I jak? |
załamka |
|
40% |
[ 6 ] |
deprecha |
|
20% |
[ 3 ] |
kurde flak |
|
20% |
[ 3 ] |
jest ok (???) |
|
20% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 15 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 11:22 am
To jest straszne! Ogladałam ta nowa wersje przez kilka minut i klikałam co sie dało, zeby się jakos połapac w tym czyms i doszlam do wniosku, ze jestem tym bardziej przerazona niz nowym layem X_x Juz nic mniej praktycznego nie mogli wymyslec? I po cholere tyle tam tych ramek?! Dupa, Gaia schodzi na psy pod względem przyjazności userom xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 11:32 am
nowy market ssie, wolę stary stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 11:32 am
nie jest az tak zle moim zdaniem. wszystko da sie ladnie zrozumiec. jedyne wlasnie co mi sie nie podoba, to to, ze mam wrazenie, ze jest troszku mimo wszystko za bardzo nackane i troche chaotycznie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 11:42 am
Komu sie da, temu sie da. Ja nie zrozumiałam racji bytu chyba z połowy rzeczy >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 11:55 am
one sie w wiekszosci z petycji wziely... ale bardzo mi sie np podova opcja przymierzania 3nodding i wyszukiwanie z wishlista
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:27 pm
wilkus ale bardzo mi sie np podova opcja przymierzania 3nodding i wyszukiwanie z wishlista Popieram, to zmiana zdecydowanie na lepsze. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:31 pm
wilkus ale bardzo mi sie np podova opcja przymierzania 3nodding i wyszukiwanie z wishlista no i tylko to jest dobre w nowej wersji.. tak to totalna kicha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:41 pm
moim skromnym zdaniem nie jest źle ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:58 pm
o, i jeszcze mi bardzo podpasowal fakt, ze wreszcie mozna wpisywac slowa 3literowe np ink i wszystko dziala 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 1:06 pm
wolałam stary, ale nowy da sie przeżyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 1:31 pm
na razie nic nie mogę zrozumieć,ale zapowiada się całkiem nieźle ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 1:33 pm
tylko raz tam weszłam i nic nie skumałam ... podobno dzieci urodzone w lipcu są ułomne, ale wyjątek potwierdza regułę xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 1:38 pm
Evil123Angel tylko raz tam weszłam i nic nie skumałam ... podobno dzieci urodzone w lipcu są ułomne, ale wyjątek potwierdza regułę xD chyba tak, bo raki sa dziwne xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 1:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 1:55 pm
Andareen Evil123Angel tylko raz tam weszłam i nic nie skumałam ... podobno dzieci urodzone w lipcu są ułomne, ale wyjątek potwierdza regułę xD chyba tak, bo raki sa dziwne xDD i zlosliwe (o tym chyba najlepiej wie wilkus wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|