muahahaha |
a takiżarcik sobie przypomnióale. |
|
100% |
[ 15 ] |
|
Total Votes : 15 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 8:14 am
HAHAHA! OFFTOP! muahahahahahah!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 9:42 am
Boję się Ciebie Witoldzie P.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 10:06 am
Wiedziałam, że to powiesz stare .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 12:55 pm
zebra by pochwaliła, ale zbyt jest wkur...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 2:54 pm
uuu.......podpadasz, zielony kurczaczku, podpadasz........ xd
no to... bump! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 2:57 pm
Silvery the Alchemist uuu.......podpadasz, zielony kurczaczku, podpadasz........ xd no to... bump! xd xd xd jeszcze raz zadam pytanie odnosnie twojej sygny - czy w petli obrazow jakie masz w sygnie znajduja sie obrazki przedstawiajace jednego z digimonow z chyba 3 serii, tego anime, tego co jezdzil na motorze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 3:02 pm
harab serapel Silvery the Alchemist uuu.......podpadasz, zielony kurczaczku, podpadasz........ xd no to... bump! xd xd xd jeszcze raz zadam pytanie odnosnie twojej sygny - czy w petli obrazow jakie masz w sygnie znajduja sie obrazki przedstawiajace jednego z digimonow z chyba 3 serii, tego anime, tego co jezdzil na motorze? a pytales o to i nie dostales odpowiedzi? oj...sorka xd taaaaaaaaaaaak exclaim exclaim exclaim Beelzebumon z Digimon Tamers exclaim heart heart heart och och suuuuuuuper postac exclaim ^ ^ a co? chcesz ze mną poworshipować pana Jestem Zły Ale Nie Całkiem? mrgreen ochhh ale ja lubię takie postacie... *-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 3:07 pm
Silvery the Alchemist harab serapel Silvery the Alchemist uuu.......podpadasz, zielony kurczaczku, podpadasz........ xd no to... bump! xd xd xd jeszcze raz zadam pytanie odnosnie twojej sygny - czy w petli obrazow jakie masz w sygnie znajduja sie obrazki przedstawiajace jednego z digimonow z chyba 3 serii, tego anime, tego co jezdzil na motorze? a pytales o to i nie dostales odpowiedzi? oj...sorka xd taaaaaaaaaaaak exclaim exclaim exclaim Beelzebumon z Digimon Tamers exclaim heart heart heart och och suuuuuuuper postac exclaim ^ ^ a co? chcesz ze mną poworshipować pana Jestem Zły Ale Nie Całkiem? mrgreen ochhh ale ja lubię takie postacie... *-* no tak wlasnie pamietam ze on niby byl zly ale jednak chyba nawet sie poswiecil dla dobrej sprawy czy jakos tak, pamietam ze przynajmniej motor poswiecil ;P ogladalem to na rtlu jak bylo to premiera, i chyba bylo takie cos ze ta postac ewoluowala od malego digimona przez kolejne odcinki smile nuuu takie postacie sa najlepsze wg mnie, podzial na czrne i biale jest zbyt oczywisty, lepsze sa odcienie szarosci smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 3:12 pm
harab serapel Silvery the Alchemist harab serapel Silvery the Alchemist uuu.......podpadasz, zielony kurczaczku, podpadasz........ xd no to... bump! xd xd xd jeszcze raz zadam pytanie odnosnie twojej sygny - czy w petli obrazow jakie masz w sygnie znajduja sie obrazki przedstawiajace jednego z digimonow z chyba 3 serii, tego anime, tego co jezdzil na motorze? a pytales o to i nie dostales odpowiedzi? oj...sorka xd taaaaaaaaaaaak exclaim exclaim exclaim Beelzebumon z Digimon Tamers exclaim heart heart heart och och suuuuuuuper postac exclaim ^ ^ a co? chcesz ze mną poworshipować pana Jestem Zły Ale Nie Całkiem? mrgreen ochhh ale ja lubię takie postacie... *-* no tak wlasnie pamietam ze on niby byl zly ale jednak chyba nawet sie poswiecil dla dobrej sprawy czy jakos tak, pamietam ze przynajmniej motor poswiecil ;P ogladalem to na rtlu jak bylo to premiera, i chyba bylo takie cos ze ta postac ewoluowala od malego digimona przez kolejne odcinki smile nuuu takie postacie sa najlepsze wg mnie, podzial na czrne i biale jest zbyt oczywisty, lepsze sa odcienie szarosci smile no BA, hell-yeah! biggrin na potwierdzenie że też tak uważam powiem tyle: dwie inne z moich najulubieńszych postaci to Greed z Fullmetala i Kyp Durron (taki bohater z paru tych jeszcze w miarę normalnych książek ze świata Star Wars) mrgreen no motor poświęcił. szkoda. *-* za to jak zrobił się dobry to mu się wszystkie trzy oczka z czerwonych zrobiły zielone...i skrzydła zyskał... rawr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 3:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 3:24 am
OŁ NOŁ, ICS HALF PAST TŁELW! ICS SALSA TIME!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 4:00 am
eeeeelooooo makreeeeloooooooo
raz dwa trzy dziś objadó nie zjesz trzyyyyyyyyyyyy
ty miało być.
pip aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie lubię piekarza, bo jest gejem i śmierdzi moczem, poza tym robi kozie bobki.
widział ktoś gównojada?
domokun heart heart heart dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 6:26 am
confused neutral stare stressed sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 9:10 am
biggrin smile redface crying stare xd blaugh 3nodding gonk scream stressed sweatdrop heart domokun xp whee wink sad surprised eek confused cool lol mad razz cry evil twisted rolleyes exclaim question idea arrow neutral mrgreen ninja 4laugh rofl pirate talk2hand burning_eyes cheese_whine dramallama wahmbulance emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|