Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
wygralo PO Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

cieszysz sie?
tak
81%
 81%  [ 18 ]
nie
18%
 18%  [ 4 ]
Total Votes : 22

Jukatan

PostPosted: Sun Oct 21, 2007 2:19 pm

biedny Jarek.
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 11:30 pm

hurraaa !!!!

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Oct 22, 2007 12:12 am

ta, cieszcie sie... do czasu stare .
PostPosted: Mon Oct 22, 2007 1:05 am

Insane Lady-sama

Mruczek.

Wiadomo, że każda partia nie ma nawet cienia szansy na zadowolenie wszystkich, nawet o to ją nie podejrzewam.

Ważne, żebym nie wyłączał radia jak lecą wiadomości polityczne, politycy mi nie przeszkadzali w życiu i dla spokoju w mediach, bez ciągłego opluwania wszystkich.

Kasmizar
Crew

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Oct 22, 2007 4:35 am

Kasmizar
Insane Lady-sama

Mruczek.

Wiadomo, że każda partia nie ma nawet cienia szansy na zadowolenie wszystkich, nawet o to ją nie podejrzewam.

Ważne, żebym nie wyłączał radia jak lecą wiadomości polityczne, politycy mi nie przeszkadzali w życiu i dla spokoju w mediach, bez ciągłego opluwania wszystkich.

Wiesz, ja nawet nie miałam zamiaru głosować na PO, więc dlatego marudzę, ale nvm...
PostPosted: Mon Oct 22, 2007 4:54 am

a do marudzenia masz swiete prawo obywatela.

Dzisiaj zaspałem na zabieg. Pojechałem nastepnym pociagiem, gdy zabieg miał być o 9.30 ja o 11.40 wsiadałem do pociagu. Jak sie okazało zatłoczonego do granic możliwośći. Dotykało mnie jednocześnie 5 osób, liczba macań jaką nie można spotkać na żadnej dyskotece ani orgii. Szedłem wzdłuż ulicy, która była zakorkowana. W czasie trzech minut marszu minąłem 2 autobusy. W szpitalu sie dowiedziałem, że musze się zapisać na inny termin. W rejstracji powiedziano mi, że to jest niemożliwe. Chwile lekarce wyjaśniałem sprawe, po czym szybko mnie obsłużyła. Pociąg za połtorej godziny.

Nic ciekawego, zwyczajny dzień. Więc czemu odczuwam radość i komfort psychiczny? Wczorajszy dzień pozwala mi sądzić, że jest promyk nadziei i za 4 lata bede mogł pisać ze swojego mieszkania w Polsce ze spokojem po pracy, a nie w Dublinie czy Sydnej z mieszkania wynajmowanego z 4 innych ludzi i smarujac rece po 8 godzinach pracy w chłodni.

Kasmizar
Crew

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Mon Oct 22, 2007 5:37 am

Nie wierze w cuda i nie licze na ogolnonarodowy dobrobyt, ale bede szczesliwa, jesli skonczy sie chocby ta kacza obsesja tropienia wrogow i ukladow...
PostPosted: Mon Oct 22, 2007 6:48 am

"... jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie..."

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

dziki_wieprz

PostPosted: Mon Oct 22, 2007 8:03 am

Jukatan
biedny Jarek.

hm... rzeczywiście...
trzeba się złożyć na kaczeńce.
PostPosted: Mon Oct 22, 2007 8:22 am

dawno sie tak nie cieszylam biggrin *otwiera szampana*

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

Yumea

PostPosted: Mon Oct 22, 2007 9:24 am

mam nadzieję, że nareszcie w tym państwie zapanuje jakiś porządek i spokój
PostPosted: Mon Oct 22, 2007 9:31 am

myslicie ze to cos zmieni?

dead flag blues wiecznie aktualny...

the government is corrupt
and we're on so many drugs
with the radio on and the curtains drawn

w sumie jedynym plusem calego tego burdelu jest to, ze teraz polowa samoobrony pojdzie do pierdla

opcy

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Oct 22, 2007 9:41 am

opcy
myslicie ze to cos zmieni?

dead flag blues wiecznie aktualny...

the government is corrupt
and we're on so many drugs
with the radio on and the curtains drawn

w sumie jedynym plusem calego tego burdelu jest to, ze teraz polowa samoobrony pojdzie do pierdla

no wlasnie, dlatego nieszczegolnie mnie to cieszy. PO ostatnio probowalo tylko popularnosc zdobyc, zeby wygrac wybory. za pare miesiecy wszyscy beda zalowac, ze ich wybrali...
PostPosted: Mon Oct 22, 2007 10:07 am

...cos I
I wanna be anarchy
In the city

Yumea

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon Oct 22, 2007 10:12 am

Insane Lady-sama
no wlasnie, dlatego nieszczegolnie mnie to cieszy. PO ostatnio probowalo tylko popularnosc zdobyc, zeby wygrac wybory. za pare miesiecy wszyscy beda zalowac, ze ich wybrali...
chyba żartujesz! oni mają przynajmniej jakieś senowne pomysły: prywatyzacja szpitali, podatek liniowy itepe... zamiast kłócącej się do obłędu kotłowaniny zwanej też czasem przez ironię rządem będziemy mieli wreszcie rząd zwany przez niektórych także parlamentem. rolleyes Bogu dzięki, że wygrali. *idzie odwoływać samolot do Irlandii* xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces