co o tym myslicie? |
no... fajnie? |
|
9% |
[ 2 ] |
twoi rodzice sa dziwni |
|
52% |
[ 11 ] |
a co mysli o tym kasmizar? :/ |
|
38% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 21 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 10:31 am
Od jakiegoś tygodnia szukam współlokatorki, nie mogąc znaleźć takowej. Pierwszego mam się wprowadzać do mieszkania lecz niestety nie mogę tego zrobić sama... I tu moja mama wpadła na kolejny ze swoich „genialnych” pomysłów , zakomunikowała: „dzwoń do Aśki, pogadaj z Mirkiem, on też szukał mieszkania” Niewiele myśląc zadzwoniłam... będąc w przeświadczeniu że usłyszę: „goń się zołzo” A tu zonk.... moja mama zaraz przejęła słuchawkę i zaczęła debatować z ciotką Aśka iż to słuszne , jedyne, cudowne, rozwiązanie... no niemal kurwa złoty środek. I tak nam ustalili: BĘDZIECIE MIESZKALI RAZEM!
Na co ja obudziwszy się z amoku zabrałam słuchawkę i poinformowałam ciotkę : Kurna.. ale tam jest jedno łóżko. Na co nasze mamy jednogłośnie stwierdziły: No przecież wy jak rodzeństwo jesteście.
I tu rodzi się pytanie: to ja nie mogę spać w jednym łóżku z własnym facetem... a z typem który w dodatku nie jest moja rodziną to już nie ma przeciwwskazań?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 10:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 10:49 am
syn przyjacolki mojej matki i przyjaciela mego ojca... jednym slowem: nasi rodzice sie lubia wiec my tez "musimy" sie lubic... a bywa niestety ambiwalentnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 10:51 am
stanowczo zaprotestuj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 11:04 am
ciesz sie, ze nie probuja was zeswatac... naprawe nie ma nikogo innego? niech spi na podlodze >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 12:00 pm
Ziom zepchnij go w nocy z lozko postaw ostrkol lozko odgrodz drutem kolczastym i postaw sprawe jasno. Bo inaczej ja tego jakos nie widze;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 12:04 pm
łosz xp nie no, pomysł totalnie do bani. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 12:09 pm
bieedny Kasmi... wstaw polówke albo spiworek dla niego... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:14 pm
Gem_ma bieedny Kasmi... wstaw polówke albo spiworek dla niego... cool wlasciwie mi to ryba czy bedziemy spali razem czy osobno.bardziej martwi mnie fakt...cobysmy sie nie pozabijali stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:16 pm
Justinka Ziom zepchnij go w nocy z lozko postaw ostrkol lozko odgrodz drutem kolczastym i postaw sprawe jasno. Bo inaczej ja tego jakos nie widze;] wlascicielka mieszkania zabrania dewastowac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:18 pm
wilkus ciesz sie, ze nie probuja was zeswatac... naprawe nie ma nikogo innego? niech spi na podlodze >.< jakies 2 lata temu jeszcze probowali sweatdrop szczesliwie wyparowal im juz ten pomysl z glowy... i tu pojawia sie moral: jesli chcesz komus skutecznie obrzydzic droga osobe, baw sie w swatke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:19 pm
Insane Lady-sama stanowczo zaprotestuj 3nodding gdyby pomoglo jez dawno bym to zrobila... ale z drugiej strony to ja wlasciwie nie mam innej alternatywy ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:20 pm
Daedhel łosz xp nie no, pomysł totalnie do bani. pirate rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:21 pm
Baranina wilkus ciesz sie, ze nie probuja was zeswatac... naprawe nie ma nikogo innego? niech spi na podlodze >.< jakies 2 lata temu jeszcze probowali sweatdrop szczesliwie wyparowal im juz ten pomysl z glowy... i tu pojawia sie moral: jesli chcesz komus skutecznie obrzydzic droga osobe, baw sie w swatke buahahaha, to zgadnij z kim mnie chcieli zeswatac xd a jak to sie stal, ze zrezygnowali? [czytaj, co ja musze zrobic, zeby moi nie mieli takich pomyslow]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:24 pm
wilkus Baranina wilkus ciesz sie, ze nie probuja was zeswatac... naprawe nie ma nikogo innego? niech spi na podlodze >.< jakies 2 lata temu jeszcze probowali sweatdrop szczesliwie wyparowal im juz ten pomysl z glowy... i tu pojawia sie moral: jesli chcesz komus skutecznie obrzydzic droga osobe, baw sie w swatke buahahaha, to zgadnij z kim mnie chcieli zeswatac xd a jak to sie stal, ze zrezygnowali? [czytaj, co ja musze zrobic, zeby moi nie mieli takich pomyslow] właściwie to podstawiłam im pod nos w miarę dobry substytut, tylko w nieco lepszej obudowie ( No zgadnij o kim mówię) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|