Twój typ to: |
1 |
|
11% |
[ 2 ] |
2 |
|
5% |
[ 1 ] |
3 |
|
5% |
[ 1 ] |
4 |
|
23% |
[ 4 ] |
5 |
|
11% |
[ 2 ] |
6 |
|
17% |
[ 3 ] |
7 |
|
17% |
[ 3 ] |
8 |
|
5% |
[ 1 ] |
9 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Total Votes : 17 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 8:49 am
Rozwiązywaliście kiedyś test na enneagram? Bardzo często opis typu, który wychodzi w teście bardzo pasuje do rozwiązującego. Jest to 9 typów charakteru opracowanych przez psychologa, więc to nie atrologia. Tu jest test. Piszcie swoje typy i opinię na temat tego, jak bardzo pasuje do was opis wink
www.enneagram.pl
Mój wynik to 1w2 i bardzo do mnie pasuje. Jednak mam w sobie również wiele z 4 wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 8:59 am
ja jestem 4w3 czyli arystokrata xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:07 am
Jukatan ja jestem 4w3 czyli arystokrata xd właśnie dziwne to, że większość moich znajomych to 4. tylko jedna jest 7. musi mnie ciagnac do okreslonego typu osob xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:11 am
jestem na 14 pytaniu i mi sie juz nie chce :/ za moment skoncze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:22 am
no to czekamy na wynik 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:39 am
jestes 5? o ja pierdole... piatki sa dziwne xD. no ale ty moze nie... to tylko test xD ale 5w1/ 5 to moze byc chyba tylko w4 albo w6 Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:41 am
Insane Lady-sama właśnie dziwne to, że większość moich znajomych to 4. tylko jedna jest 7. musi mnie ciagnac do okreslonego typu osob xD no dokladnie..! moi WSZYSCY znajomi to 4..! az sie zastanawiam czy to ze mna jest cos nie tak xd no wiec.. ja jestem 7w8 (robilam enneagram juz jakis czas temu, ale jestem pewna, ze mi sie nie zmienilo - bo i jak?) powiem, ze idealnie pasuje opis 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:43 am
a ja jestem 8w7, przy czym w obu zgadzam się tylko z 40% opisów. W obu jest napisane, że mam skłonność do uzależnień i ślizgania się po powierzchni i obie te rzeczy są skrajną nieprawdą. xd I nie jestem materialistką, a raczej ascetką. domokun *funkcja: wyrzuć co niepotrzebne; begin if (rzecz nie używana od roku) then (do kubła z nią) else (miej miłosierdzie) end;* rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:44 am
Kyoko Suomi Insane Lady-sama właśnie dziwne to, że większość moich znajomych to 4. tylko jedna jest 7. musi mnie ciagnac do okreslonego typu osob xD no dokladnie..! moi WSZYSCY znajomi to 4..! az sie zastanawiam czy to ze mna jest cos nie tak xd no wiec.. ja jestem 7w8 (robilam enneagram juz jakis czas temu, ale jestem pewna, ze mi sie nie zmienilo - bo i jak?) powiem, ze idealnie pasuje opis 3nodding ja dwa razy robilam i dwa razy mi 1w2 wyszlo, z reszta na jednej ze stron (po angielsku) byl taki bardziej szczegolowy test i pokazywal ile jest we mnie z danego typu, tez mi wyszlo 1, jeszcze sporo jest we mnie z 3 i 4 3nodding . za to wybitnie nie mam nic z 9.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:45 am
Daedhel a ja jestem 8w7, przy czym w obu zgadzam się tylko z 40% opisów. W obu jest napisane, że mam skłonność do uzależnień i ślizgania się po powierzchni i obie te rzeczy są skrajną nieprawdą. xd I nie jestem materialistką, a raczej ascetką. domokun *funkcja: wyrzuć co niepotrzebne; begin if (rzecz nie używana od roku) then (do kubła z nią) else (miej miłosierdzie) end;* rolleyes zobacz sobie opis na www.enneagram.com.pl , moze tam jest lepiej opisane, bo na tej stronie opisy sa lepsze, na tamtej test xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:53 am
Insane Lady-sama ja dwa razy robilam i dwa razy mi 1w2 wyszlo, z reszta na jednej ze stron (po angielsku) byl taki bardziej szczegolowy test i pokazywal ile jest we mnie z danego typu, tez mi wyszlo 1, jeszcze sporo jest we mnie z 3 i 4 3nodding . za to wybitnie nie mam nic z 9. a nie pamietasz juz na jakiej angielskiej stronie to robilas? bo sama bym sobie rozwiazala taki bardziej szczegolowy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:56 am
Kyoko Suomi Insane Lady-sama ja dwa razy robilam i dwa razy mi 1w2 wyszlo, z reszta na jednej ze stron (po angielsku) byl taki bardziej szczegolowy test i pokazywal ile jest we mnie z danego typu, tez mi wyszlo 1, jeszcze sporo jest we mnie z 3 i 4 3nodding . za to wybitnie nie mam nic z 9. a nie pamietasz juz na jakiej angielskiej stronie to robilas? bo sama bym sobie rozwiazala taki bardziej szczegolowy 3nodding sam test jestpodobny do tego polskiego, tylko wynik bardziej szczegolowo wink . a tu prosze linka: http://9types.com/newtest/homepage.actual.htmlmoje wyniki to: 1: 10 2: -4 3: 8 4: 8 5: 0 6: -6 7: 0 8: 0 9: -16
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 10:03 am
1w2 - "Adwokat"
już to kiedyś robiłam i znów wyszło to samo.
I bardzo prawdziwie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 10:05 am
Insane Lady-sama Daedhel a ja jestem 8w7, przy czym w obu zgadzam się tylko z 40% opisów. W obu jest napisane, że mam skłonność do uzależnień i ślizgania się po powierzchni i obie te rzeczy są skrajną nieprawdą. xd I nie jestem materialistką, a raczej ascetką. domokun *funkcja: wyrzuć co niepotrzebne; begin if (rzecz nie używana od roku) then (do kubła z nią) else (miej miłosierdzie) end;* rolleyes zobacz sobie opis na www.enneagram.com.pl , moze tam jest lepiej opisane, bo na tej stronie opisy sa lepsze, na tamtej test xD no zgadza się, tu jest trochę sensowniej. Poza tym, że ja nigdy nikim nie manipuluję ani nie jestem despotyczna! xd *ociera chusteczką pot z czoła* moje 8w7 jest za to dość adekwatne. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|