|
|
MUAHAHAHA! |
Mam chorobę trustki. |
|
100% |
[ 9 ] |
|
Total Votes : 9 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 1:09 am
Ah, fajny gryf! niezły! super! i to zielone coś ninja ach, ten eastern zodiac. widziałem chyba nawet błagaklny topik o tym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 1:44 am
gryf mi sie bardzo podoba *czeka na swojego, coby dorosl* whee to zielone niekoniecznie mi sie podoba, szczerze mowiac... co zas do easterna - moze kupie swoj, ale tez nic nadzwyczajnego. a petycja byla... nawet nie wiem, czy jej nie podpisalam - ale im chyba chodzilo o taki item, jak z westernem bylo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 1:57 am
wilkus gryf mi sie bardzo podoba *czeka na swojego, coby dorosl* whee to zielone niekoniecznie mi sie podoba, szczerze mowiac... co zas do easterna - moze kupie swoj, ale tez nic nadzwyczajnego. a petycja byla... nawet nie wiem, czy jej nie podpisalam - ale im chyba chodzilo o taki item, jak z westernem bylo.... a mi gryf nie przypadl do gustu. Kolorkimi ni podpaowaly. A zielone cos jest boskie, bo jest zielone twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 2:41 am
gryfa zara obczaję, a eastern zodiac - cóż, jak tylko pojawił sie western wiedziałam, że pojawi się wschodni. tylko że z tego podoba mi się tylko owca - a ja jestem Śmok. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 3:11 am
ja juz swojego tygrysa nabylem smile gryf bomba ^^ zwlaszcza 2 poza, tylko ze jest malo widoczny w moim obecnym, wiec zostawilem go we wczesniejszym stadium smile a te zielone cos moze sie okazac czyms fajnym, ale narazie jestem na nie :/ wogole nie lubie itemow ktore maja tylko opcje ze sie trzyma to w rece, a zwlaszcza zgietej :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 8:49 am
ja też i ch nie lubie, ale drogie jest, więc ekonomia silniejsza. a pozatym to chyba jakaś jaszczurka czy żabka będzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 11:13 am
co to za gryf?? ja żem jestem nie w temacie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 4:20 pm
MÓWIŁAM że będzie Eastern! xd ja cem swojego Smoczka... crying i gryfa.................. crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|