łuuu! |
nananananna |
|
21% |
[ 3 ] |
tańczę aż mnie bola kolanna! |
|
7% |
[ 1 ] |
a na śniadanie była kaszanna! |
|
21% |
[ 3 ] |
i kasza manna o smaku bananna! |
|
50% |
[ 7 ] |
|
Total Votes : 14 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:02 am
Ach, byłem dziś u wujka w pizzerii i jak zwykle dał mi 5 złotych na zabawę przy automatach. grałem sobie. grałem. i wygrałem 90 złotych! jaki ja niezły jestem. chyba sam niedługo kupie sobie ten aparat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:04 am
COOOOO????????
ja tesz tak chcę emo
jaki chcesz sobie kupić aparat? bo ja ci mogę doradzić jak coś.
wbrew pozorom znam się na tym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:06 am
pani psychol COOOOO????????
ja tesz tak chcę emo
jaki chcesz sobie kupić aparat? bo ja ci mogę doradzić jak coś.
wbrew pozorom znam się na tym. Hp photosmart R 837 a dziadkowie na święta są hojni (dziadek był pilotem, to cośtam musi mieć)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:11 am
mhm, może inaczej.
odpowiedz mi na podstawowe pytania: czy to będzie twój pierwszy aparat? czego od niego oczekujesz? w jakich celach będziesz z niego korzystał (jakieś zdjęcia na wypadach rodzinnych, etc.) i najważniejsze... jaki przedział cenowy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:30 am
pani psychol mhm, może inaczej.
odpowiedz mi na podstawowe pytania: czy to będzie twój pierwszy aparat? czego od niego oczekujesz? w jakich celach będziesz z niego korzystał (jakieś zdjęcia na wypadach rodzinnych, etc.) i najważniejsze... jaki przedział cenowy? 1. nie, pierwszy to hp photosmart 635 2. DOBREJ rozdzielczości, pikslowania, ilości kolorów itp., chce robić zdjęcia do obróbki. 3. Patrz punkt2. 4. nie więcej niż 400 (sprawdź na ceneo XD)
i ten no. filmy lubie robić. także.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:56 am
aha, czyli będą tą w większości przypadków zdjęcia eksperymentalne i takie do fotomanipulacji?
jak tak to mi się zdaje, że zwykły kompakt by ci wystarczył dramallama później tylko wrzucasz do photoshopa i już.
aczkolwiek ja bym proponowała jakiegoś canona, nikona albo fuji. może sony.
no sama nie wiem. jakoś nie przemawia do mnie ten aparat co chcesz go kupić ninja
aaa, co do filmów. od zwykłego kompaktu nie można wymagać za dużo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 11:45 am
czy automaty nie sa od 18 lat...? wink to w koncu hazard! musimy cie odnieść na policje... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 2:41 pm
Jukatan czy automaty nie sa od 18 lat...? wink to w koncu hazard! musimy cie odnieść na policje... mrgreen nie jest mrgreen ja zaczynalam jak mialam 14 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 2:30 am
na szczesci ten rok sie konczy rofl a tak na serio, to gratulacje :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 2:32 am
wilkus na szczesci ten rok sie konczy rofl a tak na serio, to gratulacje :XP: ładnei mu pojechałas, od teraz jestes moim miszczem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 2:51 am
Baranina Jukatan czy automaty nie sa od 18 lat...? wink to w koncu hazard! musimy cie odnieść na policje... mrgreen nie jest mrgreen ja zaczynalam jak mialam 14 mrgreen uuu... bedę się na tobie zorował. jeszcze jakieś szczególy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 4:15 am
ILikeGreenChickenLegs Baranina Jukatan czy automaty nie sa od 18 lat...? wink to w koncu hazard! musimy cie odnieść na policje... mrgreen nie jest mrgreen ja zaczynalam jak mialam 14 mrgreen uuu... bedę się na tobie zorował. jeszcze jakieś szczególy?Taa.. Jak się kopnie pod odpowiednim kątem to zawsze wypada 90 zł xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 9:21 am
... taki sie trzeba urodzic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 1:34 am
ILikeGreenChickenLegs Baranina Jukatan czy automaty nie sa od 18 lat...? wink to w koncu hazard! musimy cie odnieść na policje... mrgreen nie jest mrgreen ja zaczynalam jak mialam 14 mrgreen uuu... bedę się na tobie zorował. jeszcze jakieś szczególy?nigdy nie pojawiaj sie w tym samym kasynie i zawsze ściemniaj że grasz pierwszy raz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|