|
|
off-topic? |
|
Total Votes : 16 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:13 am
jako, ze my ciagle offtopujemy to tu bedzie mozna te dyskusyje przenosic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:15 am
racja.. ei, no bo kurde zawsze jakas mysl przychodzi i sie idzieeeeeee.... z eszta ta gildia byla oficjalne od spamu a teraz jakies dyskusje sie zaczely xd na czym zakonczylysmy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:17 am
z teamatu o yaoi... mrgreen wilkus heeheheehehe, ale tera rozumiemy duzo wiecej, niz kiedys. z reszta, co ja bede pierdzielic.. nie pamietam praktycznie nic z dziecinstwa >.< a ja wlasnie nie. jezeli ktos mnie pokocha taka, jaka jestem, wtedy moge sie ubierac elegancko, zeby sie ze mna lepiej czul icon_3nodding.gif poza tym.. naprawde lubie tak chodzic, jak mnie widujesz... wic mysle, ze to troche bez sensu robic cos na sile, zeby sie komus spodobac icon_3nodding.gif nie no nic na sile, przecie kto co lubi, nie? 3nodding rozumiec rozumiemy wiecej, ale tez wiecej doswiadczamy i z wieksza iloscia rzeczy sie trzeba zmierzyc... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:23 am
ano. mysle, ze porozmawiamy za kilka lat jak/jezeli znajdziemy sobie mezow xd
popatrz na to z drugiej strony. mierzenie sie moze byc wyzwaniem, a jakocs nie bardzo odpowiadalaby mi rola dziecka, ktore nie wie, co sie dzieje naokolo, tylko siedzi i bawi sie swoimi zbaweczkami w piaskownicy, az dostaje kalachem przez leb. [wiem, ze to ekstremalny przyklad]
ktostam powiedzial, ze madrosc buduje sie na doswiadczeniu. miejmy nadzieje, ze sie nie mylil xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:29 am
Quote: ano. mysle, ze porozmawiamy za kilka lat jak/jezeli znajdziemy sobie mezow icon_xd.gif jak/ jezeli mrgreen Quote: ktostam powiedzial, ze madrosc buduje sie na doswiadczeniu. miejmy nadzieje, ze sie nie mylil icon_xd.gif czesciowo sie znim zgadzam. ale niektorzy pozostaja idiotami nawet po wielu roznych doswiadczeniach. ale coz, takim sie juz nie pomoze. Quote: popatrz na to z drugiej strony. mierzenie sie moze byc wyzwaniem, a jakocs nie bardzo odpowiadalaby mi rola dziecka, ktore nie wie, co sie dzieje naokolo, tylko siedzi i bawi sie swoimi zbaweczkami w piaskownicy, az dostaje kalachem przez leb. [wiem, ze to ekstremalny przyklad] ekstremalny, owszem xd ale rzezcywiscie, nie mozna byc cale zycie dzieckiem. na wlasnych nogach tez fajnie stanac. a wyzwania ksztaltuja silny charakter 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:31 am
skoro tu się oftopuje, to nie można nic pisać na temat ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:33 am
Twoj optymizm jest porazajacy momentami xd
no owszem, ale mowimy o wzglednie normalnych ludziach. a propos... ostatnio zastanawialam sie... moze to jest tak, ze my jestesmy nienormalni? w sensie, ze na przyklad VLO to zbiorowisko ludzi takich, jak my... i to niestety ne jest wieksosc... [zabrzmialo prawi, jak nazizm rofl ]
wlasnie o to mi chodzilo. w sensie, ze bedac dziwckiem nie zauwazamy, jak wele rzeczy nam umyka. jest zupelnie inny rodzaj swiadomosci, a przede wszystkim myslenie, kiedy to np pluszowy mis jest wazniejsz od wszystkiego innego... zebralo mi sie na wywody sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:37 am
Evil123Angel skoro tu się oftopuje, to nie można nic pisać na temat ;p a tematem sa nasze off-topy wiec nie mozan rozmawiac o tym ze my offtopujemy, wiec sam temat juz jest off-topem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:39 am
