Jak myślisz, co wylezie z księżyca Hermesa? |
Hermes, a co myślałaś? :> |
|
0% |
[ 0 ] |
zombie, które zje Ci musssk! ;] |
|
40% |
[ 6 ] |
glutoplazmatyczny golem! >.< |
|
13% |
[ 2 ] |
nie wiem, ale teraz wygląda milusio! <3 |
|
26% |
[ 4 ] |
a ja chcę jeeeeść! *gryzie komputer* |
|
20% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 15 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 4:38 am
zaczął ewoluować coraz fajniej. 4laugh Popatrzcie, co mi tam z księżyca wyłazi! Już myślałam, że itemek będzie lipny, ale teraz robi się genialny! blaugh
A w ogóle to mam jakiegoś glitcha na avie, bo mam obie ostatnie fazy butelki Fausta jednocześnie! rolleyes Ale fuksiara ze mnie, więcej koników! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:30 am
czy tylko ja tutaj żyję nowymi fazami ewolujących itemków? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:38 am
ksiezyc zostal zapowiedziany jako najlepszy evo item jaki bedzie. A odnosnie glitcha tez go mialem, jak chyba wszyscy uzytkownicy butli ( chyba mialem ten glith z pora icem tez). Mialas zalozona butle i ona ewoluowala. weszlas to customizera i wybralas nowe stadium ewolucji - no i zostalas z tym co mialas i jeszce do tego nowe stadium.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:42 am
wiem, że księżyc miał być najlepszy, ale dotąd niespecjalnie mi się podobał, więc zaczęłam powalutku markotnieć (<--- hahahaha, widzisz jakie fajne słowo? znasz takie? twisted <--- tak, jestem dziwna)
a co do pora ice i butelki - nie wiedziałam, że wszyscy tak mieli. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:47 am
ano widzisz czlowiek uczy sie cale zycie a umiera glupi wink a gaian ma jeszcze ciezej xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:33 am
Ludziska, zgadywać mi tu, co z księżyca wylezie! scream
dlaczego moje topici zawsze tak szybko umierają? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:35 am
no dobra, ja ci powiem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:37 am
pani psychol no dobra, ja ci powiem :] eek mów!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:40 am
Ja się nie bardzo interesuje ewoluojącymi bo nie mam na nie kasy gonk A z księżyca pewnie ci wyjdzie jakiś mitologiczny stwór, albo cuś w tym stylu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:40 am
Daedhel pani psychol no dobra, ja ci powiem :] eek mów! no więc z tego całego księżyca Mercedesa wyjdę JAaaaa! dramallama
iiihihihihi, żartuję sobie ;p zielonego pojęcia nie mam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:47 am
no ja mowi ze bedzie aniol,
a moze logo dreamworks? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:51 am
harab serapel no ja mowi ze bedzie aniol, a moze logo dreamworks? xD nie jestem logiem z dreamworks stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 10:04 am
pani psychol harab serapel no ja mowi ze bedzie aniol, a moze logo dreamworks? xD nie jestem logiem z dreamworks stare no co wedka w garsc i bedzie jak dwie krople wody razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 10:05 am
harab serapel pani psychol harab serapel no ja mowi ze bedzie aniol, a moze logo dreamworks? xD nie jestem logiem z dreamworks stare no co wedka w garsc i bedzie jak dwie krople wody razz niedoczekanie! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 10:06 am
pani psychol harab serapel pani psychol harab serapel no ja mowi ze bedzie aniol, a moze logo dreamworks? xD nie jestem logiem z dreamworks stare no co wedka w garsc i bedzie jak dwie krople wody razz niedoczekanie! ninja no ale to z daleka jest, wiec nikt nie dojrzy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|