego niby feniksa gupi miecz wyszedł. to okrutnme.
jakiego feniksa? tera na garbie masz skrzydła konika lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 2:27 am
jaki mieczyk?! ja nic takiego nie widze w cs!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 2:30 am
harab serapel jaki mieczyk?! ja nic takiego nie widze w cs!!! gonk to niet w cash shopie tylko fausto's ostania ewolucja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 2:33 am
...mi sie tylko ksiezyca teraz ewolucj spodobala.. reszta jakos niekoniecznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 2:56 am
Gem_ma ILikeGreenChickenLegs myślałem że na końcu w fauście będzie coś super, a ztego niby feniksa gupi miecz wyszedł. to okrutnme.
jakiego feniksa? tera na garbie masz skrzydła konika lol
jak sobie obejrzysz z tyłu to coś to jest coś feniksowate jakby. hm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 6:45 am
harab serapel jaki mieczyk?! ja nic takiego nie widze w cs!!! gonk nowa ewolucja fausta smile a z tym faustem gen. 2 to jak obkrecic avatar to rzeczywiscie widac glowke czegos feniksowatego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 7:45 am
akiko tamashii chciala sprzedac list z lutego bodajze 2005 za 231k, coby sobie kupic te przytulaski...
zapomniala o zerach XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 7:47 am
Jukatan akiko tamashii chciala sprzedac list z lutego bodajze 2005 za 231k, coby sobie kupic te przytulaski... zapomniala o zerach XD rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 1:08 am
The Visible Ghost harab serapel jaki mieczyk?! ja nic takiego nie widze w cs!!! gonk nowa ewolucja fausta smile a z tym faustem gen. 2 to jak obkrecic avatar to rzeczywiscie widac glowke czegos feniksowatego razz prawda prawda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 2:27 am
Cena Fausta spadła masakrycznie... z 200k do 100k. wczoraj nawet za 70k widziałem o 23 eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 2:48 am
Ja to tylko Orindae chcę...
Tego misia pysia zielonego pucaszka whee *przykleja się do ekranu i patrzy na Orindae*.
Ładne to, to.
A i jeszczę Afroditę i misia tego no.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |