city |
is not smashed |
|
100% |
[ 17 ] |
|
Total Votes : 17 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 8:50 am
 widocznie chcą, abym nie sprzedawał smashing cities.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 9:04 am
heh, mi sie kiedys czesto obrazki od przyciskow itp przestawialy. na przyklad na forum pokazywalo mi ze temat jest zamkniety, a nie byl. obrazk emotek tez mialam przestawione xD. ale samo mi sie naprawilo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 9:06 am
poczekaj, aż się strona do końca załaduje. a jak się nie załaduje.... to spróbuj później rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 9:13 am
jak klikniesz w miejsce, gdzie powinien byc przycisk to tez zadziala.. przynajmniej w moim przypadku tak bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 9:38 am
Refresh też czasami pomaga Btw. nieźle potaniały te cities
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 9:43 am
za refreshowanie banują. nie radzę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 10:16 am
ZebraDeath za refreshowanie banują. nie radzę. za jednego refesha? ja myślałem, że tu chodzi raczej o taki mass refresh specjalnym programem, co co jakiś czas wali refresha rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 10:48 am
ichabot ZebraDeath za refreshowanie banują. nie radzę. za jednego refesha? ja myślałem, że tu chodzi raczej o taki mass refresh specjalnym programem, co co jakiś czas wali refresha rolleyes i dobrzes myslal 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 2:06 pm
wilkus ichabot ZebraDeath za refreshowanie banują. nie radzę. za jednego refesha? ja myślałem, że tu chodzi raczej o taki mass refresh specjalnym programem, co co jakiś czas wali refresha rolleyes i dobrzes myslal 3nodding uuufff... lżej od razu na sercu mi się zrobiło xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 2:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 2:34 am
ja jak mi się coś wiesza na gai to od razu walę od serca refreshem w przeglądarkę. I nigdy nie zarobiłam ani jednego golda więcej na tym. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 3:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 5:00 am
Daedhel ja jak mi się coś wiesza na gai to od razu walę od serca refreshem w przeglądarkę. I nigdy nie zarobiłam ani jednego golda więcej na tym. neutral Ja raz jak zrobiłem refresha na mulku to dostałem blue boxa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 5:35 am
Daedhel ja jak mi się coś wiesza na gai to od razu walę od serca refreshem w przeglądarkę. I nigdy nie zarobiłam ani jednego golda więcej na tym. neutral uuoch, co za szczęście...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 6:01 am
ale ja tez jstem szprytny i klikałem w białom p[rzestrzeń, ale bez skutku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|