|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 11:14 pm
ale dandiidoodad teraz fajnie wygląda. i tama's basket. wiedziałem że to będzie brązowy szop, ale nie tiki-background. a co do corallus egg. no fajny jest, ale w złym miejscu głowa. I pantheracoraź to będzie kiedyś złowieszcze zwierze! i kupie sobie te white drome eggs, bo z experymentu nic nie wyjdzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 7:24 am
a ja chce i to i to! w koncu jestem chemikiem mad D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 8:04 am
z probowy wyjdzie pewnie jakis glut xp a z jaja wydaje mi sie ze albo dinozaur albo taki orzel jak na indianskich totemach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 8:07 am
jejku, chyba nie jestem dżezzzi.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 8:24 am
wydaje mi sie, ze orzel xd moze byc i glut, ale to kolejna kolba heart
e tam dzezii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 8:35 am
piszecie ciągle o tych ewulujących ajtemach, a ja nawet nie wiem ock domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 10:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 11:43 am
jaki ten panteracorax potworniaście cudowniasty! *chomikuju wszystkie evolvy*
*wywraca na lewą stronę wszystkie kieszenie. Wypadają w kolejności zużyte chusteczki do nosa, połamane zapałki, kolekcja kamyków na szczęście i równie okazała kolekcja zebranych z ziemi guzików, wykałaczka w dziwnym kolorze, połamane elementy chińskiego scyzoryka i... kilka ostanich gaiowych goldów*
ninja czyli muszę upłynnić część rezerw majątkowych... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 11:50 am
Cthulu... czulu... cztulu... c(z)iulu... Jak się nazywa to niebieskie coś co wyszlo z panteroraxa? Ja wiem co to jest, ale zapomniałam nazwy - to meksykańskie straszydło co niby wypija krew z kóz dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 11:59 am
Czupakabra! Ta! Wiem z dextera! A ten wąż jest teraz trochę dziwny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 3:10 pm
Yajo Cthulu... czulu... cztulu... c(z)iulu... Jak się nazywa to niebieskie coś co wyszlo z panteroraxa? Ja wiem co to jest, ale zapomniałam nazwy - to meksykańskie straszydło co niby wypija krew z kóz dramallama Powiedz ze Lovecrafta czytujesz 3nodding Zew byl bomba ^^ a skoro juz mowa o tym co wyszlo no to fakt to jest czupakabropodobne ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 3:51 pm
Muahahaha.
Mam węża *bans, bans*.
domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 4:50 pm
harab serapel Yajo Cthulu... czulu... cztulu... c(z)iulu... Jak się nazywa to niebieskie coś co wyszlo z panteroraxa? Ja wiem co to jest, ale zapomniałam nazwy - to meksykańskie straszydło co niby wypija krew z kóz dramallama Powiedz ze Lovecrafta czytujesz 3nodding Zew byl bomba ^^ a skoro juz mowa o tym co wyszlo no to fakt to jest czupakabropodobne ;] stare Lovecraft jest smieszny. hura dla oldschoolowej maniery pisania! (aczkolwiek np. Howard lepiej sobie radzil z jezykiem) jejka, ludzie, czy wy naprawde nie widzicie? przeciez to male gryfiatko jak w morde szczelil! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 4:58 pm
Silvery the Alchemist harab serapel Yajo Cthulu... czulu... cztulu... c(z)iulu... Jak się nazywa to niebieskie coś co wyszlo z panteroraxa? Ja wiem co to jest, ale zapomniałam nazwy - to meksykańskie straszydło co niby wypija krew z kóz dramallama Powiedz ze Lovecrafta czytujesz 3nodding Zew byl bomba ^^ a skoro juz mowa o tym co wyszlo no to fakt to jest czupakabropodobne ;] stare Lovecraft jest smieszny. hura dla oldschoolowej maniery pisania! (aczkolwiek np. Howard lepiej sobie radzil z jezykiem) jejka, ludzie, czy wy naprawde nie widzicie? przeciez to male gryfiatko jak w morde szczelil! mrgreen jak smiesz xp kwestia gustow, ale akurat ty sie nie znasz xp xp xp a mi to przypomina narazie patamona z digimonow xd a z niego wychodzil aniol blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 5:27 pm
harab serapel jak smiesz xp kwestia gustow, ale akurat ty sie nie znasz xp xp xp a mi to przypomina narazie patamona z digimonow xd a z niego wychodzil aniol blaugh nieeeee.........Patamon to Hermes...zreszta chodza sluchy ze z niego cos aniolopodobnego wlasnie bedzie. Ale mowie wam, Pantheracorax to gryf bedzie. Ej, a moze sobie urzadzimy zaklasy bukmacherskie: co ewoluuje z czego? biggrin Jakich gustow, ja sie pytam? Jakich gustow? Wiesz, cos Ci powiem. Taki na przyklad Tolkien byl geniuszem jesli chodzi o tworzenie swiatow, ale pisac to on za cholere nie umial. Ani tworzyc wiarygodnych bohaterow. No ale tak to bywa z wykladajacymi na uniwerku... Wiec to nie kwestia gustu tylko obiektywizmu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|