happy_goth_buf Evil123Angel skoro tu się oftopuje, to nie można nic pisać na temat ;p a tematem sa nasze off-topy wiec nie mozan rozmawiac o tym ze my offtopujemy, wiec sam temat juz jest off-topem rofl ale offtopując gadacie na temat... pokręcone to. nie na mój rozum. chyba go dziś zapomniałam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:42 am
wilkus Twoj optymizm jest porazajacy momentami xd a dziekowac xd wilkus no owszem, ale mowimy o wzglednie normalnych ludziach. a propos... ostatnio zastanawialam sie... moze to jest tak, ze my jestesmy nienormalni? w sensie, ze na przyklad VLO to zbiorowisko ludzi takich, jak my... i to niestety ne jest wieksosc... [zabrzmialo prawi, jak nazizm rofl ] bardzo mozliwe. a VLO tez nie jest jednolite i jest sporo osob jak dla mnie do utylizacji. reprezentujemy jakis ogol myslenia dzis raczej niemodny (patrz w swiecie nastawionym na konsumpcjoniz itp.) no i same upodobania mroczno-muzyczne przydzielaja nas do jeszcze bardziej okrojonej grupy, ktora nie do konca akceptuje reszte blaugh tak, cos z nazizmu w tym niewatpliwie jest sweatdrop wilkus wlasnie o to mi chodzilo. w sensie, ze bedac dziwckiem nie zauwazamy, jak wele rzeczy nam umyka. jest zupelnie inny rodzaj swiadomosci, a przede wszystkim myslenie, kiedy to np pluszowy mis jest wazniejsz od wszystkiego innego... zebralo mi sie na wywody sweatdrop no tak, system wartosci ulega gruntownej przemianie xp mi tez jakos tak filozoficznie dzisaj xd ale ja sie narazie zbieram... jeszcze dokonczymy dyskusje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:48 am
happy_goth_buf bardzo mozliwe. a VLO tez nie jest jednolite i jest sporo osob jak dla mnie do utylizacji. reprezentujemy jakis ogol myslenia dzis raczej niemodny (patrz w swiecie nastawionym na konsumpcjoniz itp.) no i same upodobania mroczno-muzyczne przydzielaja nas do jeszcze bardziej okrojonej grupy, ktora nie do konca akceptuje reszte blaugh tak, cos z nazizmu w tym niewatpliwie jest sweatdrop heil! hm... to nie ja omijam ludzi 5cie metowym lukiem xd owszem, sa takie jednostki, ale znakomita wiekszosc [nie wiem, jak teraz] to wspaniali ludzie 3nodding happy_goth_buf no tak, system wartosci ulega gruntownej przemianie xp i cale szczescie rofl nie wyobrazam sobie mimo wszystko takich ludzi n waznych stanowiskach pozniej. happy_goth_buf mi tez jakos tak filozoficznie dzisaj xd ale ja sie narazie zbieram... jeszcze dokonczymy dyskusje wink moze to jakas newypowiedziana radosc/trema przed jutrem ? xd spoko. mamy czas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 7:34 am
ten topic jest conajmniej zajefajnym pomyslem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 7:52 am
łaaa!!! skad macie kase na te nowe itemki?!? ja tez chce... crying No fajny pomysl na ten offtop, tylko czy sie sprawdzi... hmmm.... na tyle na ile moge ocenic mozliwosci do offtopowania Baraniny, Wilkusa i HappyGothBuff to sa duze szanse mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 8:00 am
ichabot łaaa!!! skad macie kase na te nowe itemki?!? ja tez chce... crying No fajny pomysl na ten offtop, tylko czy sie sprawdzi... hmmm.... na tyle na ile moge ocenic mozliwosci do offtopowania Baraniny, Wilkusa i HappyGothBuff to sa duze szanse mrgreen jakbyś miał talent do rysunków i cierpliwość do puzzli, to też byś miał ;p albo kogoś, kto pożyczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|