|
|
Cieszycie się ze mna? |
tak :D |
|
42% |
[ 8 ] |
nie >.> |
|
0% |
[ 0 ] |
parówka z keczapem |
|
57% |
[ 11 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 12:56 pm
... na trzy tygodnie mrgreen ! Jaki spokój jest teraz w domu, nikt mi nie truje i nie mówi jak mam co robić. Wszystko robię po swojemu. Nawet ojciec jest jakiś taki bardziej miły xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 1:00 pm
mrgreen to kiedy jest u ciebie impreza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 1:28 pm
Dokladnie chcialem to samo napisać IMPREZKAAAAAA ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 1:37 pm
imprezki nie bedzie, bo sa brat i ojciec, ale i tak jest lepiej, niz wtedy, kiedy mi gada nad glowa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 1:42 pm
Insane Lady-sama imprezki nie bedzie, bo sa brat i ojciec, ale i tak jest lepiej, niz wtedy, kiedy mi gada nad glowa mrgreen a kiedy twoj tata jedzie odwiedzic mame w tym sanatorium?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 2:04 pm
Baranina Insane Lady-sama imprezki nie bedzie, bo sa brat i ojciec, ale i tak jest lepiej, niz wtedy, kiedy mi gada nad glowa mrgreen a kiedy twoj tata jedzie odwiedzic mame w tym sanatorium?? whee nie jedzie. ale i tak przez wiekszosc dnia nie mam go w domu xp . tylko brat jest. caly dzien siedzi. kurwa, znalazlby se prace iwlasne mieszkanie, zawadza mi, ja chce byc sama w domu, pospiewalabym sobie, a tak to sie wstydze redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 3:12 pm
taaaa ... też się zawsze ciesze kiedy moja mama wyjeżdża na jakąś delegacje lub cosik ... nikt mnie nie poucza wtedy xd ... ale ja wtedy mam jeden problem ... ciężko mi zasnąć gdy jestem sama w mieszkaniu w nocy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 4:08 pm
TYSIA36 taaaa ... też się zawsze ciesze kiedy moja mama wyjeżdża na jakąś delegacje lub cosik ... nikt mnie nie poucza wtedy xd ... ale ja wtedy mam jeden problem ... ciężko mi zasnąć gdy jestem sama w mieszkaniu w nocy sweatdrop Ejj to powiedz kiedy będziesz sama znowu w domu to wpadnę na zimną Cole ^^""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 5:18 pm
NEOZPL Ejj to powiedz kiedy będziesz sama znowu w domu to wpadnę na zimną Cole ^^"" hehe ... będę pamiętać wink Ostatnio gdy była taka sytuacja to kumple wymusili na mnie taką małą impeze blaugh ... ale w tej chwili nawet jakbyśmy chcieli to czasu brak rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:57 am
Wiecie co jest fajne?
Mamusia pojechała do sanatorium, czyli jak rozumiem musiała ze wzgledu na dolegliwosci.
A nikt się nie spytał czy coś nie grozi itp xp W pełni to rozumiem. Matka teraz studiuje zaocznie i do 14 rodzinka ma luz. Jaki spokoj w domu, nikt nie lata i nie krzyczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 1:01 am
a mojej matce dzisiaj, olaboga, złamał się ząb. na parówce! XD
pojechała bidulka ze starym i jej albo wstawią nowego, albo nie wiem.
w kazdym badz razie bedzie po lekach i nei bedzie trula, ze jej nie szanuje, bo mam papierka na biurku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 3:04 am
Mojej matce nic powaznego nie jest, narzeka tylko ze wszystko ja boli mrgreen . Swoje lata kobieta ma xD
Jukatan: jak to na parówce?! Z keczapem czy bez dramallama ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 4:39 am
Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama imprezki nie bedzie, bo sa brat i ojciec, ale i tak jest lepiej, niz wtedy, kiedy mi gada nad glowa mrgreen a kiedy twoj tata jedzie odwiedzic mame w tym sanatorium?? whee nie jedzie. ale i tak przez wiekszosc dnia nie mam go w domu xp . tylko brat jest. caly dzien siedzi. kurwa, znalazlby se prace iwlasne mieszkanie, zawadza mi, ja chce byc sama w domu, pospiewalabym sobie, a tak to sie wstydze redface to u ciebie w dzien poimprezujemy a potem lecimy do mnie do akademika, zabieramy twojego brata i gitara whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 4:41 am
Kasmizar Wiecie co jest fajne? Mamusia pojechała do sanatorium, czyli jak rozumiem musiała ze wzgledu na dolegliwosci. A nikt się nie spytał czy coś nie grozi itp xp W pełni to rozumiem. Matka teraz studiuje zaocznie i do 14 rodzinka ma luz. Jaki spokoj w domu, nikt nie lata i nie krzyczy. moja matka tez cos tam studiuje (nie wiem co) ale u mnie to raczej normalne. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 4:46 am
Baranina Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama imprezki nie bedzie, bo sa brat i ojciec, ale i tak jest lepiej, niz wtedy, kiedy mi gada nad glowa mrgreen a kiedy twoj tata jedzie odwiedzic mame w tym sanatorium?? whee nie jedzie. ale i tak przez wiekszosc dnia nie mam go w domu xp . tylko brat jest. caly dzien siedzi. kurwa, znalazlby se prace iwlasne mieszkanie, zawadza mi, ja chce byc sama w domu, pospiewalabym sobie, a tak to sie wstydze redface to u ciebie w dzien poimprezujemy a potem lecimy do mnie do akademika, zabieramy twojego brata i gitara whee ooooo, mozesz go sobie wziasc, nawet za zawsze, ale ciezko z nim wytrzymac, sztywny jest stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|