Uzaleznienia: |
Komputer |
|
52% |
[ 10 ] |
Papierosy |
|
21% |
[ 4 ] |
Plec przeciwna |
|
5% |
[ 1 ] |
(ewentualnie) Ta sama plec -.- |
|
5% |
[ 1 ] |
Alkohol |
|
0% |
[ 0 ] |
Dragi o.O |
|
5% |
[ 1 ] |
Mamusia xD |
|
0% |
[ 0 ] |
Manga & Anime |
|
10% |
[ 2 ] |
Mus malinowy xD |
|
0% |
[ 0 ] |
Radio MA(w)Ryja xD |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:49 am
A wiec od czego jestescie najbardziej uzaleznieni? glosowac i ewentualnie jezeli sparawa jest bardziej skaplikowana pisac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:52 am
pelna lista:
-chłopak -komputer -mycie włosów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 10:04 am
nom smile
-moja pani, -konsola (fak zapomnialem w sondzie :/), -fajki, -muzyka ( jak z kims nie gadam to zawsze mam sluchawki w uszach xD), -heh cos jeszcze ale to sie nadaje do +16 a nawet 18 lub 21 subfroum wink i sam sie dziwie ze az tak to na mnie dziala, a zaczelo sie od tego ze sie przelamalem by sprawic mojej pani przyjemnosc xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 10:11 am
Dobrze, przyznam sie. Poza myciem wlosow, od mojego G., komputera i muzyki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 10:30 am
-Fajki -Rysowanie -Komp -Chodzenie do kina -Ciuchy -Zmiana wizerunku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 10:56 am
ekhem
* muzyka * sztuka * ciuchy * moje włosy * niektórzy ludzie
o właśnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 11:12 am
LolaPi -Fajki -Rysowanie -Komp -Chodzenie do kina -Ciuchy -Zmiana wizerunku weee masz sprite'a z ggxx ^^ hi-five!! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 11:18 am
- Chemia - pewien Wacpan - rysowanie - komputer. - ZEDLA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 11:20 am
wilkus - Chemia - pewien Wacpan - rysowanie - komputer. - ZEDLA! a nie zelda? XD musze jeszcze dopisac fajki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 11:23 am
Jukatan a nie zelda? XD musze jeszcze dopisac fajki swieta racja. to przez te emocje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 11:24 am
harab serapel weee masz sprite'a z ggxx ^^ hi-five!! xD Yay! biggrin A jakże by inaczej! biggrin I-No owni X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 11:25 am
Jedyna rzecz od ktorej jestem naprawde uzalezniony to WARCRAFT III THE FROZEN THRONE domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:03 pm
LolaPi harab serapel weee masz sprite'a z ggxx ^^ hi-five!! xD Yay! biggrin A jakże by inaczej! biggrin I-No owni X3 a wlasnie ze sol razz i jeszcze chipp i jestes pozamiatana razz no w sumie to og Guilty geara tez jestem uzalezniony, ale to mozna podciagnac pod konsola xD fak nie moge przebolec ze nie wygralem turnieju na asuconie :/ a wszystko dlatego bo bylo w mojej krwi za duzo % :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:12 pm
harab serapel LolaPi harab serapel weee masz sprite'a z ggxx ^^ hi-five!! xD Yay! biggrin A jakże by inaczej! biggrin I-No owni X3 a wlasnie ze sol razz i jeszcze chipp i jestes pozamiatana razz no w sumie to og Guilty geara tez jestem uzalezniony, ale to mozna podciagnac pod konsola xD fak nie moge przebolec ze nie wygralem turnieju na asuconie :/ a wszystko dlatego bo bylo w mojej krwi za duzo % :/ no i po co bylo tyle pic? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|