Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
UWAGA! ... [KGB] ... DZIS!! <po>

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Waaaa?
Yaaaaa!
100%
 100%  [ 17 ]
Total Votes : 17

harab serapel

PostPosted: Fri Oct 19, 2007 2:12 pm

oj cos widze ze sie nie zaglada do suba KGB :/

a wiec umieszcze to tez i tu zeby potem jekow, kwikow itp nie bylo.

A wiec ... khem khem ... jutro jest Asucon!!! w katowicach, dokladnie na burowcu w domu kultury " szopienice - giszowiec"
PostPosted: Fri Oct 19, 2007 2:25 pm

zaglada, zaglada, tylko ile moze byc konwentów?

Kto moze niech jedzie.

Kasmizar
Crew

Silvery the Alchemist

PostPosted: Sat Oct 20, 2007 6:03 am

crying kto ma kase ten bedzie sad ej no, nie mozecie jechac do Wawy? razz
PostPosted: Sat Oct 20, 2007 9:56 am

ja nie jadę...

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun Oct 21, 2007 7:48 am

Nie pojechałam, wolałam koncert Gazetto w Berlinie pirate
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 10:00 am

czytalam na acp, ze kon nie byl elo - bo ci, co sie nie podniecali j-rockiem nie mieli wlasciwie co do robty XD

Jukatan

harab serapel

PostPosted: Sun Oct 21, 2007 11:42 am

Jukatan
czytalam na acp, ze kon nie byl elo - bo ci, co sie nie podniecali j-rockiem nie mieli wlasciwie co do robty XD

najprawdopodobniej czytales mojego posta ;] tylko 2 osoby narazie skomentowaly ten pseudokonwent ;] ale jak tam napisalem, jak atrakcje nie chca do ciebie przyjsc to ty musisz przyjsc do atrakcji wink (czyt. schlalismy sie tak ze swistak lezac na plecach zwymiotowal do gory xD)

ale mimo wszystko dla mnie bylo pozytywnie smile

a wiecie ze tym zespola ktos ukradl na conie paszporty? xD
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 11:46 am

no to naprawde swietny konwent, ze sie napierdoliliscie, a zagramanicznemu zespołowi ktos podpierdolił paszporty :/ teraz nikt do nas nie przyjedzie.

Jukatan

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun Oct 21, 2007 12:37 pm

Jukatan
no to naprawde swietny konwent, ze sie napierdoliliscie, a zagramanicznemu zespołowi ktos podpierdolił paszporty :/ teraz nikt do nas nie przyjedzie.

pozostawie to bez komentarza. co za debil wzial te paszporty? powinni go na policje podac. przynajmniej dla zasady.
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 1:05 pm

Insane Lady-sama
Jukatan

pozostawie to bez komentarza. co za debil wzial te paszporty? powinni go na policje podac. przynajmniej dla zasady.
jak to w polsce, kurde :/ i jeszcze ich to bawi!

Jukatan

Deithwen

PostPosted: Sun Oct 21, 2007 1:08 pm

Ale tak szczerze - to Asucon nie był fajny? Miałem propozycję wybrać się, ale jakoś nie wyszło. Wiele straciłem?
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 1:18 pm

Insane Lady-sama
Jukatan

tak tez sie i stalo przyjechali panowie policjanci ale nawet nie wiem czy poszli dalej niz do sieni smile

Deithwen
Ale tak szczerze - to Asucon nie był fajny? Miałem propozycję wybrać się, ale jakoś nie wyszło. Wiele straciłem?

zalezy czy masz "zdolnosci do organizowania sobie zajecia" smile

harab serapel

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun Oct 21, 2007 2:04 pm

xBardielx
Insane Lady-sama
Jukatan

tak tez sie i stalo przyjechali panowie policjanci ale nawet nie wiem czy poszli dalej niz do sieni smile

polska policja stare hwdp stare stare
Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces