Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
miejsce na offtopy dla Wilkusa i Buf (dla reszty tez XD) Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

off-topic?
a jakze XD
100%
 100%  [ 16 ]
Total Votes : 16

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:13 am

jako, ze my ciagle offtopujemy to tu bedzie mozna te dyskusyje przenosic mrgreen
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:15 am

racja.. ei, no bo kurde zawsze jakas mysl przychodzi i sie idzieeeeeee....
z eszta ta gildia byla oficjalne od spamu a teraz jakies dyskusje sie zaczely xd
na czym zakonczylysmy?

wilkus
Crew

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:17 am

z teamatu o yaoi... mrgreen

wilkus

heeheheehehe, ale tera rozumiemy duzo wiecej, niz kiedys. z reszta, co ja bede pierdzielic.. nie pamietam praktycznie nic z dziecinstwa >.<

a ja wlasnie nie. jezeli ktos mnie pokocha taka, jaka jestem, wtedy moge sie ubierac elegancko, zeby sie ze mna lepiej czul icon_3nodding.gif
poza tym.. naprawde lubie tak chodzic, jak mnie widujesz... wic mysle, ze to troche bez sensu robic cos na sile, zeby sie komus spodobac icon_3nodding.gif

nie no nic na sile, przecie kto co lubi, nie? 3nodding
rozumiec rozumiemy wiecej, ale tez wiecej doswiadczamy i z wieksza iloscia rzeczy sie trzeba zmierzyc...

confused
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:23 am

ano. mysle, ze porozmawiamy za kilka lat jak/jezeli znajdziemy sobie mezow xd

popatrz na to z drugiej strony. mierzenie sie moze byc wyzwaniem, a jakocs nie bardzo odpowiadalaby mi rola dziecka, ktore nie wie, co sie dzieje naokolo, tylko siedzi i bawi sie swoimi zbaweczkami w piaskownicy, az dostaje kalachem przez leb. [wiem, ze to ekstremalny przyklad]

ktostam powiedzial, ze madrosc buduje sie na doswiadczeniu. miejmy nadzieje, ze sie nie mylil xd

wilkus
Crew

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:29 am

Quote:
ano. mysle, ze porozmawiamy za kilka lat jak/jezeli znajdziemy sobie mezow icon_xd.gif

jak/jezeli mrgreen

Quote:
ktostam powiedzial, ze madrosc buduje sie na doswiadczeniu. miejmy nadzieje, ze sie nie mylil icon_xd.gif

czesciowo sie znim zgadzam. ale niektorzy pozostaja idiotami nawet po wielu roznych doswiadczeniach. ale coz, takim sie juz nie pomoze.

Quote:
popatrz na to z drugiej strony. mierzenie sie moze byc wyzwaniem, a jakocs nie bardzo odpowiadalaby mi rola dziecka, ktore nie wie, co sie dzieje naokolo, tylko siedzi i bawi sie swoimi zbaweczkami w piaskownicy, az dostaje kalachem przez leb. [wiem, ze to ekstremalny przyklad]

ekstremalny, owszem xd ale rzezcywiscie, nie mozna byc cale zycie dzieckiem. na wlasnych nogach tez fajnie stanac. a wyzwania ksztaltuja silny charakter 3nodding
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:31 am

skoro tu się oftopuje, to nie można nic pisać na temat ;p

Flynnes

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:33 am

Twoj optymizm jest porazajacy momentami xd

no owszem, ale mowimy o wzglednie normalnych ludziach.
a propos... ostatnio zastanawialam sie... moze to jest tak, ze my jestesmy nienormalni? w sensie, ze na przyklad VLO to zbiorowisko ludzi takich, jak my... i to niestety ne jest wieksosc... [zabrzmialo prawi, jak nazizm rofl ]

wlasnie o to mi chodzilo. w sensie, ze bedac dziwckiem nie zauwazamy, jak wele rzeczy nam umyka. jest zupelnie inny rodzaj swiadomosci, a przede wszystkim myslenie, kiedy to np pluszowy mis jest wazniejsz od wszystkiego innego... zebralo mi sie na wywody sweatdrop
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:37 am

Evil123Angel

a tematem sa nasze off-topy wiec nie mozan rozmawiac o tym ze my offtopujemy, wiec sam temat juz jest off-topem rofl

happy_goth_buf

Flynnes

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:39 am

happy_goth_buf
Evil123Angel

a tematem sa nasze off-topy wiec nie mozan rozmawiac o tym ze my offtopujemy, wiec sam temat juz jest off-topem rofl

ale offtopując gadacie na temat... pokręcone to. nie na mój rozum. chyba go dziś zapomniałam xD
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:42 am

wilkus
Twoj optymizm jest porazajacy momentami xd

a dziekowac xd

wilkus
no owszem, ale mowimy o wzglednie normalnych ludziach.
a propos... ostatnio zastanawialam sie... moze to jest tak, ze my jestesmy nienormalni? w sensie, ze na przyklad VLO to zbiorowisko ludzi takich, jak my... i to niestety ne jest wieksosc... [zabrzmialo prawi, jak nazizm rofl ]

bardzo mozliwe. a VLO tez nie jest jednolite i jest sporo osob jak dla mnie do utylizacji. reprezentujemy jakis ogol myslenia dzis raczej niemodny (patrz w swiecie nastawionym na konsumpcjoniz itp.) no i same upodobania mroczno-muzyczne przydzielaja nas do jeszcze bardziej okrojonej grupy, ktora nie do konca akceptuje reszte blaugh tak, cos z nazizmu w tym niewatpliwie jest sweatdrop

wilkus
wlasnie o to mi chodzilo. w sensie, ze bedac dziwckiem nie zauwazamy, jak wele rzeczy nam umyka. jest zupelnie inny rodzaj swiadomosci, a przede wszystkim myslenie, kiedy to np pluszowy mis jest wazniejsz od wszystkiego innego... zebralo mi sie na wywody sweatdrop

no tak, system wartosci ulega gruntownej przemianie xp

mi tez jakos tak filozoficznie dzisaj xd
ale ja sie narazie zbieram... jeszcze dokonczymy dyskusje wink

happy_goth_buf

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:48 am

happy_goth_buf
bardzo mozliwe. a VLO tez nie jest jednolite i jest sporo osob jak dla mnie do utylizacji. reprezentujemy jakis ogol myslenia dzis raczej niemodny (patrz w swiecie nastawionym na konsumpcjoniz itp.) no i same upodobania mroczno-muzyczne przydzielaja nas do jeszcze bardziej okrojonej grupy, ktora nie do konca akceptuje reszte blaugh tak, cos z nazizmu w tym niewatpliwie jest sweatdrop
heil! hm... to nie ja omijam ludzi 5cie metowym lukiem xd owszem, sa takie jednostki, ale znakomita wiekszosc [nie wiem, jak teraz] to wspaniali ludzie 3nodding

happy_goth_buf
no tak, system wartosci ulega gruntownej przemianie xp
i cale szczescie rofl nie wyobrazam sobie mimo wszystko takich ludzi n waznych stanowiskach pozniej.

happy_goth_buf
mi tez jakos tak filozoficznie dzisaj xd
ale ja sie narazie zbieram... jeszcze dokonczymy dyskusje wink
moze to jakas newypowiedziana radosc/trema przed jutrem ? xd spoko. mamy czas
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 7:34 am

ten topic jest conajmniej zajefajnym pomyslem whee

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 7:52 am

łaaa!!! skad macie kase na te nowe itemki?!? ja tez chce... crying
No fajny pomysl na ten offtop, tylko czy sie sprawdzi...
hmmm.... na tyle na ile moge ocenic mozliwosci do offtopowania Baraniny, Wilkusa i HappyGothBuff to sa duze szanse mrgreen
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 8:00 am

ichabot
łaaa!!! skad macie kase na te nowe itemki?!? ja tez chce... crying
No fajny pomysl na ten offtop, tylko czy sie sprawdzi...
hmmm.... na tyle na ile moge ocenic mozliwosci do offtopowania Baraniny, Wilkusa i HappyGothBuff to sa duze szanse mrgreen

jakbyś miał talent do rysunków i cierpliwość do puzzli, to też byś miał ;p albo kogoś, kto pożyczy.

Flynnes

baby-kid

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 11:27 am

domokun
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items