|
|
cieszysz sie? |
tak |
|
81% |
[ 18 ] |
nie |
|
18% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 22 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 11:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 12:12 am
ta, cieszcie sie... do czasu stare .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 1:05 am
Insane Lady-sama ta, cieszcie sie... do czasu stare . Mruczek. Wiadomo, że każda partia nie ma nawet cienia szansy na zadowolenie wszystkich, nawet o to ją nie podejrzewam. Ważne, żebym nie wyłączał radia jak lecą wiadomości polityczne, politycy mi nie przeszkadzali w życiu i dla spokoju w mediach, bez ciągłego opluwania wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 4:35 am
Kasmizar Insane Lady-sama ta, cieszcie sie... do czasu stare . Mruczek. Wiadomo, że każda partia nie ma nawet cienia szansy na zadowolenie wszystkich, nawet o to ją nie podejrzewam. Ważne, żebym nie wyłączał radia jak lecą wiadomości polityczne, politycy mi nie przeszkadzali w życiu i dla spokoju w mediach, bez ciągłego opluwania wszystkich. Wiesz, ja nawet nie miałam zamiaru głosować na PO, więc dlatego marudzę, ale nvm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 4:54 am
a do marudzenia masz swiete prawo obywatela.
Dzisiaj zaspałem na zabieg. Pojechałem nastepnym pociagiem, gdy zabieg miał być o 9.30 ja o 11.40 wsiadałem do pociagu. Jak sie okazało zatłoczonego do granic możliwośći. Dotykało mnie jednocześnie 5 osób, liczba macań jaką nie można spotkać na żadnej dyskotece ani orgii. Szedłem wzdłuż ulicy, która była zakorkowana. W czasie trzech minut marszu minąłem 2 autobusy. W szpitalu sie dowiedziałem, że musze się zapisać na inny termin. W rejstracji powiedziano mi, że to jest niemożliwe. Chwile lekarce wyjaśniałem sprawe, po czym szybko mnie obsłużyła. Pociąg za połtorej godziny.
Nic ciekawego, zwyczajny dzień. Więc czemu odczuwam radość i komfort psychiczny? Wczorajszy dzień pozwala mi sądzić, że jest promyk nadziei i za 4 lata bede mogł pisać ze swojego mieszkania w Polsce ze spokojem po pracy, a nie w Dublinie czy Sydnej z mieszkania wynajmowanego z 4 innych ludzi i smarujac rece po 8 godzinach pracy w chłodni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 5:37 am
Nie wierze w cuda i nie licze na ogolnonarodowy dobrobyt, ale bede szczesliwa, jesli skonczy sie chocby ta kacza obsesja tropienia wrogow i ukladow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 6:48 am
"... jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 8:03 am
hm... rzeczywiście... trzeba się złożyć na kaczeńce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 8:22 am
dawno sie tak nie cieszylam biggrin *otwiera szampana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 9:24 am
mam nadzieję, że nareszcie w tym państwie zapanuje jakiś porządek i spokój
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 9:31 am
myslicie ze to cos zmieni?
dead flag blues wiecznie aktualny...
the government is corrupt and we're on so many drugs with the radio on and the curtains drawn
w sumie jedynym plusem calego tego burdelu jest to, ze teraz polowa samoobrony pojdzie do pierdla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 9:41 am
opcy myslicie ze to cos zmieni? dead flag blues wiecznie aktualny... the government is corrupt and we're on so many drugs with the radio on and the curtains drawnw sumie jedynym plusem calego tego burdelu jest to, ze teraz polowa samoobrony pojdzie do pierdla no wlasnie, dlatego nieszczegolnie mnie to cieszy. PO ostatnio probowalo tylko popularnosc zdobyc, zeby wygrac wybory. za pare miesiecy wszyscy beda zalowac, ze ich wybrali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 10:07 am
...cos I I wanna be anarchy In the city
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 10:12 am
Insane Lady-sama no wlasnie, dlatego nieszczegolnie mnie to cieszy. PO ostatnio probowalo tylko popularnosc zdobyc, zeby wygrac wybory. za pare miesiecy wszyscy beda zalowac, ze ich wybrali... chyba żartujesz! oni mają przynajmniej jakieś senowne pomysły: prywatyzacja szpitali, podatek liniowy itepe... zamiast kłócącej się do obłędu kotłowaniny zwanej też czasem przez ironię rządem będziemy mieli wreszcie rząd zwany przez niektórych także parlamentem. rolleyes Bogu dzięki, że wygrali. *idzie odwoływać samolot do Irlandii* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|