|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:21 am
Co to takie fajne? Mój kolega też sobie założył swoje miasto i nazwał je biedolandią xd Co się właściwie w tym czymś robi? Rozplanowujesz jakoś rozmieszczenie budynków? Zajmujesz się administracją? Jakieś ustawy, postanowienia? edit: a tak w ogóle to duże te twoje miasto i nie ma przestępczości blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:32 am
aha już wiem biggrin To improve yukowo, you only have to give the following links to your friends or post them in your blog. Each different click will improve yukowo! szkoda, że tylko tyle. A ja już rozmyślałem nad jakimiś super strategiami rozwoju rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:34 am
ichabot aha już wiem biggrin To improve yukowo, you only have to give the following links to your friends or post them in your blog. Each different click will improve yukowo! szkoda, że tylko tyle. A ja już rozmyślałem nad jakimiś super strategiami rozwoju rofl ...jak tak, to dupa... ;_; juz lepiej pograc w jakiegos siwilizejszyn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:42 am
Jukatan ichabot aha już wiem biggrin To improve yukowo, you only have to give the following links to your friends or post them in your blog. Each different click will improve yukowo! szkoda, że tylko tyle. A ja już rozmyślałem nad jakimiś super strategiami rozwoju rofl ...jak tak, to dupa... ;_; juz lepiej pograc w jakiegos siwilizejszyn... Pograj w Rome: Total War to jest połączenie turówki, i strategii czasu rzeczywistego. Naprawdę fajne xd I przy okazji jeszcze można odświeżyć sobie historię, może dowiedzieć się czegoś nowego, a na pewno dopisać do niej co nieco od siebie xd Np. niby mi coś świtało, że kobiety kiedyś też walczyły w walnych bitwach, ale nie wiedziałem, że przy tym nieźle darły japy, a jaki to daje efekt xd A jeszcze słyszałem, że jest taki mod fanowski, w którym każdy lud mówi w swoim języku. To dopiero musi być super whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:50 am
ble, rzym... zygam historia starozytna XD'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:53 am
Jukatan ble, rzym... zygam historia starozytna XD' Historia w książkach i na obrazkach nie jest tak fascynująca, jak wtedy, kiedy może się ją przeżyć samemu. Z drugiej strony cię rozumiem... studia etc etc biggrin edit: O! zapomniałem xp przecież z serii total war masz do wyboru jeszcze Shogun:Total war i Medieval:Total war (dwie części) 3nodding Do wyboru do koloru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 10:06 am
ichabot Jukatan ble, rzym... zygam historia starozytna XD' Historia w książkach i na obrazkach nie jest tak fascynująca, jak wtedy, kiedy może się ją przeżyć samemu. Z drugiej strony cię rozumiem... studia etc etc biggrin edit: O! zapomniałem xp przecież z serii total war masz do wyboru jeszcze Shogun:Total war i Medieval:Total war (dwie części) 3nodding Do wyboru do koloru a kazachstan? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 10:29 am
Jukatan ichabot Jukatan ble, rzym... zygam historia starozytna XD' Historia w książkach i na obrazkach nie jest tak fascynująca, jak wtedy, kiedy może się ją przeżyć samemu. Z drugiej strony cię rozumiem... studia etc etc biggrin edit: O! zapomniałem xp przecież z serii total war masz do wyboru jeszcze Shogun:Total war i Medieval:Total war (dwie części) 3nodding Do wyboru do koloru a kazachstan? XD Nie znam się na kazachskiej kulturze, ani żadnej gierki o tej tematyce, ale w Romie można chyba było podbić te terytoria xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 10:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 12:59 pm
a ja jak tam wlazłam to mi się netscape totalnie zawiesił! Biały ekran śmierci, tyle, co widziałam! A potem mozolne starania windowsa pracującego nad resetem. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 4:45 am
a ja nie rozumiem o co chodzi w tym... (kliknęłam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|