|
|
Ja wohl! |
|
Total Votes : 17 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 4:34 am
Mam szatanski plan wystawienia mojego avka na art arenie...
Tylko, ze... ekhm... jestem totalna noga z angielskiego gonk czy ktos moglby napisac mi description? XD najlepiej jak najbardziej abstrakcyjne XDD nie musi byc dlugie, kilka zdan wystarczy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 7:54 am
popros zebry ja nie noga z anglika, jam dwie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 11:11 am
Na angielskim sie nie znam, jestem totalna oferma, ale moze daj chociaz ogolne wytyczne co do tego opisu, to ktos bardziej zdolny bedzie miec ulatwione zadanie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 3:52 am
jak mi sie uda, to cos naskrobie, ale glowy za poprawnosc nie dam... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 6:42 am
ja tez bym mógł ale nie wiem co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 10:51 am
eee... cos takiego dziwnego ;p no, nie wiem... kto jaki ma pomysl. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 10:59 am
no nie, dziwne to nie wskazówka! gonk Ja mogę Ci napisać, jestem po poziomie FC i w ogóle, ale musisz to bardziej sprecyzować, bo to w końcu Twój av i Ty wiesz najlepiej, co tam ma być. Jak chcesz, napisz po polsku, a ja Ci przetłumaczę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 12:03 pm
Ja też z chęcią coś mogłabym naskrobać, bo przyda mi się trening do matury (z ostatniej próbnej rozszeżonej miałam tylko 85% sad , co ja zbyt małym wynikiem jaki jest wymagany na anglistyce _ _") Tylko kurde musisz wrzucić pomysł XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 11:20 am
LolaPi Ja też z chęcią coś mogłabym naskrobać, bo przyda mi się trening do matury (z ostatniej próbnej rozszeżonej miałam tylko 85% sad , co ja zbyt małym wynikiem jaki jest wymagany na anglistyce _ _") Tylko kurde musisz wrzucić pomysł XD nie przejmuj się, tu nie chodzi o wynik bezwzględny, tylko w odniesieniu do pozostałych. Jak matura okaże się rzeźnią, najlepsi dostaną powiedzmy 70% i przecież i tak ich przyjmą. A jak wypadłaś w stosunku do reszty szkoły? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 6:48 am
Mialam nadzieje ze ktos mi tutaj rzuci pomyslem.. gonk
Ach, problem nierostrzygniety do dnia, kiedy wymysle cos po polsku... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 6:53 am
Pszczola_M Mialam nadzieje ze ktos mi tutaj rzuci pomyslem.. gonk Ach, problem nierostrzygniety do dnia, kiedy wymysle cos po polsku... xp
a jak w ogóle byś nawzwała ten av?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|