|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 6:18 am
jak skutecznie można obrzydzić życie "koledze" (pożal się Boże) z klasy, ktoremu kory mózgowej rozum nie deflorował, jest skonczonym debilem, slini sie do nauczycieli i kabluje jesli ktoś usiłuje ściągnąć na przedmiotach ktorych nie rozumie i nie są mu do życia potrzebne?? żeby nie było "kolega" (pożal się jeszcze bardziej) sam ściąga... jestem zdesperowana i stać mnie na wiele!! bo takie zachowanie należy tępić... swoją drogą, tak się zachowuje ktoś, kto szumnie nazywa sie dorosłym?? ja rozumiem przedszkole, podstawówka, ale nie liceum, klasa maturalna... Gosh, skąd się biorą tacy ludzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 6:28 am
od tausia i mamusi sie biorą
zakablować na niego *hiehiehie* powinnaś przeczytac książke toksyczni ludzie... ale zawsze jest opcja, aby powiedzieć mu co o nim myślisz i co ci się nie podoba w jego postępowaniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 6:30 am
ILikeGreenChickenLegs od tausia i mamusi sie biorą zakablować na niego *hiehiehie* powinnaś przeczytac książke toksyczni ludzie... ale zawsze jest opcja, aby powiedzieć mu co o nim myślisz i co ci się nie podoba w jego postępowaniu... kolo jest zbyt gruboskórny, nie działą to na niego... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 6:42 am
Mroovecka jak skutecznie można obrzydzić życie "koledze" (pożal się Boże) z klasy, ktoremu kory mózgowej rozum nie deflorował, jest skonczonym debilem, slini sie do nauczycieli i kabluje jesli ktoś usiłuje ściągnąć na przedmiotach ktorych nie rozumie i nie są mu do życia potrzebne?? żeby nie było "kolega" (pożal się jeszcze bardziej) sam ściąga... jestem zdesperowana i stać mnie na wiele!! bo takie zachowanie należy tępić... swoją drogą, tak się zachowuje ktoś, kto szumnie nazywa sie dorosłym?? ja rozumiem przedszkole, podstawówka, ale nie liceum, klasa maturalna... Gosh, skąd się biorą tacy ludzie... zapytaj się jego sąsiada (, a jak nie będzie wiedział to psa) no nie wiem, możesz wbić mu cyrkiel w plecy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 7:21 am
Moze by cos do niego dotarlo, gdyby nagle cala klasa zaczela traktowac go jak powietrze? Obawiam sie, ze indywidualne dzialania nic nie dadza neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:37 am
Zimtca Moze by cos do niego dotarlo, gdyby nagle cala klasa zaczela traktowac go jak powietrze? Obawiam sie, ze indywidualne dzialania nic nie dadza neutral lepszy efekt daje zbiorowe dokuczanie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:41 am
Insane Lady-sama Zimtca Moze by cos do niego dotarlo, gdyby nagle cala klasa zaczela traktowac go jak powietrze? Obawiam sie, ze indywidualne dzialania nic nie dadza neutral lepszy efekt daje zbiorowe dokuczanie ninja tez bym byla za tym, chociaz raczej wolalabym mu dac wpierdol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:44 am
Jukatan Insane Lady-sama Zimtca Moze by cos do niego dotarlo, gdyby nagle cala klasa zaczela traktowac go jak powietrze? Obawiam sie, ze indywidualne dzialania nic nie dadza neutral lepszy efekt daje zbiorowe dokuczanie ninja tez bym byla za tym, chociaz raczej wolalabym mu dac wpierdol no to niech grupa chlopcow da mu wpierdol mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:45 am
Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama Zimtca Moze by cos do niego dotarlo, gdyby nagle cala klasa zaczela traktowac go jak powietrze? Obawiam sie, ze indywidualne dzialania nic nie dadza neutral lepszy efekt daje zbiorowe dokuczanie ninja tez bym byla za tym, chociaz raczej wolalabym mu dac wpierdol no to niech grupa chlopcow da mu wpierdol mrgreen yep, that's right.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:17 am
przyklej mu zad do krzesla.. rozkrusz krede do plecaka schowaj mu plecak podstaw noge poobgryzaj olowki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:28 am
Baranina przyklej mu zad do krzesla.. rozkrusz krede do plecaka schowaj mu plecak podstaw noge poobgryzaj olowki 1. zajebisty pomysl xD 2. e tam, za maly hardkor mrgreen 3. lepiej wyrzuc przez okno, zeby musial po niego biec. najlepiej jakby padal deszcz xD 4. mozna 3nodding 5. ja bym nie brala ich do ust rofl proponuje jeszcze schowac mu kurtke z szatni, np powiesic w szatni innej klasy, daleko od waszej dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:38 am
Baranina przyklej mu zad do krzesla.. rozkrusz krede do plecaka schowaj mu plecak podstaw noge poobgryzaj olowki bardzo mi sie podobają te pomysły... i już jutro nadarzy się do tegoż okazja prawdopodobnie biggrin obaczym co los pokażę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:49 am
Ty mu Mroov lepiej nogi nie podkładaj,bo jeszcze Ci ją złamie;/ takiej kupy gnoju nie da się tak łatwo wywalić xp
a jak mu się krzesło do zada przyklei to nawet nie zauważy^^
a wogóle to pożyczyć Ci moją ciupagę?? może się przydać twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 11:14 am
tya, tyle ze ciupagi niezauważonej nie przemyce... a tubke kleju w rekawie zawsze i wszedzie biggrin myślalam o glanie w ryja ale cholera szybko sie zorientuje ze to ja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|