tak? |
tak |
|
57% |
[ 4 ] |
nie |
|
42% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 7 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 6:08 pm
jak to jest z ta butelka? jak kupie pierwsza wersje to odrazu bede miala te skrzydla czy nie?? bo na markecie sa rozne wersje tej samej butli i nie wiem jak to ma sie odbywac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 9:29 pm
chodzi ci o Fausto's Bottle? skrzydła są tylko w 1st generation, czyli w tej pierwszej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:14 am
Insane Lady-sama chodzi ci o Fausto's Bottle? skrzydła są tylko w 1st generation, czyli w tej pierwszej... czyli ze musze poprostu kupic to pierwsze? samo sie po czasie nie zrobi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 2:04 am
droga baraninko smile jest tak albo mozesz sie wybulic i kupic 1st gena i bedziesz odrazu miec, albo kupic ktorakolwiek inna generacje za mniej i poczekac az wyewoluuje do tego stopnia.
dlatego wlasnie kupuje wszystkie evo itemki, bo predzej czy pozniej ludzie jak baranina zakochaja sie w jakiejs odslonie i cena wystrzeli w gore ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 2:09 am
harab serapel droga baraninko smile jest tak albo mozesz sie wybulic i kupic 1st gena i bedziesz odrazu miec, albo kupic ktorakolwiek inna generacje za mniej i poczekac az wyewoluuje do tego stopnia. dlatego wlasnie kupuje wszystkie evo itemki, bo predzej czy pozniej ludzie jak baranina zakochaja sie w jakiejs odslonie i cena wystrzeli w gore ^^ jesteś niczym tartuffe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 2:16 am
pani psychol harab serapel droga baraninko smile jest tak albo mozesz sie wybulic i kupic 1st gena i bedziesz odrazu miec, albo kupic ktorakolwiek inna generacje za mniej i poczekac az wyewoluuje do tego stopnia. dlatego wlasnie kupuje wszystkie evo itemki, bo predzej czy pozniej ludzie jak baranina zakochaja sie w jakiejs odslonie i cena wystrzeli w gore ^^ jesteś niczym tartuffe. wiesz ja chcialem nick Greed ale juz byl zajety ... i to przez mulka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 2:31 am
pani psychol harab serapel droga baraninko smile jest tak albo mozesz sie wybulic i kupic 1st gena i bedziesz odrazu miec, albo kupic ktorakolwiek inna generacje za mniej i poczekac az wyewoluuje do tego stopnia. dlatego wlasnie kupuje wszystkie evo itemki, bo predzej czy pozniej ludzie jak baranina zakochaja sie w jakiejs odslonie i cena wystrzeli w gore ^^ jesteś niczym tartuffe. To się w dzisiejszych czasach nazywa biznes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 2:39 am
dokladnie smile wiec polecam wszystkim kupowac jakiekolwiek jeszcze rozwijajace sie itemki, bo cena o jaka podskoczy normalny item w ciagu powiedzmy roku, evo item podskoczy w ciagu jednej eweolucji albo dwoch smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 3:43 am
A jeżeli item skończy ewolucję, należy sprzedać go i kupić 2nd generation.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 4:12 am
Czyli jak sobie kupie 8 gen.'a to i tak mi wyewoluuje do końcowej formy? I czy te itemy ewoluują tylko wtedy jak ma się je na sobie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 4:22 am
pieniądz na gai jest nic warty. lepiej mieć taki prawdziwy, przynajmniej jakiś pożytek z tego jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 7:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 7:42 am
łeeee a ja myslałem ze baraninka gre taka proponuje... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 7:48 am
Gem_ma łeeee a ja myslałem ze baraninka gre taka proponuje... sweatdrop ja właściwie też tak myślałam... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 7:49 am
pani psychol Gem_ma łeeee a ja myslałem ze baraninka gre taka proponuje... sweatdrop ja właściwie też tak myślałam... redface w sumie przyznam, że sam tytuł też uruchomił mi takie maleńkie skojarzenie, ale od razu pomyślałam, jak tu w to na forum grać...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|